Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
یا خدا عجب فصلی‌ حالا در مقایسه با پارسال:

View attachment 320231

اولین واکنش رسمی نسبت به SBMM:
View attachment 320234

بتل پس:
View attachment 320235
دست مریزاد به این سیزن و محتواش اینفینیتی وارد یاد بگیره اینجور سیزن یک رو لانچ می کنن، سیزن یک پارسال چی بود افتضاح بود افتضاح
بتل پس عالی محتوا عالی ایونت عالی
خدایی از یه شوتر مولتی خفن چی میخاید دیگه همه چی در بهترین حالت خودشه

یا خدا عجب فصلی‌ حالا در مقایسه با پارسال:

View attachment 320231

اولین واکنش رسمی نسبت به SBMM:
View attachment 320234

بتل پس:
View attachment 320235
ارت ورک وارزون چقدر شبیه وقتی هست که وارزون 1 رو بیرون دادن
شاید وردانسک رو برگردونن چونکه ریبرس رو هم میخوان بیارن امکان برگشت وردانسک هم هست

این Covert Exfil و Weapon Case که تو مود بتل رویال اومده خیلی باحال میشه.
خیلی مشتاقم بدونم چطوری میشه که مثلا تو تاپ ۱۰ بتل رویال از مپ فرار کنی ولی بنظرم بهتره که یک مود اختصاصی بتل رویال رو بهش بدن تا اینکه به طور ثابت تو بتل رویال وجود داشته باشه. ولی وجود داشتنش تو بتل رویال چالش و هیجان بیشتری داره که علاوه بر نفر اول شدن ایتم رو هم تا اخر با خودت نگه داری یا اینکه ایتم رو زودتر پیدا کنی و از مپ در بری.
ارت ورک وارزون چقدر شبیه وقتی هست که وارزون 1 رو بیرون دادن
شاید وردانسک رو برگردونن چونکه ریبرس رو هم میخوان بیارن امکان برگشت وردانسک هم هست
دقیقا به منم حس و حال وردانسک رو میده. امکان برگشتن وردانسک که واقعا هست همونطور که گفتی ولی حداقل تا تابستون سال بعد باید منتظر شیم. میشه برای فصل اخر وردانسک رو اورد یا اینکه بمونه برای بلک اپس. به صورت چرخشی هم بعیده بزارن حجم بازی دیگه منفجر میشه :D باید ببینیم ارزیکستان چطور درمیاد، المزرعه مپ بدی نبود ولی اپدیتهای خوبی نداشت که بتونه مرتب مپ رو تغییر بده و poi جدیدی بهش اضافه کنه. کالدرا با اینکه شروع خوبی نداشت ولی Raven ترکوند و مرتب اپدیتش کرد. کالدرا برای مود پلاندر خیلی خوب بود تا بتل رویال. poi خوبی هم برای مود Clash داشت که امیدوارم این مود هم برگرده.

این Covert Exfil و Weapon Case که تو مود بتل رویال اومده خیلی باحال میشه.
خیلی مشتاقم بدونم چطوری میشه که مثلا تو تاپ ۱۰ بتل رویال از مپ فرار کنی ولی بنظرم بهتره که یک مود اختصاصی بتل رویال رو بهش بدن تا اینکه به طور ثابت تو بتل رویال وجود داشته باشه. ولی وجود داشتنش تو بتل رویال چالش و هیجان بیشتری داره که علاوه بر نفر اول شدن ایتم رو هم تا اخر با خودت نگه داری یا اینکه ایتم رو زودتر پیدا کنی و از مپ در بری.

دقیقا به منم حس و حال وردانسک رو میده. امکان برگشتن وردانسک که واقعا هست همونطور که گفتی ولی حداقل تا تابستون سال بعد باید منتظر شیم. میشه برای فصل اخر وردانسک رو اورد یا اینکه بمونه برای بلک اپس. به صورت چرخشی هم بعیده بزارن حجم بازی دیگه منفجر میشه :D باید ببینیم ارزیکستان چطور درمیاد، المزرعه مپ بدی نبود ولی اپدیتهای خوبی نداشت که بتونه مرتب مپ رو تغییر بده و poi جدیدی بهش اضافه کنه. کالدرا با اینکه شروع خوبی نداشت ولی Raven ترکوند و مرتب اپدیتش کرد. کالدرا برای مود پلاندر خیلی خوب بود تا بتل رویال. poi خوبی هم برای مود Clash داشت که امیدوارم این مود هم برگرده.
یکی از دلیلهای دیگه که المزرع خوب بنظر نمیرسید موومنت خیلی بد و کسل کنننده بود
مپهای مولتی مدرن 2 هم همینطور,مثلا الان چند تا مپ مولتی مدرن 2 که آوردن داخل مدرن 3 رو بازی میکنم چقدر لذت بخش تر هست با این موومنت

