آخرین ویرایش:
چه چیز عجیبی باید یکی باشه که هم مدرن 2 هم مدرن 3 رو همون نصب میشهمن الان دو تا cod hq دارم هیچ راهی نیست بشه ادغام بشن؟ یکیش ماله مدرن ۲،یکیش ماله مدرن ۳، یعنی دو تا آپدیت من باید جداگانه دانلود کنم
فکر کنم به خاطر این که دو تا اکانت متفاوت هستند و یکی از اکانت ها آمریکا نیست مدرن دو ،برا همین دو تا cod hq مجزا درست شدهچه چیز عجیبی باید یکی باشه که هم مدرن 2 هم مدرن 3 رو همون نصب میشه
منم الان جفت بازی ها رو دارم اما رو یکی نصب هستن
اصلا تو یه اکانت دارم من همه روفکر کنم به خاطر این که دو تا اکانت متفاوت هستند و یکی از اکانت ها آمریکا نیست مدرن دو ،برا همین دو تا cod hq مجزا درست شده
شما مدرن دو و مدرن سه هر دو اکانت ها یک ریجن هستن
دقیقا پینگمنماز ۴۰ اومده بالای ۸۰ که دقیقا پینگ اروپاست …کسی خبر داره سرور خاورمیانه رو بستن عایا؟ دو سه روزه یکبار هم خاورمیانه سرچ نکرده اروپا میندازه با پینگ صد به بالا خیلی از لابی هام اکثران عربه و پینگ همه بالاس
گویا بالاخره پریز خاورمیانه رو زدن به برق الان مچ پیدا میکنهدقیقا پینگمنماز ۴۰ اومده بالای ۸۰ که دقیقا پینگ اروپاست …
شانس ما حالا که خریدیم آف خوردبازی تو استور 30% آف خورده
یک ماه نیست بازی اومده, خوب فروخته بود که.
تو بلکفرایدی هم آفزده بودن با اینکه تازه اومده بود بازیبازی تو استور 30% آف خورده
یک ماه نیست بازی اومده, خوب فروخته بود که.
هروقت اینطور شد برو تو قسمت fov مربع بزن weapon fov رو بزار رو دیفالت36 اپدیت دادن ولی هنوز این 250 fov رو برنداشتن
خیلی رو مخه
قشنگ تر میزنه توی دید و موومنت