Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
بچه ها season pass رو کسی رو psn خریده ؟ اگه خریده رو کدوم‌ ریجن ؟
بله من خریدم روی رجین امریکا
دوستانی که با پی سی بازی میکنن تا حالا به مشکل زیر برخوردن:
یکی از دوستانم که روی بتل نت هست برای من و یکی از دوستان دیگمون افلاین نشون داده میشه
و ما هم برای اون افلاین نشون داده میشیم
اینوایت هم میکنه نمیتونیم جوینش شیم
انواع و اقسام دی ان اسها و وی پی ان ها رو هم تست کرده
بله دقیقا منم این مشکل دارم با دوستم گاهی اوقات منم افلاین نشون میده دقیقا متوجه نشدم مشکل از کجاست

• Like
Reactions: Avada and db07
بله من خریدم روی رجین امریکا

بله دقیقا منم این مشکل دارم با دوستم گاهی اوقات منم افلاین نشون میده دقیقا متوجه نشدم مشکل از کجاست
سلام منم خریدم رو ریجن آمریکا ولی بهم ارور میده تو بازی . شما از توی استور پلی استیشن از دشبور کنسول خرید زدین یا از توی خود بازی تب season pass ؟

• Like
Reactions: live is life
سلام منم خریدم رو ریجن آمریکا ولی بهم ارور میده تو بازی . شما از توی استور پلی استیشن از دشبور کنسول خرید زدین یا از توی خود بازی تب season pass ؟
منم از خود تب سیزن پس خریدم مشکلی نداره ریجن us

من گیفت کارت ۱۰ دلاری گرفتم حسابمو شارژ کردم و در اخر از داخل بازی سی پی خریدمو و گرفتم بتل پس بازی رو

من هم خریدم جالبه cp ها را که آنلاک میکنم به مجموع اونهایی که دارم اضافه نمیشه نمی‌دونم چرا :eek:

منم از خود تب سیزن پس خریدم مشکلی نداره ریجن us
من رو سه تا اکانت مختلف ریجن us امتحان کردم هر چیزی رو داخل بازی میخوای بخری ارور استور میده ...فایل دیتای بازی رو هم حتی پاک کردم و دوباره 140 گیگ دانلود کردم بازم همون ارور رو داد... فقط هم تو استور us اینطوریه . رو کانت ترکیه میزنم مشکلی نداره

• Sad
Reactions: Avada
وارزون رو دارم مثل اسپایدرمن بازی میکنم، تعداد زیاد زیپ لاین ها و بالون ها دیگه از وسیله نقلیه بی نیازم کرده و رو هوا میشه از این بالون پرید رو اون یکی، در کنارش یه ایتمی هم هست که کار همون بالون رو انجام میده و فقط جای تار انداختن شلیک میکنم. یه کم زیادیه خداییش :D
یه تصمیم غلطی که بنظرم گرفتن این هست که سلاح ها رو جدا نکردن. مثلا تو وارزون 1، سلاح ها بر اساس بازی دسته بندی شده بودند و هر سلاحی ایتم مختص به خودش رو داشت، مثلا نمیشد دوربین m4 مدرن 2019 رو روی m4 بلک اپس بست. اینجا ولی همه چی رفته تو هم و خوب نیست. بدتر از همه این ui احمقانه ادمو بیچاره میکنه تا یه ایتم رو پیدا کنه و دونه دونه مثل اسلاید شو باید بزنی بعدی.

بخش مولتی و زامبی بازی هم از ۱۴ تا ۱۸ دسامبر رایگان میشه.
20231212_213645.jpg

با سلام دوستان من یه مشکلی پیش اومده رفتم داخل سایت اکتیویژن قسمت تنظیمات بازی رو از روی اکانت اصلیم آنلینک کردم و انداختم روی اکانت پلاس ظرفیت ۲ که گرفتم و خواستم این اوپراتوری رو که فیری داده بگیرم که نتونستم الانم میخوام آنلینک کنم بندازم روی اکانت اصلیم نمیزاره میگه سالی ۱ بار میشه آنلینک کرد خواستم ببینم یعنی هیچ راهی نداره اینو اوکی کنم

با سلام دوستان من یه مشکلی پیش اومده رفتم داخل سایت اکتیویژن قسمت تنظیمات بازی رو از روی اکانت اصلیم آنلینک کردم و انداختم روی اکانت پلاس ظرفیت ۲ که گرفتم و خواستم این اوپراتوری رو که فیری داده بگیرم که نتونستم الانم میخوام آنلینک کنم بندازم روی اکانت اصلیم نمیزاره میگه سالی ۱ بار میشه آنلینک کرد خواستم ببینم یعنی هیچ راهی نداره اینو اوکی کنم
همچین ریسکی نکن دیگه خیلی گیرن سر این ولی یه شانسس دیگه داری به ساپورتش پیام بده بگو اشتباهی انلینک کردم میخوام برش گردونم اکانت اصلی
اپراتور که اصلا ارزش نداره من بخاطر cp و خرید بتل پس جابجا کردم مجبور شدم رو این یکی اک کاد بخرم
ولی دلیل منطقی بیار براش والا فک میکنه میخوای اک رو اسکم کنی
همین که بگی بخاطر اپراتور اومدی فک کنم قبول کنه
ولی حواست باشه حتما هیستوری مرورگرتو پاک کنی چون به محض ورود به اکانتی که لاگینه لینک میکنه

• Like
Reactions: гадюка
همچین ریسکی نکن دیگه خیلی گیرن سر این ولی یه شانسس دیگه داری به ساپورتش پیام بده بگو اشتباهی انلینک کردم میخوام برش گردونم اکانت اصلی
اپراتور که اصلا ارزش نداره من بخاطر cp و خرید بتل پس جابجا کردم مجبور شدم رو این یکی اک کاد بخرم
ولی دلیل منطقی بیار براش والا فک میکنه میخوای اک رو اسکم کنی
همین که بگی بخاطر اپراتور اومدی فک کنم قبول کنه
ولی حواست باشه حتما هیستوری مرورگرتو پاک کنی چون به محض ورود به اکانتی که لاگینه لینک میکنه
والا نمیدونستم سالی یکبار میشه اینکارو انجام داد وگرنه عمرا انجام میدادم پی ام دادم حالا به پشتیبانش امیدوارم قبول کنه زده ۲۴ ساعت زمان میبره رسیدگی کنن
دیلی منطقی اوردم حتی جیمیل و پسوردمم براشون گذاشتم که ببینن دورغ نمیگم

• Like
Reactions: Avada
واقعا آشغاله مولتی و پر از ایراد ، این spawns هنوز درست نکردن که به مخصوص تو مپهای کوچیک خیلی آزار دهنده است،:-w

این kick for inactivity هم مسخره عالمه کیل بالا گرفتیم رفتیم تو Chopper Gunner بین کار تو هلیکوپتر kick کرد بیرون:eek: =))

فقط به خاطر zambie هنوز نفروختمش 🙄

• Like
Reactions: MMDMO and Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or