Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
🔻لوگوی جدیدی از Call of Duty Black Ops رویت شد

🔻به تازگی لوگوی جدیدی از سری Call of Duty Black Ops قبل از عرضه احتمالی آن در سال میلادی جاری، رویت شده است.

🔻لوگوی جدید را می‌توان در وب‌سایت رسمی Call of Duty koto مشاهده کرد که در آن به عنوان بخشی از طراحی جدید هودی، قابل مشاهده است.

🔻در حالی که دیدن لوگو به دلیل چین‌خوردگی در هودی تا حدودی دشوار است، اما توسط Legitimategamerz در توییتر بازسازی شده است.

IMG_4712.jpeg

آخرین ویرایش:
هرکسی خوب نظر و سلیقه ای داره ولی خود من بشخصه ۱۰۰۰ ساعت هم بازی کنم خسته نمیشم جوری شده که اگر روی ۲-۳ ساعت بازی نکنم نیکوتین خونم میاد پایین :D
دقیقا سلیقه ایه . واسه فان و حال و هوای تفنگ و شلیک کردن یکی از بهترین بازیاست

• Like
Reactions: prop and VEGETAR
دقیقا سلیقه ایه . واسه فان و حال و هوای تفنگ و شلیک کردن یکی از بهترین بازیاست
اونکه بله بیشتر جنبه فان داره و از نظر نوآوری واقعا مرخصه به عنوان مثال باندلایی که میده بیرون تا حدودی قابل قبول هستش ولی تو قسمت بتل پسش واقعا چیز خاصی نداره هرسری اوپراتورای چرت و پرت لباسای مسخره تنشون میکنه و به عنوان سیزن جدید میده بیرون

سلام. میخوام اکانت بازی رو برای سری s بگیرم. میشه با dns راحت وصل شد؟ اینترنتم مخابراته

سلام
با TD-LTE ایرانسل امروز با DNS راحت وصل شد اما مخابرات نمیدونم

درود
آقایون شما چطور بازی میکنید
نه مخابرات نه TDLTE ایرانسل جواب نمیده
فقط نگین که ف ل ت ر ش ک ن استفاده میکنید؟

با TD ایرانسل همین امروز بعد از یماه وصل شدم البته DNS خواست اما نیازی به قند شکن نیست

• Like
Reactions: jjhha and kurosh900
دوستان وقتی کمپین رو بازی میکنم به طرز عجیبی اینترنت مصرف میشه😑
تو یه ساعت ۵ گیگ رو تموم می‌کنه.
شما همچین مشکلی داشتید؟
کمپین بازی چه ربطی به مصرف اینترنت داره تاحالا همچین چیزی من ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or