اگه 100% رایت شده باشه 8 نوامبر انشاالله مشکلی پیش نمیاداقا من 2-3 روز دیگه که میشه 8 نوامبر میخوام انلاین نزنم حالا اگه بزنم بن میشم ؟ نزنم ؟!
واقعا یعنی از این اتمسفر نمیخواید بیاید بیرون ؟!
بازی برا شخص بنده هیچ جذابیتی نداره ! ... واقعا حالم داره بهم میخوره از این تکرار مکررات !
ببين دوست عزيز به اين جور سبک ها میگن fps ( يعنی first person shooter ) مدرن وارفير يه شوتر نظامی هست.. من فکر کنم شما دوست داشتی سبک بازی به rpg يا hack & slash تغيير می کرد تا بازی يه تحول اساسی واسه شما بشه و ديگه با تفنگو اينا نری به جنگ دشمنا بلکه با شمشيری چيزی بری بزنی بکشيشون يا اين که تو اين وسط مسطا يه غول 40 فوتی در بياد تا بازی برای شما از اين تکرار مکررات در بياد.
عزیزم مولتیش که یه ذره زحمت گسترده شدن به خودش نداده ! بازی باید بازی قبلیشو کامل کنه و حتی یه DLC هم هچین کاری می کنه ! من ترجیح میدم جای مولتی MW3 برم CoD4 بزنم ، هم ارزون تره خریدنش ( اوریج ) ، هم کامیونیتیش بهتره . به علاوه تو زمان خودش سرور اختصاصی نداشت عیب نبود اما MW3 رو PC فقط سرور اختصاصی داره که اونم بدون رنکه .ببين دوست عزيز به اين جور سبک ها میگن fps ( يعنی first person shooter ) مدرن وارفير يه شوتر نظامی هست.. من فکر کنم شما دوست داشتی سبک بازی به rpg يا hack & slash تغيير می کرد تا بازی يه تحول اساسی واسه شما بشه و ديگه با تفنگو اينا نری به جنگ دشمنا بلکه با شمشيری چيزی بری بزنی بکشيشون يا اين که تو اين وسط مسطا يه غول 40 فوتی در بياد تا بازی برای شما از اين تکرار مکررات در بياد.
فهمیدن این که اکثر مردم CoD رو بخاطر مولتیش میخرن انقد سخته !؟قسمت های قبلی mw ام چون کسی نخرید شد پرفروش ترین دیگه! پول ندارن که...میگن بچه ها قلک هاتون و بشکنید مرام بزارید بریم قسمت بعدی mw و بسازیم![]()
حرف منم همینه!دمت گرم که حرف دلمو زدی ! این فن های بتلفید خودشون رو کشتن با قضیه تکراری شدن و فلان بسار ... تا قبل اینکه بتلفیلد 3 تریلرهای ادیت شدش رو بده بیرون هیچ کس نمیگفت کال آف دیوتی تکراریه ها .... همه فقط تو جو هستن ...
به خدا اگه فردا یک شرکتی بیاد بگه میخواد یه بازی بسازه از GTA خفن تر باشه و دو تا عکس ادیت شده بزاره رو اینترنت -- فرداش همه شروع میکنن میگن که راک استار دیگه بازیهاش تکراری شده ! تحول نداره !!!
عجب نظر باحالی!ایها الناس ! به پیر به پیغمبر هیچ کس 60 دلار پول نمیده که 5 ساعت سینگل بازی کنه !
توی یه بازی FPS بخش سینگل یه جور آشنایی ِ Gamer با گیم پلی هست که خودشو برای مالتی پلیر آماده کنه.
نمره دهی سایت ها هم کاملا مشخص میکنه که ارزش مالتی توی FPS چقدر بیشتر از بخش سینگل هست دیگه این مساله یه Fact ـه و جای بحث نداره.
حالا این که مالتی این بازی بهتره یا رقیبش اون دیگه یه مساله ی دیگست که چون این جا جای مقایسه نیست حرفی در موردش نمیزنم گرچه نتیجه ی این مقایسه از روز روشن تره.

عجب نظر باحالی!ایها الناس ! به پیر به پیغمبر هیچ کس 60 دلار پول نمیده که 5 ساعت سینگل بازی کنه !
توی یه بازی FPS بخش سینگل یه جور آشنایی ِ Gamer با گیم پلی هست که خودشو برای مالتی پلیر آماده کنه.
نمره دهی سایت ها هم کاملا مشخص میکنه که ارزش مالتی توی FPS چقدر بیشتر از بخش سینگل هست دیگه این مساله یه Fact ـه و جای بحث نداره.
حالا این که مالتی این بازی بهتره یا رقیبش اون دیگه یه مساله ی دیگست که چون این جا جای مقایسه نیست حرفی در موردش نمیزنم گرچه نتیجه ی این مقایسه از روز روشن تره.

بله...فهمیدن اینکه mw همیشه بهترین شوتر بوده انقدر سخته؟! همه که مولتی بازی نمیکننعزیزم مولتیش که یه ذره زحمت گسترده شدن به خودش نداده ! بازی باید بازی قبلیشو کامل کنه و حتی یه DLC هم هچین کاری می کنه ! من ترجیح میدم جای مولتی MW3 برم CoD4 بزنم ، هم ارزون تره خریدنش ( اوریج ) ، هم کامیونیتیش بهتره . به علاوه تو زمان خودش سرور اختصاصی نداشت عیب نبود اما MW3 رو PC فقط سرور اختصاصی داره که اونم بدون رنکه .
فهمیدن این که اکثر مردم CoD رو بخاطر مولتیش میخرن انقد سخته !؟
ببين دوست عزيز به اين جور سبک ها میگن fps ( يعنی first person shooter ) مدرن وارفير يه شوتر نظامی هست.. من فکر کنم شما دوست داشتی سبک بازی به rpg يا hack & slash تغيير می کرد تا بازی يه تحول اساسی واسه شما بشه و ديگه با تفنگو اينا نری به جنگ دشمنا بلکه با شمشيری چيزی بری بزنی بکشيشون يا اين که تو اين وسط مسطا يه غول 40 فوتی در بياد تا بازی برای شما از اين تکرار مکررات در بياد.
دمت گرم که حرف دلمو زدی ! این فن های بتلفید خودشون رو کشتن با قضیه تکراری شدن و فلان بسار ... تا قبل اینکه بتلفیلد 3 تریلرهای ادیت شدش رو بده بیرون هیچ کس نمیگفت کال آف دیوتی تکراریه ها .... همه فقط تو جو هستن ...
به خدا اگه فردا یک شرکتی بیاد بگه میخواد یه بازی بسازه از GTA خفن تر باشه و دو تا عکس ادیت شده بزاره رو اینترنت -- فرداش همه شروع میکنن میگن که راک استار دیگه بازیهاش تکراری شده ! تحول نداره !!!

میگن.برین همون انلاین بتل رو بزنین دیگه.اینجا اومدین چیکار؟(از افلاینش که هیچ خیری ندیدیم)