آخرین ویرایش:
جلو چشمه بیارنش ایران مدیر شه با این کارنامه خوراک خودمونه مدیر عامل دبشی چیزیبابی کاتیک از امروز دیگر در اکتیویژن بلیزارد کار نمیکند.
او دیگر مدیرعامل اکتیویژن بلیزارد نیست و دیگر نقشی در این شرکت ندارد.
همزمان با خروج او، تعدادی از کارمندان این شرکت در شبکههای اجتماعی از این موضوع ابراز خوشحالی کردهاند و او را عامل بسیاری از مشکلات این کمپانی دانستهاند.
این شخص حتی پس از استعفا از سمت خود ، مبلغ 15 میلیون دلار (جدای 500 میلیون دلار قرارداد مایکروسافت) به دلیل فروش بسیار بالای MWlll دریافت کرده است و دلیل این فروش را مدیریت خود میداند.
درود اوسا فک کنم شما هاردکور سرچ میدی بغل هاردکور یه ایکون هست نوشته quick play اونو بزندرود
دوستان من الان چند روزی بازی میکنم نه نقشه رو نشون میده نه تعداد تیرهامو هیچی نشون نمیده البته اینم بگم بعضی وقت ها اوکی میشه ممکنه از دی ان اس باشه
بله روی لاین استوری زیاد حساب باز نکندوستان فقط برای مولتی بازی رو پیشنهاد میدید ؟
ما از اولی که خریدیم گیم را مشکل lagبوده تا حالاسلام
کسی تو بازی لگ نداره؟
مدرن دو بازی میکنم اصلا مشکلی ندارم ولی تو این بازی کلا لگ میندازه فریم ریت رو شصد هیو میادرو سی یا چهل
تنظیمات رو تا آخر کم میکنم بازم همینه فرقی نداره
تو بازی هم packet burst داره
مخابرات همین مشکل داره و برطرف بشو نیست،من وقتی اصلا پیدا نمیکنه مدت طولانی مودم را یک ریستارت میکنم کمی بهتر میشهدوستان سلام
با نت مخابرات تو MachtMacking کلی طول میکشه که بشه بازی کرد گاهی اوقات هم اصلا چیزی پیدا نمکینه .
دوستانی که نت مخابرات دارن DNS و Port رو چی پیشنهاد میدین؟ که این مشکل برطرف بشه .
نه کار میده گاهی ممکنه یک مدتی اینطور بشه و یا سرعت بیاد خیلی پایین روشدوستان سلام
دی ان اس الکترو از کار افتاده ؟
دقیقا تو نقشه هر طرف میری اسنایپر هست نمیتونی تکون بخوریکلاس اسنایپر یه تنه گند زده به مولتی بازی ، راحت میتونم بگم نصف پلیرهای بازی اسنایپرن ، من نمیدونم این سازنده های کال اف چه اصراری دارن این وان شات رو بزارن تو بازی وقتی اینجوری میر.ی.نه به بالانس بازی !!!
سوال اینجاست که چرا اصلا باید بازی اینجوری طراحی بشه ؟؟!! اونم کال اف با 20 25 سال اسمو رسم !!! به خدا الان یه استودیو تازه کار و اماتور اینو میساخت ده برابر بهتر بود ، صدا پا نزدیک به صفر !!! یه عمره گیمرایی که حالا یه ذره علاقه مند به تجهیزات گیمینگ هستن با هم صحبت میکنن چه هدستی بخرن صدا پا بهتری بشه ازش گرفت ، چه هدستی بخرن جهت صدا رو بهتر مشخص کنه ، از اونور کمپانی های تجهیزات گیمینگ میان مدام هدست هاشون رو ارتقا میدن و خب خیلی هامون هم حتی با صرف هزینه زیاد میریم میخریم ، اونوقت چهار تا احمق نشتن تو اسلج همر بعد میان به کل صدا پا رو از ریشه میزنن نابود میکنن ، هر چند تو نسخه های قبلی هم این مشکل بود ولی دیگه نه به این شدت !!! عملا فرقی نمیکنه شما با یه هدست 200 هزار تومنی بازی کنی یا 10 میلیونی !!! برداشته قابلیت حذف صدا پا رو به عنوان پرک گذاشته تو بازی !!! از همون لحظه اول راند طرف صدا پا نداره تا لحظه آخر !!! حداقل اینفینیتی وارد یه ذره شعورش رسید بزاره تو فیلد اپگرید که یکم محدود تر قابل استفاده باشهدقیقا تو نقشه هر طرف میری اسنایپر هست نمیتونی تکون بخوری