بعید میدونم وصل بشه همون اول بازی ارور Diver میده
این مشکل رو منم امروز سر وارزون داشتم، با الکترو وصل شو بعد بزار چند دقیقه بمونه

اگر ارور داد بازی رو ببند دوباره تکرار کن

منم دو سه باز ارور Diver داد اخر سر رد کرد

این مشکل رو منم امروز سر وارزون داشتم، با الکترو وصل شو بعد بزار چند دقیقه بمونه

اگر ارور داد بازی رو ببند دوباره تکرار کن

منم دو سه باز ارور Diver داد اخر سر رد کرد
با DNS که اوکیه اون دوستمون گفت بدون DNS وصل بشی مشکلت حل میشه منم گفتم بعید میدونم ارور Diver میده

بدون DNS هم میشه وصل شد چندباری تونستم و پینگ رو هم پایین آمد
ولی بیشتر نیاز DNS هست که توصیه دارم
شکن و گذر استفاده کنید.

Attachments

• DNS.jpg
    DNS.jpg
    28.6 KB · مشاهده: 14
بدون DNS هم میشه وصل شد چندباری تونستم و پینگ رو هم پایین آمد
ولی بیشتر نیاز DNS هست که توصیه دارم
شکن و گذر استفاده کنید.
من نتم شاتل هستش تا چند وقت پیش بدون DNS داخل بازی نمیرفت ارور Diver میداد ولی امروز امتحان کردم شد ولی بدبختی پینگ ثابت نیست روی ۳۰ تا ۴۰ یهو میشه ۳۰۰ اینا واسه همین باید از DNS استفاده کرد

من نتم شاتل هستش تا چند وقت پیش بدون DNS داخل بازی نمیرفت ارور Diver میداد ولی امروز امتحان کردم شد ولی بدبختی پینگ ثابت نیست روی ۳۰ تا ۴۰ یهو میشه ۳۰۰ اینا واسه همین باید از DNS استفاده کرد
اره ارور diver رو باید با dns یا چیز شکن رد کنید اما بعدش نباید مشکلی باشه
منم شاتل دارم اما بعد رد کردن ارور diver دیگه dns رو برمیدارم و پینگ هم نهایت 50 عه
شاید بزنه داره تو 200 سرچ میکنه اما وقتی میره تو بازی پینگ 50 عه

اره ارور diver رو باید با dns یا چیز شکن رد کنید اما بعدش نباید مشکلی باشه
منم شاتل دارم اما بعد رد کردن ارور diver دیگه dns رو برمیدارم و پینگ هم نهایت 50 عه
شاید بزنه داره تو 200 سرچ میکنه اما وقتی میره تو بازی پینگ 50 عه
والا من سرویس گیم شاتل هم فعال کردم ولی پینگم یهو متغییر میشه یا بعضی اوقات البته کم پیش میاد یهو صفحه بازی قفل میشه بعد اوکی میشه فکر کنم برای پکت لاست هستش

والا من سرویس گیم شاتل هم فعال کردم ولی پینگم یهو متغییر میشه یا بعضی اوقات البته کم پیش میاد یهو صفحه بازی قفل میشه بعد اوکی میشه فکر کنم برای پکت لاست هستش
شاید خطتون نویزی چیزی داره نباید اینقدرم دیگه بین منطقه های مختلف تفاوت باشه

شاید خطتون نویزی چیزی داره نباید اینقدرم دیگه بین منطقه های مختلف تفاوت باشه
اره تا حدودی نویر داره بعد با کابل لن مودم به کنسول وصل نکردم با وای فای اتصال دادم ممکنه اینم باشه دلیلش
راستی دوستان اینجا کسی از پیج وارزون ایران خرید داشته من میخوام بتل پس ازشون بخرم

من گیم را خریدم ظرفیت ۲ خودش هم اکتیو بود گذاشتم دانلود ،داره دوباره از اول دانلود می‌کنه 😵 من mw2 را هم دارم رو یک اکانت دیگه ظرفیت ۳ که تمام ٱپدیتهاش انجام شده چرا در هم ادغام نمیشه تو cod hq چون دو اکانت متفاوت هست دو تا cod hq داره نصب میشه 🤔چی کارش کنیم از همه همینطوره؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or