Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
عالی پشتیبانی میکنه
fov 200
گرنید از دیوار رد میشه
چیزی به عنوان صدا پا وجود نداره با کورت اسنیکرز
طرف با شاتگان همش داره میپره با این کفش بدون صدا پا
اسلاید کنسل میدیم بعدش مپ مولتی میدیم در حد گروند وار انقد بزرگ همه کمپ کردن توش عملا اسلاید کنسل معنی نداره
مگه شوت هوس یا شیپمنت اضافه بشه
چرا ما باید با عربا پلی بدیم واقعا
خودم مجبور شدم به این جمع بپیوندم و با چاقو تو مپ میدوم با کفش های جادویی :D
خیلی هنر میخواد بازی پارسالو برداری باگ و گلیچ بهش اضافه کنی منتشر کنی اونم ۷۰ دلار
اطلاعاتی که نوشتم درباره محتوای بازی و فصل اول و پلی لیست بود. اخر صحبتم گفتم مطلوب و گفتم "همه چی" یعنی با همه ایراداتی که داره و شما اشاره کردی مطلوبه، خوبم نیست، عالیم نیست، مطلوب هم یعنی خواسته شده. بعدش هم گفتم از بازی به خوبی ساپورت میکنه، نه عالی، محتوای لانچ بازی که خوبه، به فیدبک ها داره به خوبی گوش میده و تا شده اکثرش رو فیکس کرده. الانم اتفاقا به فکر aim assist و quick fix و bonus camo و... هستند. اینا میشه ساپورت خوب که باید در طول سال ادامه پیدا کنه.
حالا در کنار مشکلاتی که شما گفتی اتفاقا مشکلات دیگه ای هست، مثل اینکه تو بخش زامبی بقیه sentry gun تو محل exfil اسپم میکردن و باعث میشد بازی کلا کرش کنه و همه ایتم هاشون بپره. تعداد زیاد زامبی تو exfil و کمپ کردن بقیه تو این نقطه باعث میشد xp زیادی به دست بیارن(این فیکس شده البته و کمتر شده). SMG ها ضعیفن و قرار شده باف بشند و...
کسی منکر ایرادات بازی نیست. اما همین بازی با باگ و گلیچ و کلی بازخورد منفی اینطور که مشخصه محبوب تر از بازی پارسال بوده و وقت بیشتری رو بهش اختصاص دادند.
IMG_20231118_112639_854.jpg
20231118_114822.jpg
محتوای فصل اول زامبی:
IMG_20231118_112943_542.jpg

یک نظرسنجی دیگه مشابه اکانت ModernWarzone فعلا با ۲۲ هزار شرکت کننده:
IMG_20231118_113540_537.jpg

برای وارزون فقط امیدوارم مثل پارسال اینطوری نشه که برای اضافه کردن پلاندر ۳ فصل طول بکشه. مود Clash هم برگرده خیلی خوب میشه.

کسی منکر ایرادات بازی نیست. اما همین بازی با باگ و گلیچ و کلی بازخورد منفی اینطور که مشخصه محبوب تر از بازی پارسال بوده و وقت بیشتری رو بهش اختصاص دادند.
View attachment 319107

محتوای فصل اول زامبی:
View attachment 319108

View attachment 319109

برای وارزون فقط امیدوارم مثل پارسال اینطوری نشه که برای اضافه کردن پلاندر ۳ فصل طول بکشه. مود Clash هم برگرده خیلی خوب میشه.

🔴 | پس از گذشت یک هفته از لانچ MWIII ؛

- پلیرهای MWIII در همه مودها زمان بیشتری را نسبت به MWII صرف پلی دادن میکنند.

- پلیرها گان پلی و موومنت MWlll را بهترین نسخه در مقایسه با نسخه های چندسال اخیر میدانند.

- بطور میانگین پلیرها در بخش کمپین MWIII زمان بیشتری را نسبت به کمپین MWII صرف پلی دادن کرده اند.

- مپ Rust از نظر بیشترین مچ پلی داده شده در رتبه اول قرار دارد

- مپ Terminal از نظر بیشترین زمان پلی داده شده در ربته اول قرار دارد

چون بازی سرور خاور میانه داره و ما هم تو خاور میانه هستیم و به طور خودکار به سروری که بهترین پینگ رو داره وصل می شیم.
با این حال ظاهرا با بعضی dns ها به سرور اروپا هم میشه وصل شد. مثلا با رادار من به سرور اروپا وصل میشم ولی پینگم ۹۰ به بالا می شد ولی سرور خاور میانه پینگم ۳۸ هستش
دوست عزیز چه DNS ی میزنید که پینگتون 38 میشه؟

اطلاعاتی که نوشتم درباره محتوای بازی و فصل اول و پلی لیست بود. اخر صحبتم گفتم مطلوب و گفتم "همه چی" یعنی با همه ایراداتی که داره و شما اشاره کردی مطلوبه، خوبم نیست، عالیم نیست، مطلوب هم یعنی خواسته شده. بعدش هم گفتم از بازی به خوبی ساپورت میکنه، نه عالی، محتوای لانچ بازی که خوبه، به فیدبک ها داره به خوبی گوش میده و تا شده اکثرش رو فیکس کرده. الانم اتفاقا به فکر aim assist و quick fix و bonus camo و... هستند. اینا میشه ساپورت خوب که باید در طول سال ادامه پیدا کنه.
حالا در کنار مشکلاتی که شما گفتی اتفاقا مشکلات دیگه ای هست، مثل اینکه تو بخش زامبی بقیه sentry gun تو محل exfil اسپم میکردن و باعث میشد بازی کلا کرش کنه و همه ایتم هاشون بپره. تعداد زیاد زامبی تو exfil و کمپ کردن بقیه تو این نقطه باعث میشد xp زیادی به دست بیارن(این فیکس شده البته و کمتر شده). SMG ها ضعیفن و قرار شده باف بشند و...
View attachment 319107
View attachment 319110
محتوای فصل اول زامبی:
View attachment 319108

