آخرین ویرایش:
منم البته رو کنسول اما با dns رادار این ارور رو رد میکنماین ارور برای یه بنده خدایی اومده تو کامپیوتر... چطوری رفعش کنه؟
فکر کنم این هم مثل اسسینز کرید به زودی قراره فقط یه اسم قدیمی ازش بمونه !View attachment 327188
هر چی من از این مراحل اوپن کامبت بدم میاد اینا ول کن نیستند تازه اومدن بزرگترش کردن. کلی به این بازی امید داشتیم.
بعدم میگن یه جورایی شبیه Far Cry که اتفاقا از FC هم بدم میاد.
من واقعا نمیدونم وقتی یه فرمولی داشتید که بی رقیب بودید، برای چی همونو نمیتونید ارتقا بدید. CoD کمپین یعنی یه بازی تمام سینمایی. اوپن کامبت و اوپن ورلد و اینا چه زهرماری هست اخه.
EXCLUSIVE - Call of Duty to Embrace Open World Campaigns in Black Ops Gulf War and Beyond - Insider Gaming
یعنی از ۲۰۲۲ همگی امیدمون به بلک اپس امسال هست. من خیلی بعید میدونم این مراحل جذاب از آب دربیاد. اگه کار خوبی دربیاد که دمشون گرم چالش خیلی سختی هست ولی اخه چه کاریه.فکر کنم این هم مثل اسسینز کرید به زودی قراره فقط یه اسم قدیمی ازش بمونه !
معلومه که جذاب درنمیاد ، روح این بازی تو مراحل تماما خطی و سینماتیکش هست ، هر وقت origins , odyssey , valhalla تونستن کاری که brotherhood کرد انجام بدن کالاف هم با تغییر مسیر میتونهیعنی از ۲۰۲۲ همگی امیدمون به بلک اپس امسال هست. من خیلی بعید میدونم این مراحل جذاب از آب دربیاد. اگه کار خوبی دربیاد که دمشون گرم چالش خیلی سختی هست ولی اخه چه کاریه.
بعدا تو تاپیک سایبرپانک فرصت کنم بیشتر میگم ولی بزارید اینجا اشاره کنم، فانتوم لیبرتی تونسته تو همون محیط باز dogtown مراحل "خطی" خیلی خوبی رو پیاده کنه.
همون ۱ ساعت و خورده ای اول فانتوم لیبرتی شدیدا منو یاد سری بلک اپس و مدرن وارفر کلاسیک انداخت. دقیقا همونطوری، یه کم مخفی کاری، تعقیب و گریز، درگیری نفس گیر و سینمایی و رسیدن به نقطه پایان.
حتی مدل ماموریت و داستان فانتوم لیبرتی با بلک اپس خیلی جور هست و اگه یه استودیویی قرار باشه که رو دست CoD تو بخش کمپین بزنه همین CDPR هست(با چیزی که ازشون تو فانتوم لیبرتی دیدم)
فصل دوم هم واقعا از لحاظ محتوا خوبه، ایونت های منظم خوبی داریم، جایزه های خوبی هم داره. فقط خنده دار این بود که فصل دوم تم زامبی داره ولی بدون محتوای زامبی اومد حالا تو نیم فصل محتوای داستانی زامبی هم اضافه میشه.
اگه اهل اسکین و این چیزها هستی اره. چون واقعا اسکین های باحالی داره و بیشتر به سلیقه خودت برمیگرده.دوستان یه سوالی من داشتم بنظرتون ارزش داره بلک سل خریداری کنم یا نه؟
هرکسی خوب نظر و سلیقه ای داره ولی خود من بشخصه ۱۰۰۰ ساعت هم بازی کنم خسته نمیشم جوری شده که اگر روی ۲-۳ ساعت بازی نکنم نیکوتین خونم میاد پایینبعد تجربه مولتی mw2 به مدت ۳۵۰ ساعت تصمیم گرفتم سری کالاف و ماچ کنم بزارم کنار ٬ تو بی بازی ای فان بود و اعتیاد آور ولی متاسفانه دیگه چیز جدیدی برای عرضه نداره و شده یجورایی مثل فوتبال EA