آخرین ویرایش:
خوب بازم واسه سیزن بعد نمیمونه درسته ؟نمیپره خودش اخر سیزن همشو استفاده میکنه انلاک میکنه سکتور هارو برات
خودت دستی انلاک کنی چیزایی که فکر میکنی بیشتر دوست داری بهتره تا اون رندوم باز کنه
آره دیگهخوب بازم واسه سیزن بعد نمیمونه درسته ؟
Huge Wمن یه مدت Calling Card و Emblem رو پرچم اسرائیل کردم کلن تگ رو هم زدم [IDF] میرفتم وسط این عربا همه هم تگ GAZA انقد میسوختن وقتی میکشتمشون بعضا مسج میدادن فحش میدادن ولی بعدش ترسیدم Mass reportـم کنن ورشون داشتم.
اگه حوصلتون سر رفته خواستید یکم بخندید این کار رو پیشنهاد میدم.
آقا درود بر تومن یه مدت Calling Card و Emblem رو پرچم اسرائیل کردم کلن تگ رو هم زدم [IDF] میرفتم وسط این عربا همه هم تگ GAZA انقد میسوختن وقتی میکشتمشون بعضا مسج میدادن فحش میدادن ولی بعدش ترسیدم Mass reportـم کنن ورشون داشتم.
اگه حوصلتون سر رفته خواستید یکم بخندید این کار رو پیشنهاد میدم.
اسکین گروت رو شکایت میکردن که چرا ویزیبیلیتش پایینه اقا من به اسکین فرح شکایت دارم دماغش قشنگ جامونو لو میدهکاور آرت جدید وارزون
View attachment 320092
اخ اخ منم همین کارو میکردم ورمیداشتن منو Mute میکردن یدستم که داشتم بازی میکردم دیدم همشون ریختن سر منو فقط منو کیل میگیرن خیلی فشاری میشن ناموسا این عرباآقا درود بر تو
من صدامو از پارتی سوییچ میکنم آل هیل اسرائیل میگفتم فشاری میشدن بعد اخرش فحش فارسی میدادم به عربا
یه بار تو زامبی یه عربه هی میگفت اسلاید کنسل تکرار میکرد مایک وصل کردم گفتم عرب ...سه برگشت گفت مای برادر یو فرام ایران گفتم اره گفت نایس تو میت یو نایس تو میت یو برادر نایس تو میت یو