آخرین ویرایش:
بله من خریدم روی رجین امریکابچه ها season pass رو کسی رو psn خریده ؟ اگه خریده رو کدوم ریجن ؟
بله دقیقا منم این مشکل دارم با دوستم گاهی اوقات منم افلاین نشون میده دقیقا متوجه نشدم مشکل از کجاستدوستانی که با پی سی بازی میکنن تا حالا به مشکل زیر برخوردن:
یکی از دوستانم که روی بتل نت هست برای من و یکی از دوستان دیگمون افلاین نشون داده میشه
و ما هم برای اون افلاین نشون داده میشیم
اینوایت هم میکنه نمیتونیم جوینش شیم
انواع و اقسام دی ان اسها و وی پی ان ها رو هم تست کرده
سلام منم خریدم رو ریجن آمریکا ولی بهم ارور میده تو بازی . شما از توی استور پلی استیشن از دشبور کنسول خرید زدین یا از توی خود بازی تب season pass ؟بله من خریدم روی رجین امریکا
بله دقیقا منم این مشکل دارم با دوستم گاهی اوقات منم افلاین نشون میده دقیقا متوجه نشدم مشکل از کجاست
منم از خود تب سیزن پس خریدم مشکلی نداره ریجن usسلام منم خریدم رو ریجن آمریکا ولی بهم ارور میده تو بازی . شما از توی استور پلی استیشن از دشبور کنسول خرید زدین یا از توی خود بازی تب season pass ؟
من گیفت کارت ۱۰ دلاری گرفتم حسابمو شارژ کردم و در اخر از داخل بازی سی پی خریدمو و گرفتم بتل پس بازی روسلام منم خریدم رو ریجن آمریکا ولی بهم ارور میده تو بازی . شما از توی استور پلی استیشن از دشبور کنسول خرید زدین یا از توی خود بازی تب season pass ؟
من هم خریدم جالبه cp ها را که آنلاک میکنم به مجموع اونهایی که دارم اضافه نمیشه نمیدونم چراسلام منم خریدم رو ریجن آمریکا ولی بهم ارور میده تو بازی . شما از توی استور پلی استیشن از دشبور کنسول خرید زدین یا از توی خود بازی تب season pass ؟
من رو سه تا اکانت مختلف ریجن us امتحان کردم هر چیزی رو داخل بازی میخوای بخری ارور استور میده ...فایل دیتای بازی رو هم حتی پاک کردم و دوباره 140 گیگ دانلود کردم بازم همون ارور رو داد... فقط هم تو استور us اینطوریه . رو کانت ترکیه میزنم مشکلی ندارهمنم از خود تب سیزن پس خریدم مشکلی نداره ریجن us
همچین ریسکی نکن دیگه خیلی گیرن سر این ولی یه شانسس دیگه داری به ساپورتش پیام بده بگو اشتباهی انلینک کردم میخوام برش گردونم اکانت اصلیبا سلام دوستان من یه مشکلی پیش اومده رفتم داخل سایت اکتیویژن قسمت تنظیمات بازی رو از روی اکانت اصلیم آنلینک کردم و انداختم روی اکانت پلاس ظرفیت ۲ که گرفتم و خواستم این اوپراتوری رو که فیری داده بگیرم که نتونستم الانم میخوام آنلینک کنم بندازم روی اکانت اصلیم نمیزاره میگه سالی ۱ بار میشه آنلینک کرد خواستم ببینم یعنی هیچ راهی نداره اینو اوکی کنم
والا نمیدونستم سالی یکبار میشه اینکارو انجام داد وگرنه عمرا انجام میدادم پی ام دادم حالا به پشتیبانش امیدوارم قبول کنه زده ۲۴ ساعت زمان میبره رسیدگی کننهمچین ریسکی نکن دیگه خیلی گیرن سر این ولی یه شانسس دیگه داری به ساپورتش پیام بده بگو اشتباهی انلینک کردم میخوام برش گردونم اکانت اصلی
اپراتور که اصلا ارزش نداره من بخاطر cp و خرید بتل پس جابجا کردم مجبور شدم رو این یکی اک کاد بخرم
ولی دلیل منطقی بیار براش والا فک میکنه میخوای اک رو اسکم کنی
همین که بگی بخاطر اپراتور اومدی فک کنم قبول کنه
ولی حواست باشه حتما هیستوری مرورگرتو پاک کنی چون به محض ورود به اکانتی که لاگینه لینک میکنه