Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
سلام.
اینترنت مخابرات دارم 30 مگ اما اصلا مولتی نمیشه بازی کرد جوین میشه اما بعدش ارور unable to join میده.
همه dns ها رو زدم الکترو رادار شکن کلودفلر . نمیشه
راه حلی دارین؟

من یه مدت Calling Card و Emblem رو پرچم اسرائیل کردم کلن تگ رو هم زدم [IDF] میرفتم وسط این عربا همه هم تگ GAZA انقد میسوختن وقتی میکشتمشون بعضا مسج میدادن فحش میدادن :D ولی بعدش ترسیدم Mass reportـم کنن ورشون داشتم.
اگه حوصلتون سر رفته خواستید یکم بخندید این کار رو پیشنهاد میدم. :D

من یه مدت Calling Card و Emblem رو پرچم اسرائیل کردم کلن تگ رو هم زدم [IDF] میرفتم وسط این عربا همه هم تگ GAZA انقد میسوختن وقتی میکشتمشون بعضا مسج میدادن فحش میدادن :D ولی بعدش ترسیدم Mass reportـم کنن ورشون داشتم.
Huge W
برای فصل جدید وارزون چه قدر خوش بگذره با این حرکت 😁
IMG_20200901_125346.jpg

آقا درود بر تو
من صدامو از پارتی سوییچ میکنم آل هیل اسرائیل میگفتم فشاری میشدن:D بعد اخرش فحش فارسی میدادم به عربا=))
یه بار تو زامبی یه عربه هی میگفت اسلاید کنسل تکرار میکرد مایک وصل کردم گفتم عرب ...سه برگشت گفت مای برادر یو فرام ایران گفتم اره گفت نایس تو میت یو:)) نایس تو میت یو برادر نایس تو میت یو>:)

آخرین ویرایش:
امروز کلی استوری بازی کردم. ی چیز کاملا سطحی و بی مزه ای طرفیم. مشخصا سایه آنلاین بازی بر بخش استوری افتاده و کلا دولوپر ها دیگه عشقی به این نشون نمیدن یا بهتر بگم اکتیویژن اجازه نمیده. با این حال کات سین های بازی بشدت کیفیت بالایی دارند و کاملا خرج شده، گرافیک بازی عالی هست، صداگذاری مخصوصا با هدفون خیلی خوبه. داستان تکرار مکررات بدون نکته خاصی. مراحل هم خوب اکثرشون باز هستند و با آزادی عمل کامل هرجور دلتون بخواد میتونین تموم کنین، روی veteran نیاز به استراتژی دارید و باید مپ رو بگردید و اسلحه های خوب پیدا کنید و آرمور بردارید و مخفیانه کار کنید اینجوری نیست که کل نقشه رو از دشمن خالی کنید بیشتر حس وحال هیتمن میده :D ولی خب مراحل هیچ احساسی ایجاد نمی‌کنند و انگار یک کاراکتر هستید توی یک نقشه که صرفا باید آبجکتیو ها رو انجام بدید.
در کل با توجه به این که ما رسما هیچ بازی شوتر نظامی کمپین دار نداریم، پیشنهاد میکنم امتحان کنید( البته نه با این قیمت )ولی روی Veteran که استراتژی بچینید مگر نه روی درجه های اسون تر که تصورش وحشتناک تر هم میشه

کاور آرت جدید وارزون
View attachment 320092
اسکین گروت رو شکایت میکردن که چرا ویزیبیلیتش پایینه اقا من به اسکین فرح شکایت دارم دماغش قشنگ جامونو لو میده:D
بعد دقت کنید به پاهای andrei nolan انگار پایین تنشو از یه عکس دیگه چسبوندن بیشرفا حوصله طراحی درست اینم ندارن

بچه ها ما این‌بازیو‌بلاخره‌خریدیم‌. وقتی میزنم‌رو مالتی هر مدی رو انتخاب میکنم تو لابی هیچکس رو پیدا نمیکنه . کنسول ps5 نت شاتل . لطفا راهنمایی کنین

آقا درود بر تو
من صدامو از پارتی سوییچ میکنم آل هیل اسرائیل میگفتم فشاری میشدن:D بعد اخرش فحش فارسی میدادم به عربا=))
یه بار تو زامبی یه عربه هی میگفت اسلاید کنسل تکرار میکرد مایک وصل کردم گفتم عرب ...سه برگشت گفت مای برادر یو فرام ایران گفتم اره گفت نایس تو میت یو:)) نایس تو میت یو برادر نایس تو میت یو>:)
اخ اخ منم همین کارو میکردم ورمیداشتن منو Mute میکردن :))یدستم که داشتم بازی میکردم دیدم همشون ریختن سر منو فقط منو کیل میگیرن خیلی فشاری میشن ناموسا این عربا:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or