View attachment 319109

بله درسته ولی منظور منم همین بود 70 دلار برای بازی پارسال گرفتن فقط یه اسلاید کنسل اضافه کردن تو dmz زامبی ریختن اسمشو گذاشتن زامبی مود
استوریم که هیچی نگم بهتره
مسلما بابت دی ال سی 20 دلاری 70 دلار گرفتن بایدم پشتیبانی بکنن
با این وضع نمراتی که گرفته ساپورت هم ضعیف باشه اوضاعشون بدتر میشه(هر چی هست هزار بار بهتر از کلد واره با اون اوضاع کلد وار کلی فروخت)
گرچه همه ما غر میزنیم ولی سال بعد بازم میخریم چون شوتر دیگه ای نیست متاسفانه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MMDMO and ps34
- بطور میانگین پلیرها در بخش کمپین MWIII زمان بیشتری را نسبت به کمپین MWII صرف پلی دادن کرده اند.
تو ردیت دیدم همه دارن هیت میدن به استوری دیدم یکی نوشته
"i didnt know cod players have "STANDARDS
الان با توجه به این آمار دیگه مطمئن شدم بنده خدا راست میگه:D

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: ps34
دوست عزیز چه DNS ی میزنید که پینگتون 38 میشه؟
اصلا ربطی به dns میشه گفت نداره من با رادار و شکن و بدون dns و الکترو پینگ 25 میگیرم
مهم isp شماست اگر پینگ بالاتری از 40 دارید مشکل از اینترنت خودتونه البته اگر اینترنت سیمکارت دارید عادیه پینگ بالاتر از 40 باشه

• Cool
Reactions: Sam Fisherrr
اصلا ربطی به dns میشه گفت نداره من با رادار و شکن و بدون dns و الکترو پینگ 25 میگیرم
مهم isp شماست اگر پینگ بالاتری از 40 دارید مشکل از اینترنت خودتونه البته اگر اینترنت سیمکارت دارید عادیه پینگ بالاتر از 40 باشه
شما از چه شرکتی اینترنت گرفتی که پینگت میشه 25
من با آسیاتک زیر 90 نمیشم

آخرین ویرایش:
SHG تو همین مدت از کل دوران یکساله IW با MW2، فعال تر بوده و با کامیونیتی در ارتباطه، ولی هنوز اصلا قانع نشدم بازی رو تهیه کنم، صبر میکنم بیاد رو گیمپس :D

• Like
Reactions: AmirPh78
🟢 | اولین شخصیت COD2024 (BO6) مشخص شد.
بازیگر Luke Charles Stafford در اکانت فیسبوک خود اعلام کرد که وظیفه موشن کپشن شخصیتی با نام Ratcliffe را در عنوان بعدی Treyrach با کد Cerberus برعهده دارد.

View attachment 300813

🔴 | شخصیت های لیک شده دیگر از بخش کمپین BO6

SAS
Felix
Marshall
Neumann

IMG_4260.jpeg
IMG_4261.jpeg
IMG_4262.jpeg

🍀استودیو جدیدی به لیست سازندگان کال آو دیوتی اضافه شد
🔸استودیو جدید در شهر آستین، تگزاس توسط Infinity Ward تاسیس شده است.
🔸این استودیو که روی فرنچایز Call of Duty کار خواهد کرد، برای چندین نقش از جمله طراح و UI در حال استخدام است.بنظر میرسد این پروژه دست کم‌ ۴ سال زمان میبرد

IMG_4263.jpeg

🔴 | تم بتل‌پس سیزن 1 MWIII مربوط به گروه Konni خواهد بود.

IMG_4265.jpeg

🔴 | شخصیت Nolan اپراتور اصلی سیزن 1 MWIII خواهد بود.

🔴 | اپراتورهای بتل‌پس سیزن 1 MWIII

•BBQ

•Scorch (2 Skin)

•Nolan (New) (2 Skin)

•Enigma

•Ash (New)

•Pathfinder

•DOC

•Maestro (New)

•Jet

همچنین با توجه به اطلاعات لیک شده، اپراتور ویژه Blackcell نیز Ash یا Maestro خواهد بود.

آخرین ویرایش:
🔴 | تم بتل‌پس سیزن 1 MWIII مربوط به گروه Konni خواهد بود.

View attachment 319266

🔴 | شخصیت Nolan اپراتور اصلی سیزن 1 MWIII خواهد بود.

🔴 | اپراتورهای بتل‌پس سیزن 1 MWIII

•BBQ

•Scorch (2 Skin)

•Nolan (New) (2 Skin)

•Enigma

•Ash (New)

•Pathfinder

•DOC

•Maestro (New)

•Jet

همچنین با توجه به اطلاعات لیک شده، اپراتور ویژه Blackcell نیز Ash یا Maestro خواهد بود.
پس الان این بتل پسی که هستش تکلیفش چی میشه من فقط دارم تند تند بازی میکنم تیرا پر بشه اسکین نیکتو رو بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or