آخرین ویرایش:
فعلا امروز این قضیه پاش به R6 هم باز شدهپینگ فیفا برگشت به حالت قبل،بازی شما درست نشد؟
ای بابا من فکر کردم کلا مشکل رفع شدهفعلا امروز این قضیه پاش به R6 هم باز شده
پینگ خاورمیانه زده بالا کلا نشد یه مچ بریم... دیروز اوکی بود البته
نه حمید بدتر شده که بهتر نشده من تا هفته پیش پینگم نهایت میشد ۵۰ ولی الان تا ۱۲۰ هم میره مود زامبی هم که میخوای بری جون میکنه تا کانکت بشه و بره داخل بازیای بابا من فکر کردم کلا مشکل رفع شده
همچین بسته ای برای سیمکارت وجورد نداره نو اپراتور ایرانسل شبانه ۳۰ گیگ ۱۰ ت دارهعزیز کجاست این بسته 100 گیگ یک روزه ؟ من ندیدم این بسته رو
میدونم منم اون دوستمون ولی نمیدونم خیال بافی میکرد چی بود داستانش گفتم ببنیم چی شدههمچین بسته ای برای سیمکارت وجورد نداره نو اپراتور ایرانسل شبانه ۳۰ گیگ ۱۰ ت داره
یهو هم شب میخوابی فردا پاکیشی میبینی ۱۰۰ گیگ اپدیت دادهمیدونم منم اون دوستمون ولی نمیدونم خیال بافی میکرد چی بود داستانش گفتم ببنیم چی شده
ولی با اینکه زیاد پای مولتی نمیشینم یعنی اصلا حالش رو زیاد ندارم
وقتی با خودم میگم 1 دست بزنم تبدیل میشه به 20 تا حداقل چند ساعت گیر میکنم پاش
خدایی سر mw2 اینطوری نبودم اون خیلی کسل کننده بود
خیلی پینگت خوبه برای من در بهترین حالت بین ۶۰ تا ۷۰ هستش از چه DNS استفاده میکنیوالا برای منم اوکی شده تو mw3 یکم بالاتر از قبله اما در کل اوکیه بین ۳۰ تا ۵۰ عه
ویرایش :
10 دقیقه پیش
View attachment 319481
میپرهتوکن خرج نکنیم میمونه واسه فصل بعد یا میپره؟
والا برای من dns اصلا تو پینگم تاثیر نداره یعنی بدون dns یا با dns همینه پینگم تازه الان که خیلی رفته بالا 50 غیر عادیه باید رو 20 تا 30 باشهخیلی پینگت خوبه برای من در بهترین حالت بین ۶۰ تا ۷۰ هستش از چه DNS استفاده میکنی
نمیپره خودش اخر سیزن همشو استفاده میکنه انلاک میکنه سکتور هارو براتتوکن خرج نکنیم میمونه واسه فصل بعد یا میپره؟