آخرین ویرایش:
مرض جدیده، Early Access کمپین MW3 که اومد هم همینطوری شد، منی که اصلا بازی رو نخریده بودم الکی 50 گیگ دانلود کردمچقدر عجیب من فقط cod hq رو نصب داشتم با مولتی mw3
mw2 رو دیروز پاک کردم
زدم اپدیت بشه دیشب 36 گیگ اپدیت داد بعدش که تموم شد دیدم بدون اینکه سوال بکنه warzone رو نصب کرده مسخره حالا 10 گیگ ایناس ولی بازم من اصلا وارزون بازی نمیکنم که نصب کرده برام خیلی مسخرس
اصلا اعصابم بهم ریخته الان اومدم برم تو بازی دوباره 4.56 گیگ اپدیت داده یعنی چی اصلا همین دیشب 36 گیگ اپدیت کردممرض جدیده، Early Access کمپین MW3 که اومد هم همینطوری شد، منی که اصلا بازی رو نخریده بودم الکی 50 گیگ دانلود کردم
آپدیت تازه نداد ها، اون 3 گیگ آخر رو میذاره وقتی که آپدیت اول رو گرفتی رو میکنهاصلا اعصابم بهم ریخته الان اومدم برم تو بازی دوباره 4.56 گیگ اپدیت داده یعنی چی اصلا همین دیشب 36 گیگ اپدیت کردم
وا یعنی تو اون 36 گیگ نمیگیره بعدش میزاره دوباره اپدیت میکنهآپدیت تازه نداد ها، اون 3 گیگ آخر رو میذاره وقتی که آپدیت اول رو گرفتی رو میکنه
امروز صبح به زور 28 گیگ دانلود کردم به محض اینکه دانلود تموم شد اومدم خوشحال و خندان برم تو وارزون دیدم میگه دوباره دانلود کن
منم صبح اومدم بازی کنم دیدم ۲ گیگ ابدیت داده تازه ۳۶ گیگ دانلود کرده بودموا یعنی تو اون 36 گیگ نمیگیره بعدش میزاره دوباره اپدیت میکنه
دیگه داره شورش رو در میاره به خدا این کالاف
اوف این مشکل رو من و دوستم تو ایکس باکس هم بی نهایت داشتیم وقتی dmz بازی میکردیم و تنها راهی که برای ایکس باکس گیر اورده بودیم این بود که از طریق شبکه live خود xbox اینوایت میکردیم هم دیگه رودوستانی که با پی سی بازی میکنن تا حالا به مشکل زیر برخوردن:
یکی از دوستانم که روی بتل نت هست برای من و یکی از دوستان دیگمون افلاین نشون داده میشه
و ما هم برای اون افلاین نشون داده میشیم
اینوایت هم میکنه نمیتونیم جوینش شیم
انواع و اقسام دی ان اسها و وی پی ان ها رو هم تست کرده
من همین الان نگاه کردم برای من تخفیف نداره !!! مدرن وارفیر قبلی هارم دارم ، چرا ؟؟تخفیف 30درصدی که بازی رو کرده 49 دلار در انحصار پلی استیشن هست تازه اونم فقط شامل افرادی میشه که یا MW2019 یا MWll را قبلا روی اکانتشون خریده باشن:
View attachment 321484