Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله همونی شد که فکر می کردم البته چند درجه بهتر :دی گیم پلی خیلی شلوغ تر و نفس گیر تر شده، بخش سینمایی بازی هم خیلی پیشرفت کرده، کلا شده فیلم سینمایی :دی حتی پیشرفت گرافیک هم خیلی عالی بوده. البته هنوز اوایلش هستم و واسه اینکه بازی حسابی بهم بچسبه کم کم میرم جلو :دی

ديشب بتلفيل د 3 رو تموم كردم و كلي لذت بردم . خيليييييييي زود تموم شد . امروز ميرم كال اف رو بگيرم ، خدا كنه مثل اين زود تموم نشه . . .

واقعا یعنی از این اتمسفر نمیخواید بیاید بیرون ؟! :|
بازی برا شخص بنده هیچ جذابیتی نداره ! ... واقعا حالم داره بهم میخوره از این تکرار مکررات !

ببين دوست عزيز به اين جور سبک ها میگن fps ( يعنی first person shooter ) مدرن وارفير يه شوتر نظامی هست.. من فکر کنم شما دوست داشتی سبک بازی به rpg يا hack & slash تغيير می کرد تا بازی يه تحول اساسی واسه شما بشه و ديگه با تفنگو اينا نری به جنگ دشمنا بلکه با شمشيری چيزی بری بزنی بکشيشون يا اين که تو اين وسط مسطا يه غول 40 فوتی در بياد تا بازی برای شما از اين تکرار مکررات در بياد.

• Like
Reactions: Lord Stark
دوستان کسی توجه کرده که کیفیت صدای بازی افتظاهه؟؟!!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
جز یه خورده گیم پلی و گرافیک از همه نظر mw2 سرتره با اون موزیکهای حماسیه هانس زیمر.

ببين دوست عزيز به اين جور سبک ها میگن fps ( يعنی first person shooter ) مدرن وارفير يه شوتر نظامی هست.. من فکر کنم شما دوست داشتی سبک بازی به rpg يا hack & slash تغيير می کرد تا بازی يه تحول اساسی واسه شما بشه و ديگه با تفنگو اينا نری به جنگ دشمنا بلکه با شمشيری چيزی بری بزنی بکشيشون يا اين که تو اين وسط مسطا يه غول 40 فوتی در بياد تا بازی برای شما از اين تکرار مکررات در بياد.

دمت گرم که حرف دلمو زدی ! این فن های بتلفید خودشون رو کشتن با قضیه تکراری شدن و فلان بسار ... تا قبل اینکه بتلفیلد 3 تریلرهای ادیت شدش رو بده بیرون هیچ کس نمیگفت کال آف دیوتی تکراریه ها .... همه فقط تو جو هستن ...

به خدا اگه فردا یک شرکتی بیاد بگه میخواد یه بازی بسازه از GTA خفن تر باشه و دو تا عکس ادیت شده بزاره رو اینترنت -- فرداش همه شروع میکنن میگن که راک استار دیگه بازیهاش تکراری شده ! تحول نداره !!!

عزیزم مولتیش که یه ذره زحمت گسترده شدن به خودش نداده ! بازی باید بازی قبلیشو کامل کنه و حتی یه DLC هم هچین کاری می کنه ! من ترجیح میدم جای مولتی MW3 برم CoD4 بزنم ، هم ارزون تره خریدنش ( اوریج ) ، هم کامیونیتیش بهتره . به علاوه تو زمان خودش سرور اختصاصی نداشت عیب نبود اما MW3 رو PC فقط سرور اختصاصی داره که اونم بدون رنکه .

قسمت های قبلی mw ام چون کسی نخرید شد پرفروش ترین دیگه! پول ندارن که...میگن بچه ها قلک هاتون و بشکنید مرام بزارید بریم قسمت بعدی mw و بسازیم
yahoo_21.gif
فهمیدن این که اکثر مردم CoD رو بخاطر مولتیش میخرن انقد سخته !؟

آخرین ویرایش:
دمت گرم که حرف دلمو زدی ! این فن های بتلفید خودشون رو کشتن با قضیه تکراری شدن و فلان بسار ... تا قبل اینکه بتلفیلد 3 تریلرهای ادیت شدش رو بده بیرون هیچ کس نمیگفت کال آف دیوتی تکراریه ها .... همه فقط تو جو هستن ...

به خدا اگه فردا یک شرکتی بیاد بگه میخواد یه بازی بسازه از GTA خفن تر باشه و دو تا عکس ادیت شده بزاره رو اینترنت -- فرداش همه شروع میکنن میگن که راک استار دیگه بازیهاش تکراری شده ! تحول نداره !!!
حرف منم همینه!
بازی واقعا هیچی کم نداره
عمرا نمیشه با هیچ shooter دیگه ای مقایسش کرد
نمیدونم به چیه این بازی میگن تکراری! شاید هیجانش تکراریه و مثل قسمت های قبل هیجان زیادی داره!

