Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين حرفت از اون حرفا بود که میتونه امضای بعضی از افراد بشه..

نظرات ِ خوشحال ِ بعضی افراد ِ خوشحال ِ بازی سنتر اهمیتی برای من نداره
ولی دیگه هر کسی میدونه که FPS بخاطر ـه مالتیشه که خریداری میشه نه یه بخش سینگل 5 ساعته !

بابا بی خیال! تا قیامت هم بحث کنید، نه اونی که طرفداری BF3 قبول میکنه که MW3 بهتره، نه اونی که طرفداره MW3 قبول میکنه که BF3 بهتره! نظرتونو بگین تموم میشه میره دیگه چرا بحث می کنین! آره من خودمم خیلی با این شماره Call of حال کردم و خوشم اومد، و طرفدارشم، ولی BF3 هم نسبت به MW3 یک برتری هایی داشت از جمله گرافیکش، بیخیال جر و بحث بشین، از بازی لذت ببرین. ببخشید اگه یکجورائی نصیحت کردم. :d

خب آقا چیکار کنیم تاپیک نداریم خب :d
تاپیک BF3 رو پاک کردن شماها هم میاین تو اینجا یه جور از MW3 حرف میزنین حالا انگار اولین باره همچین بازی ای عرضه شده :d

خواستم به دوستانی که از فرط فشار امتیازات نا امید کننده لولفیلد 3 اومدن اینجا بگم که خودتون رو خسته نکنید چون بی فایدس:دی
پ.ن:دقیقا با تو بودم فرهود :دی>:d

الان نسخه 360 را گرفتم و پنج تا مرحله از ACT 1 را بازی کردم .
فقط میتونم بگم فوق العاده هست . لامصب از همون دقیقه اول با گیم پلی وحشتناک سرعتی خودش آدم را میخکوب میکنه . هر لحظه باید انتظار یه اتفاق عجیب را در بازی داشته باشیم .
گرافیک خیلی خوب شده و صحنه های سینمایی هم معرکه هست . حتی از سری های قبلی هم خیلی جذاب تره . البته احساس میکنم داستان بازی خیلی غنی نباشه ولی شاید با ادامه بهتر بشه .
تا اینجا دو تا مرحله سقوط هواپیما رئیس جمهور و اون جا که با یه ماشین اسباب بازی جنگی به دل دشمن میزنیم حرف نداشتند ، عالی بود

در یک کلام واقعا دمه Activision گرم . من موندم battle filed 3 چه جوری و با چیش میخواسته با این بازی رقابت کنه ؟

سلام به همه
من هم در حال بازی کردن هستم فوق العاده هستش
بتلفیلد .... هم نمیشه ....
واویلاه شده
توپ و بی نقص

واقعا میگن ایرانیا جوگیر ترین و بی جنبه ترین مردم دنیا هستن راست گفتن!!!
تا قبل از اینکه این بازی بیاد همه بازی رو کوبیدن و گفتن فلانه و بتلفیلد یه چیز دیگست و...
خوبه ادم یه ذره رو افکارش پایبند باشه...

واقعا یعنی از این اتمسفر نمیخواید بیاید بیرون ؟! :|
بازی برا شخص بنده هیچ جذابیتی نداره ! ... واقعا حالم داره بهم میخوره از این تکرار مکررات !

• Like
Reactions: Miesam
واقعا میگن ایرانیا جوگیر ترین و بی جنبه ترین مردم دنیا هستن راست گفتن!!!
تا قبل از اینکه این بازی بیاد همه بازی رو کوبیدن و گفتن فلانه و بتلفیلد یه چیز دیگست و...
خوبه ادم یه ذره رو افکارش پایبند باشه...
الکی به همه ایرانی ها نسبت نده.b-)
بعضی ها اینطورین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or