Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
عالی پشتیبانی میکنه
fov 200
گرنید از دیوار رد میشه
چیزی به عنوان صدا پا وجود نداره با کورت اسنیکرز
طرف با شاتگان همش داره میپره با این کفش بدون صدا پا
اسلاید کنسل میدیم بعدش مپ مولتی میدیم در حد گروند وار انقد بزرگ همه کمپ کردن توش عملا اسلاید کنسل معنی نداره
مگه شوت هوس یا شیپمنت اضافه بشه
چرا ما باید با عربا پلی بدیم واقعا
خودم مجبور شدم به این جمع بپیوندم و با چاقو تو مپ میدوم با کفش های جادویی :D
خیلی هنر میخواد بازی پارسالو برداری باگ و گلیچ بهش اضافه کنی منتشر کنی اونم ۷۰ دلار
4xpsmzxwb6461.jpg

• Smile
Reactions: Avada
پس الان این بتل پسی که هستش تکلیفش چی میشه من فقط دارم تند تند بازی میکنم تیرا پر بشه اسکین نیکتو رو بگیرم
بتل پسی که الان هست مربوط به سیزن شیش مدرن دو که تقریبا از دوماه پیش شروع شده و با اومدن سیزن یک مدرن سه تموم میشه

بتل پسی که الان هست مربوط به سیزن شیش مدرن دو که تقریبا از دوماه پیش شروع شده و با اومدن سیزن یک مدرن سه تموم میشه
پس ارزش خرید نداره چون چند روز دیگه فکر کنم تموم بشه من گفتم برسه به اسکین نیکتو بعد بخرم که با این تفاصیر کنسله

پس ارزش خرید نداره چون چند روز دیگه فکر کنم تموم بشه من گفتم برسه به اسکین نیکتو بعد بخرم که با این تفاصیر کنسله
تا 6 dec وقت داری زامبی برو کانترکتارو پشت هم برو تقریبا هر 45 دقیقه 3 تا لول میده راحت میتونی 100 کنی تا 16 روز دیگه

به نظر میاد کابل اینترنت خلیج فارس رو دزدیدن، دیگه به سرورا میدل ایست وصل نمیشیم
دقیقا منم دیروز هرچی بازی کردم به اروپا وصل میشه پینگ 70 با اینکه واقعا تفاوتی نمیدیدم با پینگ 30 اما حال میداد اون بالا پینگ 20 و 30 میدید ادم

دقیقا منم دیروز هرچی بازی کردم به اروپا وصل میشه پینگ 70 با اینکه واقعا تفاوتی نمیدیدم با پینگ 30 اما حال میداد اون بالا پینگ 20 و 30 میدید ادم
پینگ زیر صد اوکیه
برا منو رفیقم حدودا ۱۳۰ ۱۴۰ میده
همدان برف و بارونم مزید بر علت شده کلا همه چی ترکیده

پینگ زیر صد اوکیه
برا منو رفیقم حدودا ۱۳۰ ۱۴۰ میده
همدان برف و بارونم مزید بر علت شده کلا همه چی ترکیده
اوه اره بالای 100 اونم تو این بازی که موومنت سریع تر شده اصلا نمیشه بازی کرد هرچقدر هم آدم بازیش خوب باشه بازم سخت میشه

• Like
Reactions: Efikiller
این CoD HQ شده نیوفولدر 1، هر چی هست رو میریزن این تو. فکر کنم تا یکی دوماه دیگه کل بلک اپس 6 لو میره.

تو روزهای پیش رو، چندتا ایونت داریم.
یکیش CoDMas هست که خب مشخصه ایونت کریسمسی هست.
یکیش دوباره ایونت The Boys هست که این دفعه یه گروه میشن The Boys یه گروه هم The Seven که برای هر گروه چالش های مختلفی هست.
یه ایونت دیگه هم به اسم ماکاروف هست که قبل فصل اول میاد.

لیست تغییرات برای فصل اول:
Confirmed:
• Gaia (Groot) increased visibility
• Classic weapons from Modern Warfare series
• Gun Game mode
• Demolition mode
• Shipment map
• Additional War maps
• Mostly all-new maps in seasonal updates - no MW2 (2009) DLC maps
• Final Killcams in Hardcore
• HUD fixes
• RGL-80 nerf
• Frag Grenades nerf
• Scatter Mine nerf
• SMG buffs

Being tested:
• Non-disbanding lobbies
• Streak Looping
• Preview finisher moves feature

از یه ور بیاین سایت متا یوزر اسکور بازی را خراب کنید از یه ور مثل چی بریزین توی سرورها رکورد های تاریخ فرانچایز را جا به جا کنید:|

🔴 | اکتیویژن طبق بیانیه ای چندین صفحه ای بصورت رسمی اعلام کرد ، پلیرهای MWIII تایم پلی بسیار بیشتری نسبت به MW2019 و MWII داشته اند ، و MWZ بیشترین مود co-op پلی داده شده در کل تاریخ MW بوده است.آن ها اسلج همر را برای طراحی شوتینگ لذت بخش ستوده اند

1700589018095.png 1700589048018.png
1700589072929.png

🔴 | سیزن 1 در MWIII و ادغام با WZ 2.0 در چهاشنبه 15 آذر آغاز خواهد شد.همچنین در آینده نزدیک شاهد کراس اور Walking Dead در MW3 خواهیم بود.
احتمالا این کراس اور مرتبط با سری The Ones Who Live از این سریال خواهد بود

1700589155385.png

🔴 | طبق اعلام Sledgehammer برنامه ای برای بازگشت Theater Mode به MWIII در نظر گرفته نشده است.

🔴 | لیست پرک های لیک شده BO6

1700589223249.png

آخرین ویرایش:
جالبه من قبل از به فاک رفتن پینگا تو مودها و پلی لیستای معمولی پینگم 50 بود ولی به خاطر سیستم فوق احمقانه Armory unlocks که با برد بهت token میده مجبور بودم همش Free For All بازی کنم (چون هم تیمی احمق نداری که همش ببازی و اول تا سوم برد حساب میشه) تو FFA هرکاری میکردم پینگم 120-130 بود مثه اینکه سرور خاورمیانه نداره این مود.
حالا پینگم تو بقیه بازی ترکیده رسیده به 120-130 ولی تو FFA طرفا 100-110 میچرخه :D در کل واسه من بهتر شده.

یادمه MW2 هم یه زمانی پینگا ترکیدن بعد یه مدت خودش درست شد.

• Like
Reactions: VEGETAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or