آخرین ویرایش:
خوششون اومده اینا هم دیگه یه سال بازی میدن در حد dlcاطلاعاتی از COD 2025 لیک شده. دقت کنید نسخه ۲ سال آینده رو میگه نه 2024 که سال آینده میاد:
کالاف دیوتی ۲۰۲۵ دنباله مستقیم Black Ops 2 خواهد بود
️بازی در سال ۲۰۳۰ جریان خواهد داشت
️مپهای چندنفره بازی ترکیبی از مپهای جدید و ریمستر مپهای بلک آپس ۲ است.
️سیستم حرکت بازی دگرگون خواهد شد.
️سیستم Pick 10 برای ساخت کلاس بازمیگردد.
️حالت زامبی Round Based خواهد بود.
———————————————————————
در واقع همونجور که ماه های قبل اطلاعات درز پیدا کرده بود COD 2025 همون نقشی را برای COD 2024 خواهد داشت که الان MWlll برای MWll داره
اون ایمیل اولی که در پاسخ میاد که اوتو ریپلای هست که یعنی دریافت شده اون هیچی . تو ایمیل من هم نوشته بود 48 ساعت نهایت طول میکشه و همون هم شد دقیقا بعد از 2-3 روز یه پاسخ کوتاه دادن با یه سری راه حل مسخره که به جرات میتونم بگم خودم و بیشتر بچه های همین فاروم اطلاعات بیشتری دارن نسبت به اون پاسخ ! من در نهایت با اینکه 32 دلار پول سیزن پس داده بودم و تمام رسید های خرید رو هم به علاوه پیام درون بازی که سیزن پس برام فعال نشده بود رو اسکرین شاتاش رو همگی ضمیمه ایمیل های بعدی کردم و ... همگی این هارو خیلی با توضیحات کامل با نصر روان انگلیسی فرستادم هیچ غلطی پشتیبانی اکتیویژن برام نکرد. در نهایت یک هفته تو یوتیوب و گوگل سرچ زدم تا دیدم یه بنده خدایی راه حلشو تو یوتیوب توضیح داده بود و یه عالمه هم کامنت زیر اون ویدیو بود که برای خیلیای دیگه هم اون اتفاق افتاده بود!!! ولی پشتیبانی بی سواد اکتیویژن بلد نبود اون راه حل رو !!!!! یعنی میخوام بگم یه مشکلی که برای خیلیا هم اتفاق افتاده رو هم اینا حتی نرفتن سرچ کنن یاد بگیرن و به بقیه یوزرا تو جواب بگن . در این حد گاگولن !!!من دقیقا شنبه صبح ایمیل زدم در جواب بهم گفتن ما درخواست شمارو دریافت کردیم ظرف ۲۴ ساعت آینده بررسی میکنیم تا الان هیچ جوابی ندادن نهایت من اکانتمو پاک میکنم یکی دیگه میسازم ولی در کل بخوام بگم پشتیبانی خیلی افتضاحی دارن خدانکنه کار آدم به اینا بیوفته قشنگ معلومه از اینان که خون به جیگر میکنن تا جواب بدن
دقیقا اول بیان این dlc پوکیده را درست کنن عیب ایرادهاش را که دگرگون کردهخوششون اومده اینا هم دیگه یه سال بازی میدن در حد dlc
برای من زده بود ۲۴ ساعت پیگیری های لازم انجام میدیم ولی تا الان هیچگونه جواب یا ایمیلی به من ندادن بعد جالبه روزای کاریشون از دوشنبه تا جمعه بود از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعدظهر من شنبه ایمیل زدم حالا میگیم دوروز تعطیل بودن از دوشنبه اومدن سرکار یعنی نباید تا الان جواب منو میدادن بعد جالبه مجدد ایمیل میزنم اخرش که میفرستم ایمیل جواب میاد که فلان درخواست شما با این ایمیل ثبت شده منتظر بمونید که جواب بدیم حالا کی میخوان به کار ما رسیدگی کنن خدا میدونهاون ایمیل اولی که در پاسخ میاد که اوتو ریپلای هست که یعنی دریافت شده اون هیچی . تو ایمیل من هم نوشته بود 48 ساعت نهایت طول میکشه و همون هم شد دقیقا بعد از 2-3 روز یه پاسخ کوتاه دادن با یه سری راه حل مسخره که به جرات میتونم بگم خودم و بیشتر بچه های همین فاروم اطلاعات بیشتری دارن نسبت به اون پاسخ ! من در نهایت با اینکه 32 دلار پول سیزن پس داده بودم و تمام رسید های خرید رو هم به علاوه پیام درون بازی که سیزن پس برام فعال نشده بود رو اسکرین شاتاش رو همگی ضمیمه ایمیل های بعدی کردم و ... همگی این هارو خیلی با توضیحات کامل با نصر روان انگلیسی فرستادم هیچ غلطی پشتیبانی اکتیویژن برام نکرد. در نهایت یک هفته تو یوتیوب و گوگل سرچ زدم تا دیدم یه بنده خدایی راه حلشو تو یوتیوب توضیح داده بود و یه عالمه هم کامنت زیر اون ویدیو بود که برای خیلیای دیگه هم اون اتفاق افتاده بود!!! ولی پشتیبانی بی سواد اکتیویژن بلد نبود اون راه حل رو !!!!! یعنی میخوام بگم یه مشکلی که برای خیلیا هم اتفاق افتاده رو هم اینا حتی نرفتن سرچ کنن یاد بگیرن و به بقیه یوزرا تو جواب بگن . در این حد گاگولن !!!
