آخرین ویرایش:
عالی پشتیبانی میکنه
fov 200
گرنید از دیوار رد میشه
چیزی به عنوان صدا پا وجود نداره با کورت اسنیکرز
طرف با شاتگان همش داره میپره با این کفش بدون صدا پا
اسلاید کنسل میدیم بعدش مپ مولتی میدیم در حد گروند وار انقد بزرگ همه کمپ کردن توش عملا اسلاید کنسل معنی نداره
مگه شوت هوس یا شیپمنت اضافه بشه
چرا ما باید با عربا پلی بدیم واقعا
خودم مجبور شدم به این جمع بپیوندم و با چاقو تو مپ میدوم با کفش های جادویی
خیلی هنر میخواد بازی پارسالو برداری باگ و گلیچ بهش اضافه کنی منتشر کنی اونم ۷۰ دلار
بتل پسی که الان هست مربوط به سیزن شیش مدرن دو که تقریبا از دوماه پیش شروع شده و با اومدن سیزن یک مدرن سه تموم میشهپس الان این بتل پسی که هستش تکلیفش چی میشه من فقط دارم تند تند بازی میکنم تیرا پر بشه اسکین نیکتو رو بگیرم
پس ارزش خرید نداره چون چند روز دیگه فکر کنم تموم بشه من گفتم برسه به اسکین نیکتو بعد بخرم که با این تفاصیر کنسلهبتل پسی که الان هست مربوط به سیزن شیش مدرن دو که تقریبا از دوماه پیش شروع شده و با اومدن سیزن یک مدرن سه تموم میشه
تا 6 dec وقت داری زامبی برو کانترکتارو پشت هم برو تقریبا هر 45 دقیقه 3 تا لول میده راحت میتونی 100 کنی تا 16 روز دیگهپس ارزش خرید نداره چون چند روز دیگه فکر کنم تموم بشه من گفتم برسه به اسکین نیکتو بعد بخرم که با این تفاصیر کنسله
دقیقا منم دیروز هرچی بازی کردم به اروپا وصل میشه پینگ 70 با اینکه واقعا تفاوتی نمیدیدم با پینگ 30 اما حال میداد اون بالا پینگ 20 و 30 میدید ادمبه نظر میاد کابل اینترنت خلیج فارس رو دزدیدن، دیگه به سرورا میدل ایست وصل نمیشیم
پینگ زیر صد اوکیهدقیقا منم دیروز هرچی بازی کردم به اروپا وصل میشه پینگ 70 با اینکه واقعا تفاوتی نمیدیدم با پینگ 30 اما حال میداد اون بالا پینگ 20 و 30 میدید ادم
اوه اره بالای 100 اونم تو این بازی که موومنت سریع تر شده اصلا نمیشه بازی کرد هرچقدر هم آدم بازیش خوب باشه بازم سخت میشهپینگ زیر صد اوکیه
برا منو رفیقم حدودا ۱۳۰ ۱۴۰ میده
همدان برف و بارونم مزید بر علت شده کلا همه چی ترکیده
جالبه من قبل از به فاک رفتن پینگا تو مودها و پلی لیستای معمولی پینگم 50 بود ولی به خاطر سیستم فوق احمقانه Armory unlocks که با برد بهت token میده مجبور بودم همش Free For All بازی کنم (چون هم تیمی احمق نداری که همش ببازی و اول تا سوم برد حساب میشه) تو FFA هرکاری میکردم پینگم 120-130 بود مثه اینکه سرور خاورمیانه نداره این مود.افزایش قابل توجه پینگ بازیها از سرور خاورمیانه + نظرسنجی - زومجی
برید رای بدید بلکه یه غلطی بکنن