Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان هرکی ندونه بیاد تو این تاپیک فکر میکنه در باره بهترین بازی تاریخ بحث میشه! دیگه اینقدر هم شاهکار شاهکار نکنید، بازی خیلی کمبود ها داشت، همونطور که BF3 هم بازی کاملی نیست.

اما اینکه بگیم بهترین نسخه سری و ازینجور بحث ها بنظرم منطقی نمیاد، من خودم خیلی از بازی لذت بردم، صحنه های سینمایی عالی، داستان قابل قبول، شخصیت های دوست داشتنی و ... این بازی رو یکی از بازیهای خوب امسال میکنه، اما اینجوری که صحبت میکنید اغراقی بیش نیست :دی! (هنوز تو جو بازی هستین)

اما نباید از گرافیک تاریخ انقضا گذشته بازی، HUD هایی که از نسخه 4 ام سری عوض نشدن، هوش مصنوعی ضعیف و باگ های مختلفش گذشت، اینقدر بی منطق و یک طرفه به بازی نگاه نکنید.

من خودم هنوز BF3 رو نتونستم بازی کنم، اما دیگه این واضحه که حد اقل توی زمینه صدا گذاری و گرافیک MW3 هیچ حرفی برای گفتن جلوش نداره، از اونور BF3 با شخصیت پردازی و بخش داستانی ضعیفش کمکاری کرده!

در کل میخواستم بگم بنده خودم از حرف دوستان تعجب کردم، اگه عینکی خاصی میزنید که بازی براتون بی نقص میشه به من هم بدین :دی

پ.ن: فکر نکنین چون آواتارم BF3 هست دارم بازی رو تخریب میکنم، من حق رو به طرف برنده میدم و میدونم که BF حالا حالا ها برای رسیدن به بخش تکنفره ای به زیبایی سری CoD کار داره!

امتيازات بازی نشون میده اين بازی واقعاً شاهکار بوده يا نه.:)

ببینم ای کسایی که شاهکار شاهکار می کنین آیا مولتی بازی رو هم زدین ؟ یا خدا طرف سینگل همچی بازیـی رو فقط بازی می کنه بعد نمره میده . آخرالزمانه ؟!

تو به Bf3 میگی بازی !؟
نسخه ی PC ش که فقط گافیک بود نسخه ی کنسولی که همون گرافیک رو هم نداشت !!!

هر وقت تونستی مولتی پلیر BF3 رو ببینی در موردش حرف بزن ، 2 3 تا پست اینطوری دادی خیلی راحت داری میزنی تو سر بازی .

فرهود بازی محبوب خودت به خاطر مولتیش شاهکار شد؟
yahoo_4.gif

مانور بازی محبوب بنده رو سینگل پلیر بود اما هم CoD هم BF مانورشون رو مولتی هست .

آخرین ویرایش:
ببینم ای کسایی که شاهکار شاهکار می کنین آیا مولتی بازی رو هم زدین ؟ یا خدا طرف سینگل همچی بازیـی رو فقط بازی می کنه بعد نمره میده . آخرالزمانه ؟!

فرهود بازی محبوب خودت به خاطر مولتیش شاهکار شد؟:d

فرهود اومدي گير بدي ، از multi ايراد گرفتي ؟؟؟
اگه مولتيش 1% multi باشه كه تو 4شماره قبلي ديدم واسه من چيزي از شاهكار كم نداره ....
شايد تو از فضاي بزرگ و 64 پلير و تاكتيك ، كند بودن مولتي لذت ببري مطمعنا خيلي ها اينطورين ، و ميرن طرف بتل ، خيلي ها هم مثل من سرعت ، فضاي كوچيك و گيمپلي سريع رو ترجيح ميدن
پس اين بحث مولتي كدوم بهتره كاملا سليقه اي هست... تو هزارتا دليل هم واسه من بيار كه مولتي بتل بهتره ولي وقتي من باش حال نكنم به چه درد ميخوره و برعكس...

بعدش من یه سوال داشتم.شما رو چه لوِلی بازی کردی که میگی هوش مصنوعیش چیز خاصی نداشت!!:|قبلا هم گفتم به نظر من ضعف بَتل توی داستانش بود.

