آخرین ویرایش:
سلام روی pc کسی روی گیم پس بازی رو دانلود کرده؟ سرعت دانلود از اپ اکس باکس چطوره!؟
سلام. من با دی ان اس شکن حدودا ۲۰ مگابایت سرعت رو میگیرم.سلام روی pc کسی روی گیم پس بازی رو دانلود کرده؟ سرعت دانلود از اپ اکس باکس چطوره!؟
من MW3 مولتی رو پاکیدم شد 67 گیگ...۹۰ گیگ اپدیت نیم فصل
گفتن برای بهبود حجم بازی در پلتفرم های مختلف، فایلای وارزون رو از بازی اصلی جدا کردناین دیگه چه مسخره بازیه درآوردن برای چی مولتی بازی رو پاک کردن !!!
الان یادشون افتاده ؟؟!!گفتن برای بهبود حجم بازی در پلتفرم های مختلف، فایلای وارزون رو از بازی اصلی جدا کردن
که بدتر ر@#ن توش...
واقعا حس دانلود 70 گیگ رو ندارم! بجا اون بشینم شبیه ساز بُز بازی کنم بهتره
هنوز اپدیت بازی برام تموم نشده ولی:این تکسچر استریمینگ زهرماری که قرار بود به زور اضافه کنن چطوریه؟ بدبخت شدیم یا نه هنوز میشه بازی کرد؟
بله میدونستم این اتفاق افتاده، منظورم این بود که اگر کسی با نت ایران بازی کرده از تجربه شخصیش بگههنوز اپدیت بازی برام تموم نشده ولی:
View attachment 347304
این تکسچر استریمینگ رو قبلا میتونستیم خاموش کنیم ولی تو اپدیت زهرماری جدید دیگه امکانش نیست. واقعا اکتیویژن تو بدترین موقع بدجور مرضش میگیره.
مپ جدید وارزون، معرفی کامل تو ایونت کاد نکست
View attachment 347305
یعنی چی تکسچر مگه نباید تو دیتای خود بازی باشه ؟ تکسچر مگه باید دانلود بشه ؟!بله میدونستم این اتفاق افتاده، منظورم این بود که اگر کسی با نت ایران بازی کرده از تجربه شخصیش بگه