آخرین ویرایش:
بچه ها ما اینبازیوبلاخرهخریدیم. وقتی میزنمرو مالتی هر مدی رو انتخاب میکنم تو لابی هیچکس رو پیدا نمیکنه . کنسول ps5 نت شاتل . لطفا راهنمایی کنین
نت من هم شاتل هستش از این DNS استفاده کن اوکی میشهبچه ها از پینگ۴۲ تو لابی شروع میکنه کسی روپیدانمیکنه بعد هی پینگ میره بالاتراخرش تو ۱۰۰ پیدا میکنه ! چیکار کنم که تو همین پینگ۴۲ لابی پیدا کنه ؟
من همچنان هم پرچم اسرائیل گذاشتم مونده خیلی حال میده اینایی که پرچم و تگ gaza دارن رو بسوزونیمن یه مدت Calling Card و Emblem رو پرچم اسرائیل کردم کلن تگ رو هم زدم [IDF] میرفتم وسط این عربا همه هم تگ GAZA انقد میسوختن وقتی میکشتمشون بعضا مسج میدادن فحش میدادن ولی بعدش ترسیدم Mass reportـم کنن ورشون داشتم.
اگه حوصلتون سر رفته خواستید یکم بخندید این کار رو پیشنهاد میدم.
یک چیز خیلی عجیبی که من رو ایکس باکس بهش برخورد کردم اینه:به شکل کلی mw3 رو میگم خودت جمع بزن هر مود رو خواستی
باید base game رو دانلود کنی حتما که حجم حدود 103 گیگی داره
پک مولتی بازی حدود 20 گیگه
پک کمپین داستانی بازی هم حدود 24 گیگه
View attachment 320141View attachment 320142
اره دیگه کامل وارزون و mw3 و mw2 روی هم میشه حدود 260 گیگیک چیز خیلی عجیبی که من رو ایکس باکس بهش برخورد کردم اینه:
وقتی از تو استور وارزون رو سرچ میکنی و میخوای دانلود کنی، بیس گیم 254 گیگه! اما وقتی میرم رو MW2 از اونجا وارزون رو دانلود کنم 125 گیگ میشه یعنی بیس گیم اونجا 100 گیگه ولی از استور 254 گیگ (انگار کل codها رو حساب میکنه)
بدون DNS وصل شوبچه ها از پینگ۴۲ تو لابی شروع میکنه کسی روپیدانمیکنه بعد هی پینگ میره بالاتراخرش تو ۱۰۰ پیدا میکنه ! چیکار کنم که تو همین پینگ۴۲ لابی پیدا کنه ؟
بیس یکیه یعنی شما base game رو باید دانلود کنی چه بخوای mw2 بازی کنی چه mw3 چه وارزوندوستان بیس و اپدیت مدرن ۲ و ۳ یکی هست نیاز نیست دو تا رو دانلود کنیم؟
یعنی الان من کل دیتای mw2 رو دارم و بخوام فقط مولتی mw3 رو بازی کنم باید فقط پک مولتی mw3 رو دانلود کنم ؟بیس یکیه یعنی شما base game رو باید دانلود کنی چه بخوای mw2 بازی کنی چه mw3 چه وارزون
حالا رو بیس گیم میتونی پک های مربوط به هر بازی رو اضافه کنی
دقیقا دیتای اپدیت mw2 رو داشته باشید میتونید فقط پک مولتی mw3 رو بگیرید و مولتی بزنیدیعنی الان من کل دیتای mw2 رو دارم و بخوام فقط مولتی mw3 رو بازی کنم باید فقط پک مولتی mw3 رو دانلود کنم ؟