آخرین ویرایش:
مولتی پلیر بله الان بهترین گیم که گان پلی روون ای داشته باشه mw3 عهدوستان الان بهترین بازی شوتر ps5از نظر weapon customization و gun play همین کاد 3 هست ؟ ما که میخوایم اینهمه هزینه کنیم بازی ارجینال بخریم حداقل بدونیم انتخابمون درست هست یا نه ..
مرسی از پاسخت .2042 یه مقدار قدیمی هست ارزش 70 دلارو با نرخ الان فکر نکنم داشته باشه . هم برای مالتی میخوام هم مودای دیگش . ظاهرا کاد 3 مود زیاد داره درسته ؟ و اینکه weapon customization داره یا نه ؟من چون کاد 2 رو بازی نکردم دارم میپرسم ..مولتی پلیر بله الان بهترین گیم که گان پلی روون ای داشته باشه mw3 عه
بتلفیلد 2042 هم بد نیست اما mw3 به نظر من بهتره
درودسلام
کسایی که اکانت بازی با ظرفیت ۲ گرفتن مشکلی برای بازی کردن بخش های مختلف ندارن؟
مورد دیگه هم اینکه مچ میکنیگ اوکی هست؟ یا مثل مدرن وارفر ۲ و وارزون ۲ سرچ کردنش خیلی طول میکشه؟ (نت مخابرات)
اگر برای مچ پیدا کردن تو mw2 مشکل داشتید تو اینم داریدسلام
مورد دیگه هم اینکه مچ میکنیگ اوکی هست؟ یا مثل مدرن وارفر ۲ و وارزون ۲ سرچ کردنش خیلی طول میکشه؟ (نت مخابرات)
از چه نظر منظورته customization ؟ مثلا خشاب رو 50 تایی کنی و اینا رو که داره رنگ گان ( camo ) و استیکر و اینا هم دارهمرسی از پاسخت .2042 یه مقدار قدیمی هست ارزش 70 دلارو با نرخ الان فکر نکنم داشته باشه . هم برای مالتی میخوام هم مودای دیگش . ظاهرا کاد 3 مود زیاد داره درسته ؟ و اینکه weapon customization داره یا نه ؟من چون کاد 2 رو بازی نکردم دارم میپرسم ..
سلام رولهسلام
عزیز weapon customization که دیگه کاملا مشخصه . بیشتر بازیای شوتر محبوب دارن من منظورم یه چیزی تو مایه های escape from tarkov یا black ops cold war یا payday هستاگر برای مچ پیدا کردن تو mw2 مشکل داشتید تو اینم دارید
نه سرور ها تغییر کردن نه بازی میشه گفت
از چه نظر منظورته customization ؟ مثلا خشاب رو 50 تایی کنی و اینا رو که داره رنگ گان ( camo ) و استیکر و اینا هم داره
خوب قربونت برم مگه میشه شما اومدی cold war رو مثال زدی که ورژن قبلی همین بازی به حساب میاد بعد این بازی قابلیت های اونو نداشته باشه ؟عزیز weapon customization که دیگه کاملا مشخصه . بیشتر بازیای شوتر محبوب دارن من منظورم یه چیزی تو مایه های escape from tarkov یا black ops cold war یا payday هست
چه ربطی داره دوست عزیز همه بازیای کال آف که مثل هم نیستند !! هر کدوم تو دسته خودشون یه سری قابلیت های مشابه به سری خودشون رو دارند . مثلا warzone 2 و warzone 1 تو یه دسته اند یا Mw3 و Mw2 که ورژن 2 پارسال اومد که من چون اون رو بازی نکردم اینجا از دوستانی که 3 رو بازی کردن پرسیدم که weapon customization داره یا خیر .خوب قربونت برم مگه میشه شما اومدی cold war رو مثال زدی که ورژن قبلی همین بازی به حساب میاد بعد این بازی قابلیت های اونو نداشته باشه ؟
برای همین ادم نمیدونه منظور شما چیه
وگرنه معلومه که تمام قابلیت های cod های قبلی رو داره
یعنی از این عجیب تر نمیتونستی جواب بدیچه ربطی داره دوست عزیز همه بازیای کال آف که مثل هم نیستند !! هر کدوم تو دسته خودشون یه سری قابلیت های مشابه به سری خودشون رو دارند . مثلا warzone 2 و warzone 1 تو یه دسته اند یا Mw3 و Mw2 که ورژن 2 پارسال اومد که من چون اون رو بازی نکردم اینجا از دوستانی که 3 رو بازی کردن پرسیدم که weapon customization داره یا خیر .
بله داره بیش از اندازه هم دارهچه ربطی داره دوست عزیز همه بازیای کال آف که مثل هم نیستند !! هر کدوم تو دسته خودشون یه سری قابلیت های مشابه به سری خودشون رو دارند . مثلا warzone 2 و warzone 1 تو یه دسته اند یا Mw3 و Mw2 که ورژن 2 پارسال اومد که من چون اون رو بازی نکردم اینجا از دوستانی که 3 رو بازی کردن پرسیدم که weapon customization داره یا خیر .
احتمالا با آپدیت کارت گرافیک درست میشه.