---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:28 PM ارسال شده بود ----------

ایها الناس ! به پیر به پیغمبر هیچ کس 60 دلار پول نمیده که 5 ساعت سینگل بازی کنه !
توی یه بازی FPS بخش سینگل یه جور آشنایی ِ Gamer با گیم پلی هست که خودشو برای مالتی پلیر آماده کنه.
نمره دهی سایت ها هم کاملا مشخص میکنه که ارزش مالتی توی FPS چقدر بیشتر از بخش سینگل هست دیگه این مساله یه Fact ـه و جای بحث نداره.
حالا این که مالتی این بازی بهتره یا رقیبش اون دیگه یه مساله ی دیگست که چون این جا جای مقایسه نیست حرفی در موردش نمیزنم گرچه نتیجه ی این مقایسه از روز روشن تره.
عجب نظر باحالی!:دی
قسمت های قبلی mw ام چون کسی نخرید شد پرفروش ترین دیگه! پول ندارن که...میگن بچه ها قلک هاتون و بشکنید مرام بزارید بریم قسمت بعدی mw و بسازیم:))

---------- نوشته در 03:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:32 PM ارسال شده بود ----------

ایها الناس ! به پیر به پیغمبر هیچ کس 60 دلار پول نمیده که 5 ساعت سینگل بازی کنه !
توی یه بازی FPS بخش سینگل یه جور آشنایی ِ Gamer با گیم پلی هست که خودشو برای مالتی پلیر آماده کنه.
نمره دهی سایت ها هم کاملا مشخص میکنه که ارزش مالتی توی FPS چقدر بیشتر از بخش سینگل هست دیگه این مساله یه Fact ـه و جای بحث نداره.
حالا این که مالتی این بازی بهتره یا رقیبش اون دیگه یه مساله ی دیگست که چون این جا جای مقایسه نیست حرفی در موردش نمیزنم گرچه نتیجه ی این مقایسه از روز روشن تره.
عجب نظر باحالی!:دی
قسمت های قبلی mw ام چون کسی نخرید شد پرفروش ترین دیگه! پول ندارن که...میگن بچه ها قلک هاتون و بشکنید مرام بزارید بریم قسمت بعدی mw و بسازیم:))

---------- نوشته در 03:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:36 PM ارسال شده بود ----------

عزیزم مولتیش که یه ذره زحمت گسترده شدن به خودش نداده ! بازی باید بازی قبلیشو کامل کنه و حتی یه DLC هم هچین کاری می کنه ! من ترجیح میدم جای مولتی MW3 برم CoD4 بزنم ، هم ارزون تره خریدنش ( اوریج ) ، هم کامیونیتیش بهتره . به علاوه تو زمان خودش سرور اختصاصی نداشت عیب نبود اما MW3 رو PC فقط سرور اختصاصی داره که اونم بدون رنکه .

فهمیدن این که اکثر مردم CoD رو بخاطر مولتیش میخرن انقد سخته !؟
بله...فهمیدن اینکه mw همیشه بهترین شوتر بوده انقدر سخته؟! همه که مولتی بازی نمیکنن

یه کم خلاقیت به خرج میدادی میتونستی یکم جملت رو خاص تر از این نشون بدی !
در مورد تکراری بودن هر فرد عاقلی میتونه متوجه تکراری بودن بیش از پیش این بازی بشه ! ... بنده با CoD مشکلی ندارم و هنوز هم مولتی B:O رو بازی میکنم ! ...
بازی به نظرم هیچ تغییری نکرده و از B:O هم به مراتب ضعیف تر هست ... از لحاظ داستان ، موسیقی ، گیم پلی ، طراحی نقشه و ... واقعا ضعیف ـه
نمیدونم شاید اگر BF3 معرفی نمیشد ، MW3 ساخته میشد یا نه ولی پر واضح ـه که اکتی برای عقب نموندن حاظر هر کاری بکنه حتی گند بزنه به بزرگترین بازیش !

:|
پ.ن:وقتی دلتون رو به یه اسم (mw3 ) خوش میکنید و میگید " هی لعنتی من الان دارم MW3 رو بازی میکنم ... حتی اگر گرافیکش با MW1 هیچ فرقی نداشته باشه" نتیجش میشه نقل قول بالا !

ای بابا. . . همش دعوا. . .بس کنین دیگه.تا یه سری به این تاپیک میزنم میبینم فن های بتل دارن :-&میگن.برین همون انلاین بتل رو بزنین دیگه.اینجا اومدین چیکار؟(از افلاینش که هیچ خیری ندیدیم)

بله...فهمیدن اینکه mw همیشه بهترین شوتر بوده انقدر سخته؟! همه که مولتی بازی نمیکنن
کسایی که مولتی بازی نمی کنن و اوریج خورن ، پولشون رو سر این بازی هدر نمیدن ! و میرن انتخاب های بهتر که تو زمنیه سینگل هست رو میخرن ! حالا بازم تکرار کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or