Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
دوستان احتمالش هست مود زامبی مثل dmz فیری تو پلی بشه؟
اگر جواب نده و پلیر هاش کم و کمتر بشه یا باید dmz دوباره احیا بشه و مپ جدید رو براش بدن یا زامبی رو باید فیری کنن دقیقا
این نظر منه البته چند تا از یوتیوبر ها هم دیدم اینو میگن

اگر جواب نده و پلیر هاش کم و کمتر بشه یا باید dmz دوباره احیا بشه و مپ جدید رو براش بدن یا زامبی رو باید فیری کنن دقیقا
این نظر منه البته چند تا از یوتیوبر ها هم دیدم اینو میگن
تکلیف اینایی که بازی رو نخریدن و فقط بتل رویال میخوان پلی بدن و بخوان گانها رو انلاک کنن چی میشه؟گانهای انلاک ارموری منظورمه
داخل زامبی میشه براشون دراپ کرد
dmz که حذف میشه,درست میگم؟

• Like
Reactions: ps34
تکلیف اینایی که بازی رو نخریدن و فقط بتل رویال میخوان پلی بدن و بخوان گانها رو انلاک کنن چی میشه؟گانهای انلاک ارموری منظورمه
داخل زامبی میشه براشون دراپ کرد
dmz که حذف میشه,درست میگم؟
مشخص نشده که تکلیف اونا چیه
dmz حذف نمیشه نه فقط گفتن مپ جدید براش نمیاد همین مپ زامبی و وارزون جدید منظورمه

• Like
Reactions: db07
دوستان من رو PS5 مدرن ورفر ۲ رو دارم. ولی خیلی وقته بازیش نکردم ولی خود بازی آپدیته. بعد از وقتی MW3 ریلیز شده هر بار کنسولو روشن میکنم شروع می‌کنه به ۱۰۰ گیگ دانلود دیتای MW3 در حالی که اصلا بازیو نخریدم من. به خاطر همین هاب و این داستاناست؟ الان من چرا باید دیتای MW3 رو زوری دانلود کنم؟

• Like
Reactions: Solidsnake_1
دوستان من رو PS5 مدرن ورفر ۲ رو دارم. ولی خیلی وقته بازیش نکردم ولی خود بازی آپدیته. بعد از وقتی MW3 ریلیز شده هر بار کنسولو روشن میکنم شروع می‌کنه به ۱۰۰ گیگ دانلود دیتای MW3 در حالی که اصلا بازیو نخریدم من. به خاطر همین هاب و این داستاناست؟ الان من چرا باید دیتای MW3 رو زوری دانلود کنم؟
چرا؟ چون اکتیویژن میگه! جالب اینه که تو Manage Game Content میتونی دیتا MW2 رو حذف کنی ولی MW3 رو نمیتونی:D

• Like
Reactions: Destro and MobbMicc
:D چرا؟ چون اکتیویژن میگه! جالب اینه که تو Manage Game Content میتونی دیتا MW2 رو حذف کنی ولی MW3 رو نمیتونی:D
واسه پاک کردن ازمون پول نگیره فقط :D کی فکرشو میکرد فرنچایزی که انقد دوسش داشتیم تبدیل به همچین سرطان بدخیمی بشه :D

بلاگ فصل اول امروز اومده.
نکته خیلی خوبش این هست که تمام قابلیت های گیمپلی مدرن ۳ به وارزون هم منتقل میشه مثل اسلاید کنسل و Tac Stance
- ۶ تا مپ برای مولتی
- سلاح جدید برای بخش زامبی
https://www.callofduty.com/blog/202...rn-warfare-iii-warzone-prelude-season-1-intel
برای چهارشنبه پلی لیست 10vs10 و Rust 24/7 اضافه میشه.

- تا اینجا همه چی داره مطلوب پیش میره و SHG به خوبی داره بازی رو ساپورت میکنه.

بلاگ فصل اول امروز اومده.
نکته خیلی خوبش این هست که تمام قابلیت های گیمپلی مدرن ۳ به وارزون هم منتقل میشه مثل اسلاید کنسل و Tac Stance
- ۶ تا مپ برای مولتی
- سلاح جدید برای بخش زامبی
https://www.callofduty.com/blog/202...rn-warfare-iii-warzone-prelude-season-1-intel
برای چهارشنبه پلی لیست 10vs10 و Rust 24/7 اضافه میشه.

- تا اینجا همه چی داره مطلوب پیش میره و SHG به خوبی داره بازی رو ساپورت میکنه.
عالی پشتیبانی میکنه
fov 200
گرنید از دیوار رد میشه
چیزی به عنوان صدا پا وجود نداره با کورت اسنیکرز
طرف با شاتگان همش داره میپره با این کفش بدون صدا پا
اسلاید کنسل میدیم بعدش مپ مولتی میدیم در حد گروند وار انقد بزرگ همه کمپ کردن توش عملا اسلاید کنسل معنی نداره
مگه شوت هوس یا شیپمنت اضافه بشه
چرا ما باید با عربا پلی بدیم واقعا
خودم مجبور شدم به این جمع بپیوندم و با چاقو تو مپ میدوم با کفش های جادویی :D
خیلی هنر میخواد بازی پارسالو برداری باگ و گلیچ بهش اضافه کنی منتشر کنی اونم ۷۰ دلار

بله داره بیش از اندازه هم داره
برل ، استاک ، گریپ ، اپتیک ، مازل و … میشه برا اسلحه کاستومایز کرد
تقریبا ۱۰۰ خورده ای اپتیک برای هر اسلحه هست به همین مقدار مازل و اندربرل
همچین سیستم کاستو‌مایزی تو هیچ بازی شوتری پیدا نمیکنی
ممنونم خدا خیرت بده که درست جواب دادی ...

• Like
Reactions: Efikiller
چرا ما باید با عربا پلی بدیم واقعا
چون بازی سرور خاور میانه داره و ما هم تو خاور میانه هستیم و به طور خودکار به سروری که بهترین پینگ رو داره وصل می شیم.
با این حال ظاهرا با بعضی dns ها به سرور اروپا هم میشه وصل شد. مثلا با رادار من به سرور اروپا وصل میشم ولی پینگم ۹۰ به بالا می شد ولی سرور خاور میانه پینگم ۳۸ هستش

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or