Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
بچه ها از پینگ‌۴۲ تو لابی شروع میکنه کسی رو‌پیدا‌نمیکنه بعد هی پینگ میره بالاتر‌اخرش تو‌ ۱۰۰ پیدا میکنه ! چیکار کنم که تو‌ همین پینگ‌۴۲ لابی پیدا کنه ؟
بچه ها ما این‌بازیو‌بلاخره‌خریدیم‌. وقتی میزنم‌رو مالتی هر مدی رو انتخاب میکنم تو لابی هیچکس رو پیدا نمیکنه . کنسول ps5 نت شاتل . لطفا راهنمایی کنین

چلنج های هفته ی اخر قبل سیزن یک هم دیروز لایو شد ( week4 ) که با انجام پنج تا از هفتا چلنج یک اسلحه جدید و یک اسکین داینامیک پاداش میده
اسلحه جدید هم درواقع hamr از سری black ops2 که کمی fire rate کمتری داره ولی هنوز هم مثل اون موقع جذابه
IMG_5729.png IMG_5730.jpeg

بچه ها از پینگ‌۴۲ تو لابی شروع میکنه کسی رو‌پیدا‌نمیکنه بعد هی پینگ میره بالاتر‌اخرش تو‌ ۱۰۰ پیدا میکنه ! چیکار کنم که تو‌ همین پینگ‌۴۲ لابی پیدا کنه ؟
نت من هم شاتل هستش از این DNS استفاده کن اوکی میشه
185.55.226.26
185.55.225.25

• Like
Reactions: ps34 and paybrig23
من یه مدت Calling Card و Emblem رو پرچم اسرائیل کردم کلن تگ رو هم زدم [IDF] میرفتم وسط این عربا همه هم تگ GAZA انقد میسوختن وقتی میکشتمشون بعضا مسج میدادن فحش میدادن :D ولی بعدش ترسیدم Mass reportـم کنن ورشون داشتم.
اگه حوصلتون سر رفته خواستید یکم بخندید این کار رو پیشنهاد میدم. :D
من همچنان هم پرچم اسرائیل گذاشتم مونده خیلی حال میده اینایی که پرچم و تگ gaza دارن رو بسوزونی

دوستان حجم دانلودی بازی چه قدره ؟ هم حالت کلیش رو بهم بگید هم فقط بخش مولتی
به شکل کلی mw3 رو میگم خودت جمع بزن هر مود رو خواستی
باید base game رو دانلود کنی حتما که حجم حدود 103 گیگی داره
پک مولتی بازی حدود 20 گیگه
پک کمپین داستانی بازی هم حدود 24 گیگه

photo_2023-11-11_01-23-01.jpg photo_2023-11-11_01-28-27.jpg

• Like
Reactions: RaminZero21
به شکل کلی mw3 رو میگم خودت جمع بزن هر مود رو خواستی
باید base game رو دانلود کنی حتما که حجم حدود 103 گیگی داره
پک مولتی بازی حدود 20 گیگه
پک کمپین داستانی بازی هم حدود 24 گیگه

View attachment 320141View attachment 320142
یک چیز خیلی عجیبی که من رو ایکس باکس بهش برخورد کردم اینه:

وقتی از تو استور وارزون رو سرچ میکنی و میخوای دانلود کنی، بیس گیم 254 گیگه! اما وقتی میرم رو MW2 از اونجا وارزون رو دانلود کنم 125 گیگ میشه :)) یعنی بیس گیم اونجا 100 گیگه ولی از استور 254 گیگ (انگار کل codها رو حساب میکنه)

• Like
Reactions: barney stinson
یک چیز خیلی عجیبی که من رو ایکس باکس بهش برخورد کردم اینه:

وقتی از تو استور وارزون رو سرچ میکنی و میخوای دانلود کنی، بیس گیم 254 گیگه! اما وقتی میرم رو MW2 از اونجا وارزون رو دانلود کنم 125 گیگ میشه :)) یعنی بیس گیم اونجا 100 گیگه ولی از استور 254 گیگ (انگار کل codها رو حساب میکنه)
اره دیگه کامل وارزون و mw3 و mw2 روی هم میشه حدود 260 گیگ

• Like
Reactions: Helghast
دوستان بیس و اپدیت مدرن ۲ و ۳ یکی هست نیاز نیست دو تا رو دانلود کنیم؟
بیس یکیه یعنی شما base game رو باید دانلود کنی چه بخوای mw2 بازی کنی چه mw3 چه وارزون
حالا رو بیس گیم میتونی پک های مربوط به هر بازی رو اضافه کنی

• Like
Reactions: RaminZero21
بیس یکیه یعنی شما base game رو باید دانلود کنی چه بخوای mw2 بازی کنی چه mw3 چه وارزون
حالا رو بیس گیم میتونی پک های مربوط به هر بازی رو اضافه کنی
یعنی الان من کل دیتای mw2 رو دارم و بخوام فقط مولتی mw3 رو بازی کنم باید فقط پک مولتی mw3 رو دانلود کنم ؟

• Like
Reactions: live is life
یعنی الان من کل دیتای mw2 رو دارم و بخوام فقط مولتی mw3 رو بازی کنم باید فقط پک مولتی mw3 رو دانلود کنم ؟
دقیقا دیتای اپدیت mw2 رو داشته باشید میتونید فقط پک مولتی mw3 رو بگیرید و مولتی بزنید
یا فقط پک داستانی رو بگیرید و کمپین رو بازی کنید
چون همه اینها از یک base game استفاده میکنن

photo_2023-11-11_01-28-27.jpg

تو همین عکس هم دقت کنی من میتونم پک mw2 نصب کنم و بازی کنم به راحتی
البته یه چیزی حدود 10 تا هم پک 10 مگابایتی هست اونا هم باید نصب کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or