معمولاً برای اظهار نظر لول نرمال کافیه دیگه نه !؟
البته ضعف در هوش مصنوعی رو با روش خیلی ناشیانه ای خواستن پوشش بدن و اونم این بود که بازی رو کمی سخت کردن یا اینکه خواستن با کم کردن جون و زیاد مردن ، ما فکر کنیم که WOW با چه هوش مصنوعی ای روبرو هستیم !!! در حالی که خودم چند باری شد که دشمن چنان بی تفاوت از کنارم رد شد که من با یار خودی اشتباه گرفتم ! یا در چند صحنه که دشمنا پشت ماشین کاور گرفته بودند از پشت رفتم دقیقاً پشت سرشون بودم اما انگار نه انگار !
اون مرحله تانک هم که اوج گیجی هوش مصنوعی بود !
در هر حال من به نظر شما احترام میذارم ولی از نظر خودم BF3 نه تنها در حد و اندازه های اون همه هایپ نبود بلکه به هیچ وجه قابل مقایسه با سری MW هم نبود .

من باورم نشده ملت نظرشون اینه که بازی بهتر از BF3 ـه!!
شهاب BF3 هیچی نداشت...گیمپلی داغون
یه صداگذاری و نورپردازی نداشت اصلا جز شوتر حساب نمیشد!:دی

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:25 PM ارسال شده بود ----------

بازی فوق العاده شده از هر نظر هرچی تعریف کنم کم گفتم
واقعا چرا ما با دیدن 2تا تریلر که اونم فقط گرافیک داشت بهترین شوتر سال و بردیم زیر سوال...

مانور بازی محبوب بنده رو سینگل پلیر بود اما هم CoD هم BF مانورشون رو مولتی هست .
COD نه mw3 :d بعدشم اینکه bf را نمیدونم و با شماره قبلی های mw هم کاری ندارم ولی این شماره اصلآ هیچ مانوری نداشت و مثل اینکه ترکوند با اینکه هایپی هم نداشت

فرهود اومدي گير بدي ، از multi ايراد گرفتي ؟؟؟
اگه مولتيش 1% multi باشه كه تو 4شماره قبلي ديدم واسه من چيزي از شاهكار كم نداره ....
شايد تو از فضاي بزرگ و 64 پلير و تاكتيك ، كند بودن مولتي لذت ببري مطمعنا خيلي ها اينطورين ، و ميرن طرف بتل ، خيلي ها هم مثل من سرعت ، فضاي كوچيك و گيمپلي سريع رو ترجيح ميدن
پس اين بحث مولتي كدوم بهتره كاملا سليقه اي هست... تو هزارتا دليل هم واسه من بيار كه مولتي بتل بهتره ولي وقتي من باش حال نكنم به چه درد ميخوره و برعكس...
علی جان برادر من پست بیار تو این تاپیک که من بگم آقا مولتی بازی بده جیزه . می گم آقا ارزش این بازی ها هم BF هم CoD 80 % به مولتیشه ! حالا یکی که اینو بازی نکرده به صورت مولتی پلیر ، یا بازی رقیب رو و اینو میبره بالا و میزنه تو سر اون یا برعکس هدفش ضایعس . طرفدارای CoD رو هم خجالت زده می کنه بخاطر حرکت بچه گانش . حداقل بگین سینگل بازی شاهکاره باز یه چیزی هر چند که سینگل تو این بازی ها ارزشش 1/10 مولتی هم نیست . وقتی طرف میاد سینگل 2 بازی رو فقط مقایسه می کنه یکی میشه آشغال یکی میشه شاهکار انصافا جای انتقاد نداره ؟!

