آخرین ویرایش:
همون مود زامبی به اصطلاح شما فانه بقیه موداش جز اعصاب خوردی و فحش دادن و فحش خوردن چیزی ندارهبچه ها بعد از مود زامبی کدوم مود رو بیشتر پلی میدین و فان تره براتون ؟
برای من جز quick play و rustment و mosh pit چیز دیگه ای پیدا نمیکنه ، ولی در اروپا war mode پر طرفدارترینه..بچه ها بعد از مود زامبی کدوم مود رو بیشتر پلی میدین و فان تره براتون ؟
من وارد لابی که میشم میبینم بیشتر وقتا میوت میکنم . چون صحبتاشون بجز اعصاب خوردی چیزی ندارههمون مود زامبی به اصطلاح شما فانه بقیه موداش جز اعصاب خوردی و فحش دادن و فحش خوردن چیزی نداره
همه تغییراتش خوبهفردا بصورت رسمی سیزن 1 لانچ خواهد شد:
| بخشی از تغییرات Warzone پس از ادغام با MW3 ;
- اضافه شدن مپ Urzikstan
- جهش به مومنت MW3
- پرک Ghost فقط در زمان حرکت کردن کار خواهد کرد
- استیم سرعت مومنت را افزایش خواهد داد
- وجود Red Dot بر روی مپ
- هر Ammo بخش جداگانه ای در Backpack خواهد داشت
- امکان استفاده از Gas Mask بصورت دستی
- استفاده از Pistol هنگام شنا کردن
- زمان اتمام گیم در Battle Royal بطور تقریبی 20 دقیقه خواهد بود.
- بازگشت کانترکت Big game bounty و Scavenger
- ایونت جدید گولاگ با نام Go Again
- مدل قدیمی لوداوت بازخواهد گشت
- لوداوت های متعلق به شما در مپ هایلایت خواهد شد
- زین پس Gas Mask اولین آیتم در Backpack خواهد بود
- امکان نگهداری کیت ورود به Gulag در Backpack برای استفاده هم تیمی ها
- افزایش کیت ورود به Gulag در سرتاسر مپ
- امکان مشاهده Ping کردن انمی در Killcam
- بازگشت اسنایپر های One-shot
- حذف تیون گان ها
- بای استیشن ها تا 30 متر در زون قابل دسترسی خواهند بود
- نمایش بای استیشن های فعال/غیرفعال در مپ
- فاصله اسلاید بسته به شیب زمین تغییر خواهد کرد
- در Firesale آیتم های بالای 50% تخفیف خواهند خورد
- ماندگاری Smoke Grenade 20% کاهش خواهد یافت
- استفاده از Armor Box و Munitions Box فاقد تاخیر خواهد بود
- اپراتوری های MWIII چتر جدید خواهند داشت
- ترک کردن Stronghold آنهارا خنثی خواهد کرد
- دید به هنگام استفاده از Gas Mask افزایش یافته است
- دید به هنگام کاهش Health افزایش یافته است
- زمان Spawn Protection از 10 ثانیه به 2.5 ثانیه کاهش یافته است
- با استفاده از کانترکت Most Wanted بطور قطعی کیت ورود به Gulag در لوت باکس ها پیدا خواهید کرد
- کاهش 50 دردصدی تاخیر ورود به وسایل نقلیه
| در سیزن 1 هر چهار حالت Battle Royal یعنی Solo, Duos, Trios و Quads همیشه در پلی لیست حضور خواهند داشت.
دو مپ Vondel و Ashika Island پس از 48 ساعت از زمان لانچ سیزن 1 به Warzone اضافه خواهد شد.
| با آپدیت سیزن 1 ، قدرت و تعداد زامبی ها در محل Exfil بیشتر خواهند شد ، همچنین در آخرین Exfil با تعداد زامبی بیشتری روبرو خواهید شد.
| مپ Urzikstan بطور تقریبی 20% کوچکتر از مپ Almazrah میباشد.
