Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
ای بابا من فکر کردم کلا مشکل رفع شده
نه حمید بدتر شده که بهتر نشده من تا هفته پیش پینگم نهایت میشد ۵۰ ولی الان تا ۱۲۰ هم میره مود زامبی هم که میخوای بری جون میکنه تا کانکت بشه و بره داخل بازی

• Like
Reactions: hamid_barca
بالاخره دست من هم به این بازی رسید
باید بگم چندین لول از اون بازی کذایی سال قبل بهتره. بالاخره شد یک کاد لذت بخش. مپ های mw2 og هم خیلی عالی هستند هم خاطره انگیز :x( چقدر از مپ های بازی کذایی سال قبل بدم میومد)
ولی خب بازی بشدت حس یک DLC پرمیوم میده تا یک نسخه 70 دلاری. اما لذت بخشه این نکته مهمیه اگر میخواید برای مالتی پلیر بازی رو بخرید. من صبر میکنم کریسمس تخفیف بخوره امیدوارم وسعم برسه:D

همچین بسته ای برای سیمکارت وجورد نداره نو اپراتور ایرانسل شبانه ۳۰ گیگ ۱۰ ت داره
میدونم منم اون دوستمون ولی نمیدونم خیال بافی میکرد چی بود داستانش گفتم ببنیم چی شده :D

ولی با اینکه زیاد پای مولتی نمیشینم یعنی اصلا حالش رو زیاد ندارم
وقتی با خودم میگم 1 دست بزنم تبدیل میشه به 20 تا حداقل چند ساعت گیر میکنم پاش
خدایی سر mw2 اینطوری نبودم اون خیلی کسل کننده بود

میدونم منم اون دوستمون ولی نمیدونم خیال بافی میکرد چی بود داستانش گفتم ببنیم چی شده :D

ولی با اینکه زیاد پای مولتی نمیشینم یعنی اصلا حالش رو زیاد ندارم
وقتی با خودم میگم 1 دست بزنم تبدیل میشه به 20 تا حداقل چند ساعت گیر میکنم پاش
خدایی سر mw2 اینطوری نبودم اون خیلی کسل کننده بود
یهو هم شب میخوابی فردا پاکیشی میبینی ۱۰۰ گیگ اپدیت داده
یادش بخیر زمان ۳۶۰ الان کلا شده مسخره بازی

• Smile
Reactions: barney stinson
سلام دوستان تمامی کال اف دیوتی ها تا به الان روی حالت شبکه دو کنسول باهم میتونستیم سرور آفلاین بسازیم هر چندتا کنسول میخواستیم بصورت لن آفلاین جوین شیم و شبکه آفلاین بازی کنیم توی mw3 متاسفانه سرور میسازی یک کنسول دیگه سرور رو پیدا میکنه وقتی میخوایم جوین بدیم ارور آنلاین میده میگه اجازه نداری حالت آفلاین وارد سرور بشی اگر کلا ممنوع هست چرا پس سرور رو میشناسه آیا باید صبر کنیم دیتا بیاد براش یا کلا به همین صورت هست ؟

توکن خرج نکنیم میمونه واسه فصل بعد یا میپره؟
میپره
خیلی پینگت خوبه برای من در بهترین حالت بین ۶۰ تا ۷۰ هستش از چه DNS استفاده میکنی
والا برای من dns اصلا تو پینگم تاثیر نداره یعنی بدون dns یا با dns همینه پینگم تازه الان که خیلی رفته بالا 50 غیر عادیه باید رو 20 تا 30 باشه
اما الان رادار رو کلا زدم رو کنسول مونده
10.202.10.10
10.202.10.11

توکن خرج نکنیم میمونه واسه فصل بعد یا میپره؟
نمیپره خودش اخر سیزن همشو استفاده میکنه انلاک میکنه سکتور هارو برات
خودت دستی انلاک کنی چیزایی که فکر میکنی بیشتر دوست داری بهتره تا اون رندوم باز کنه

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or