آخرین ویرایش:
ممنونم لطف کردیدسلام من مولتی مدرن 3 رو با dns رادار بازی میکنم پینگ هم اوکیه
منم همین مشکل رو دارم اگه کسی راه حلی داره ممنون میشمامروز برای من موقع مچ پیدا کردن این ارور رو میده
Lobby not found” error code 2901
با سه تا نت مخابرات و ایرانسل و رایتل تست کردم هیچ کدوم جواب نداد.
با فیلتر شکن و دی ان اس هم جواب نداد. حدودا یک ماه پیش با همین مخابرات بدون مشکل وارزون میزدم همچی اوکی بود.
بازی اکانت سایت اکتیویژن میخواد نه بتل نت، اگر قبلا COD های جدید رو بازی نکردی مجبوری بسازی. اگر قبلا رو بتل نت COD بازی میکردی باید بری تو سایت اکتیویژن با اکانت بتل نت لاگین کنی و اکانت ایکس باکس رو به همون اکانت اکتیویژنی که قبلا باهاش بازی میکردی لینک کنی.سلام.
سعی دارم حساب ایکس باکسم رو به برنامه بتل نت وصل کنم تا نیاز به ساختن حساب جدیدی نباشه و هر دفعه هم اینکار رو انجام میدم. ولی هیچ اتفاقی نمی افته و بتل نت بازم میگه رمز و نام کاربری رو وارد کن. توی بازی مدرن 3 هم که میرم میگه رمز و نام کاربری رو وارد کن. دلیلش چیه؟View attachment 344974View attachment 344975
به نظر میرسه اکانت ظرفیتی گیم پس روی پی سی قابل استفاده نیست و این ارور رو میدهمنم همین مشکل رو دارم اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم
شما حتما باید با اکانتی که گیم پس روش فعال هست وارد بازی بشید وگرنه این ارور رو میده و حتما هم باید اکانت کالاف روی همون اکانت لینک شده باشهمنم همین مشکل رو دارم اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم
سلام. برای ساخت حساب اکتیویژن باید از کدوم سایت اقدام کنم؟ بعدش مشخصات حساب ساخته شده رو فقط توی بازی وارد کنم؟ یا باید توی بتل نت هم واردش کنم؟بازی اکانت سایت اکتیویژن میخواد نه بتل نت، اگر قبلا COD های جدید رو بازی نکردی مجبوری بسازی. اگر قبلا رو بتل نت COD بازی میکردی باید بری تو سایت اکتیویژن با اکانت بتل نت لاگین کنی و اکانت ایکس باکس رو به همون اکانت اکتیویژنی که قبلا باهاش بازی میکردی لینک کنی.
به نظر میرسه اکانت ظرفیتی گیم پس روی پی سی قابل استفاده نیست و این ارور رو میده
فقط داخل بازی. اصلا نیاز به بتل نت نیست.سلام. برای ساخت حساب اکتیویژن باید از کدوم سایت اقدام کنم؟ بعدش مشخصات حساب ساخته شده رو فقط توی بازی وارد کنم؟ یا باید توی بتل نت هم واردش کنم؟
خیلی ممنون.
اگر چند تا سیم کارت یا نت مختلف داری با اونا امتحان کن، در بهترین شرایط تا ۷۰-۸۰ هم پایین میاد خیلی رویاییه واسه ماهایی که همش تو رنج ۱۲۰-۱۵۰ هستیمامروز که دانلود بازی تموم رفتم بازی کنم که با ارور مربوط به دانلود آپدیت مواجه شدم.
یه چرخی تو نت زدم و دیدم براش راه حل هست، پیشنهاد اول واسه این مشکل ریستارت کردن کنسول بود و اگه جواب نداد پاک کردن کش کنسول که برای من با همون اولی اوکی شد.
یه چند دست مولتی مدرن بازی کردم و انصافاً خیلی بهم حال داد، خیلی زود مچ پیدا میکرد و پینگ هم اوکی بود. (۱۱۵-۹۴ که واسه نت ایران عالیه به نظرم)
من واسه وصل شدن به لایو کلا از نت همراه اول استفاده میکنم، خیلی وقته نت خونه با هیچ دی ان اسی وصل نمیشه.اگر چند تا سیم کارت یا نت مختلف داری با اونا امتحان کن، در بهترین شرایط تا ۷۰-۸۰ هم پایین میاد خیلی رویاییه واسه ماهایی که همش تو رنج ۱۲۰-۱۵۰ هستیم
راستش همچین بی نقص هم نیست، ارور Diver زیاد هست که راه حلش ریست کردن مودم یا عوض کردن DNS ه ولی وقتی از لودینگ اول رد بشی همه چی عالی و روونه.من واسه وصل شدن به لایو کلا از نت همراه اول استفاده میکنم، خیلی وقته نت خونه با هیچ دی ان اسی وصل نمیشه.
در مورد پینگ هم حقیقتا که فر خوردم دیدم داره روون اجرا میشه، همش می ترسیدم اینم مثل مورتال کمبت به سرورهاش وصل نشه و الکی الکی ۱۵۰ گیگ دانلود کرده باشم.