بابی تا آخر عمرش چه عشق و حالی میکنه با ۵۰۰میلیونش .!امروز لولم رو رسوندم 250 و مکس شد.توی این مدت هر دست که مولتی میزدم به خودم میگفتم دیگه دسته آخره ولی هیچ وقت دست آخر نبود ! تمام گان ها رو در تمام دسته ها هم مکس کردم و بعدش مجدد نشستم با گان های mw2 بازی کردم و لذتی که اینجا توی mw3 ازشون بردم توی mw2 نبردم از بس شوتیگ بازی معرکست !
گان پلی و موومنت بازی رو دستش نیست. MW 2019 و MW3 امسال در بالاترین سطح ممکن شوتر اول شخص مولتی پلیر طراحی شدن.قبل ریلیز بازی به Dlc بودنش حس خوبی نداشتم اما الان میبینم چقدر اعتیاد آور ساخته شده.هزینه های ساخت mw2 بسیار نجومی بود و اکتیویژن عمرا این هزینه رو به 1 ساله بودن بازی محدود میکرد و اومد توی 2بخش ریلیزش کرد.اگر بیخیال بخش کمپین میشد و برچسب قیمتی 70 دلار در نظر نمیگرفت هرگز متای بازی پایین نمیشد.الان که بازی 49 دلاره بهترین فرصت خرید برای کساییه که نگرفتنش هنوز.
این مدت عصر که از سر کار برمشگتم یک ضرب پاش بودم تا اخر شب.وقتشه به بقیه بازی ها برسم تا سیزن بعدی.
----------------------------------------------------------------------------------
| بر اساس گزارشات روند عرضه سالیانه COD تا سال 2028 ادامه خواهد داشت.همچنین توسعه MW4 آغاز شده است.
| مدیر اکتیویژن یعنی Bobby Kotick در تاریخ 8 دی از سمت خود استعفا میدهد.
طبق گفته فیل اسپنسر ، با خروج Bobby Kotick از اکتیویژن ، تغییری در مدیریت این شرکت و زیر مجموعه های آن صورت نخواهد گرفت.
وی در سال 1991 شرکت اکتیویژن را با ارزش 400,000$ در دست گرفت ، در سال 2023 این شرکت رو به ارزش 69 میلیارد دلار به مایکروسافت واگذار و 500 میلیون دلار از این فروش دریافت کرد
View attachment 323141
قرار بود تو Black Ops Gulf War به داستان برگرده . امیدوارم کپچرینگو تموم کرده باشن یا حداقل ضبط صدا که قاعدتاً انجام شده . چیزی در این مورد نگفتن ؟کامار دی لوس ریس، بازیگر و صداپیشه شخصیت رائول منندز Call of Duty Black Ops 2 در ۵۶ سالگی پس از مبارزه با سرطان درگذشت.
تری ارک و اکتیویژن که همینک در حال توسعه black ops 2024 هستند تسلیت خود را عمیقا با خانواده وی و طرفداران ابراز کردند و او را یکی از تاثیرگذار و خاطره انگیزترین شخصیت های فرنچایز COD یاد کردند.روحش شاد
View attachment 323310
View attachment 323311
حالا کاری به این خبر ندارم ولی به نظرم اسم کال آف خودش فروش رو تضمین میکنه و بازی نمیتونه باهاش رقابت بکنهبا توجه به قرارداد جدید 10 ساله COD که مایکروسافت را ملزم به مولتی پلتفرم باقی ماندن آن طی ده سال آینده میکند ، سونی هم اکنون در حال جمع آوری تیمی جدید با حضور اعضای سابق سازنده COD است که عنوانی FPS در تراز عناوین انحصاری خود به زیرمجموعه خانواده پلی استیشن اضافه کند
View attachment 323585
اینو یه امتحانی بکن توی اکثر بازی ها جواب میدهدرود
من اینترنتم مخابرات- tdlte ایرانسل
dns چی بزنم آنلاین بازی کنم
| بر اساس گزارشات روند عرضه سالیانه COD تا سال 2028 ادامه خواهد داشت.همچنین توسعه MW4 آغاز شده است.
| مدیر اکتیویژن یعنی Bobby Kotick در تاریخ 8 دی از سمت خود استعفا میدهد.
طبق گفته فیل اسپنسر ، با خروج Bobby Kotick از اکتیویژن ، تغییری در مدیریت این شرکت و زیر مجموعه های آن صورت نخواهد گرفت.
وی در سال 1991 شرکت اکتیویژن را با ارزش 400,000$ در دست گرفت ، در سال 2023 این شرکت رو به ارزش 69 میلیارد دلار به مایکروسافت واگذار و 500 میلیون دلار از این فروش دریافت کرد
View attachment 323141