حداکثر پلیر مپ Urzikstan در بتل رویال , 100 نفر خواهد بود.
| تغییرات پرک ها در Warzone :
5 پرک زیر بصورت دیفالت برای همیشه در وارزون فعال خواهد بود؛
Tac Pads : افزایش طول اسلاید
Commando Gloves : امکان ریلود هنگام دویدن
Quick Grip Gloves : افزایش سرعت سوییچ گان
Climbing Boots : افزایش سرعت پرش بر روی سطوح مختلف
Overkill : امکان حمل دو گان Primary بطور همزمان
| روش های جدید سفر به دور Urzikstan
وجود قطار قابل کنترل
وجود زیپ لاین های افقی بر روی ساختمان های بلند
View attachment 320826
برا منم اینطوره عمه عربا ولی پینگ ۱۲۰ ۱۳۰ یه وقتا ۵۰ اصلا معلوم نیس تکلیفش چیهآقا لابی بازی که کلا عربی صحبت میکنن همه . اصلا هم انگلیسی بلد نیستن خیلی تو مخه.. بعد مچ میک چرا اینطوریه ؟ من پینگم تو همه بازیا استیبله ولی تو این بازی یه بار با پینگ 40 وصل میشه یه بار 80 یه بار 110 ...
آره بابا اروپاییا خیلی بهترن حداقل انگلیسی صحبت میکنن ادم میفهمه چی میگن ! بعد بازی بلدن .. دیروز افتادم تو مود زومبی تو یه تیم عربی از اول داشتن باهم سلام علیکم سلام علیکم میکردن بعد اسکلا همون اول سوار ماشین شدن رفتن منطقه medium threat زومبیا پارشون کردن لولشونم 55 بودبرا منم اینطوره عمه عربا ولی پینگ ۱۲۰ ۱۳۰ یه وقتا ۵۰ اصلا معلوم نیس تکلیفش چیه
بخدا نخاستیم بندازه همون اروپا با پینگ ۸۰ ۹۰ میارزه به این اعصاب خوردی یه روز خوب یه روز داغون
سلام منم اوایل این مشکل رو داشتم ولی با دی ان اس رادار حل شد .الان مچ زود پیدا میکنه ولی پینگ میره بالا . مخصوصا تو زومبی پینگم رو موقع مچ فایند میزنه 40> ولی وقتی میره تو لابی شده 80 . نمیدونم شاید تو مالتی بهتر باشه ولی من فقط زومبی میزنم حوصله اعصاب خوردی مالتی ندارمخیلی گیم دیر پیدا میکنه
برا کنسول پلی استیشن کنترل چه setting پیشنهاد میدید خیلی کنده نسبت به مدرن ۲ همه چیز
مشکل همس برا منو دوتا از رفیقامم همینه موقع سرچ ۴۰ ۵۰ میزنه میره تو گیم ۱۰۰سلام منم اوایل این مشکل رو داشتم ولی با دی ان اس رادار حل شد .الان مچ زود پیدا میکنه ولی پینگ میره بالا . مخصوصا تو زومبی پینگم رو موقع مچ فایند میزنه 40> ولی وقتی میره تو لابی شده 80 . نمیدونم شاید تو مالتی بهتر باشه ولی من فقط زومبی میزنم حوصله اعصاب خوردی مالتی ندارم
رادار که تو کنسول اصلا به پلیاستیشن وصل نمیشه تو تست کانکشن ارور میده ،سلام منم اوایل این مشکل رو داشتم ولی با دی ان اس رادار حل شد .الان مچ زود پیدا میکنه ولی پینگ میره بالا . مخصوصا تو زومبی پینگم رو موقع مچ فایند میزنه 40> ولی وقتی میره تو لابی شده 80 . نمیدونم شاید تو مالتی بهتر باشه ولی من فقط زومبی میزنم حوصله اعصاب خوردی مالتی ندارم
دوباره آپدیت من تازه دو روزه دانلود گیم تموم شدهمشکل همس برا منو دوتا از رفیقامم همینه موقع سرچ ۴۰ ۵۰ میزنه میره تو گیم ۱۰۰
ولی قرار امروز اپدیت سیزن یک بیاد روی ps5 بین ۳۵ ۴۰ گیگ حجم داره امیدوارم با اپدیت درست بشه سرورا
امروز فصل 1 شروع میشه برای همین اپدیت داریم اپدیت کمی هم نیست چون کل وارزون تبدیل میشه به mw3 موومنت و ...رادار که تو کنسول اصلا به پلیاستیشن وصل نمیشه تو تست کانکشن ارور میده ،
تو مولتی هم خیلی لاگ زیاده مدرن ۲ خیلی بهتر بود محسوس نبود
دوباره آپدیت من تازه دو روزه دانلود گیم تموم شده