• Like
Reactions: LBJ4Ever
من خودم یکی از طرفدارای BF بودم
بدجور خورد تو ذوقم!
اولا اینکه داستان بازی خیلی چرت بود
هیچ هیجانی نداشت! حداقل اون صحنه ی زلزله ! تو تریلر دیدم گفتم حتما بهترین مرحلش باشد باشه اما هیچی نبود! Bad company 2 خیلی ازین بهتر بود
بازی ایی که بده بده! مولتیش مثلا چی بود؟
IW حرفش اینه میدونه چیکار کنه بازی خوب از آب دراد با حرف من و شمام بازی ها بالا پایین نمیشن چیزی هم تو جیب ما نمیره! یه سری واقعا نمیخوان یکم منطق داشته باشن!:|

از اولشم میدونستم یه چیز خیلی خوب میشه=((چرا شیکست؟اها بخاطر اون GF3 نامرده که در حد اون همه هایپ و 100 میلیون دلار تبلیغ ظاهر نشد.
راستی اون تاپیک 10 دقیقه ی اول GF3 رو یادتونه؟حیف نیستش وگرنه برای خنده ی 2 سالتون کافی بود:d
راستی راست میگفتن که دیالوگ زیاد داره؟

از اولشم میدونستم یه چیز خیلی خوب میشه=((چرا شیکست؟اها بخاطر اون GF3 نامرده که در حد اون همه هایپ و 100 میلیون دلار تبلیغ ظاهر نشد.
راستی اون تاپیک 10 دقیقه ی اول GF3 رو یادتونه؟حیف نیستش وگرنه برای خنده ی 2 سالتون کافی بود:d
راستی راست میگفتن که دیالوگ زیاد داره؟
چی دیالوگ زیاد داره؟:دی اگر فارس هاشو میگی که همش یه چندتا فحش تکراری + من میرم پایین! من میرم بالا! در همین حد:دی

من نمیفهمم چرا همه جایه این سایت جنگ و دعوا ِ!!به جای این وقتی که میذارین اینجا با هم بحثای بی مورد می کنین بشینین از بازی کردنتون لذت ببرین,چی به شماها میماسه با جانبداریایه الکی؟؟!
یه بازی چه خوب باشه چه بد همه میبینن به اندازه کافیم منتقد هست که نقاطه ضعف و قوّت بازیرو اعلام میکنن دیگه لازم نیست انقدر توو سر و کله هم بزنین که!همه فقط میخوان به زور نظره خودشونو دیکته کنن!والّا یه بحثه منطقی ما توو این سایت ندیدیم!من خودم شده بعضی موقع ها انقدر یکی نظره بی منطق داده که بش توپیدم ولی بازم اشتباه کردم,کسی که از رو منطق حرف نمیزنه اصلاً نباید باهاش بحث کرد امّا هر کی حقیقتو میگه هر چقدم بر خلافه میلتون باشه بش احترام بذارین باو به خدا اینجا فضایه مجازیه همه اینجورین بعد انتظار داریم یه جامعه ی با فرهنگ داشته باشیم.......!!
قصدم نصیحت و این حرفا نبود چون من خوشم نمیاد از اینکار بعدم ماشالّا جوونایه امروز از جمله خودم به قول معروف یه گوش دره یه گوش دروازه!!:d

ایها الناس ! به پیر به پیغمبر هیچ کس 60 دلار پول نمیده که 5 ساعت سینگل بازی کنه !
توی یه بازی FPS بخش سینگل یه جور آشنایی ِ Gamer با گیم پلی هست که خودشو برای مالتی پلیر آماده کنه.
نمره دهی سایت ها هم کاملا مشخص میکنه که ارزش مالتی توی FPS چقدر بیشتر از بخش سینگل هست دیگه این مساله یه Fact ـه و جای بحث نداره.
حالا این که مالتی این بازی بهتره یا رقیبش اون دیگه یه مساله ی دیگست که چون این جا جای مقایسه نیست حرفی در موردش نمیزنم گرچه نتیجه ی این مقایسه از روز روشن تره.

• Like
Reactions: Daedalus
ایها الناس ! به پیر به پیغمبر هیچ کس 60 دلار پول نمیده که 5 ساعت سینگل بازی کنه !
توی یه بازی FPS بخش سینگل یه جور آشنایی ِ Gamer با گیم پلی هست که خودشو برای مالتی پلیر آماده کنه.

اين حرفت از اون حرفا بود که میتونه امضای بعضی از افراد بشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or