Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدایا شکرت به خاطر MW3 ...
از همون اول که با متانت به کار خودش ادامه داد و وارد خاله زنک بازی های EA نشد عشقم بهش صدبرابر شد ...
EA ، آرزوی شکست COD رو به گور می بری !

اقا بازی که هنوز ریلیز نشده درسته!!
تاریخش 8 نوامبر بوده
حالا اگه الان بازی کنیم مشکلی پیش میاد ؟؟
این بازی که مثل فورزا دردسر نداره واسه رایتش ؟ (هنوز فورزا رو از جایی مطمئن پیدا نکردم بخرم)
البته صبرم زیاده میتونم تحمل کنم :d هنوز BF3 رو تموم نکردم :| دوست ندارم وسط یه بازی بپرم سر یه بازی دیگه! اون که تومو شد میریم کال رو میزنیم به بدن:x
فقط خواستم ببینم که از بن و فلگ و اینچیزا خبری هست یا نه ؟;;)

اگه سینگل بازی کنی که چیزی نمیشه اما اگه بری تو لایو به دلیل اینکه بازی هنوز عرضه ی رسمی نشده میری تو لیست سیاه و به احتمال خیلی زیاد بن بشی
اما برای اینکه خود بازی تو حالت آفلاین باعث بشه بری تو لیست سیاه تا جایی که اطلاع دارم مشکلی نداره و مثل فورزا نیست

ای بابا
این همه تعریف میکنید آدم میمیره
حداقل چند تا صحنه از بازی بزارین
مردیم به خدا
هرجامیریم بخریم میگن تمــــــــــــــــــــــــ:((ــــــــــــــــــــوم کردن
I love you MW3
=;

یعنی واقعا از نظر شما بَتل فقط گرافیک داشتش!!:|:-/

گرافیک، صداگزاری. :دی مولتی پلیرش هم خوب بود.
=================================
WTF? ساعت از بازی کردم فکم افتاد زمین!! بسیار سینمایی و زیبا شده بازی! قطعاً میانگین بازی از BO بالاتر میشه؛ بازی کنید ببینید...

یعنی واقعا از نظر شما بَتل فقط گرافیک داشتش!!:|:-/

خوب به نظر شما داستان و گیم پلی و هوش مصنوعیش چیز خاصی بود که من ندیدم !؟
البته گرافیک هم فقط مخصوص نسخه ی PC بود وگرنه روی کنسول همین گرافیک رو هم نداشت ...
البته به قول دوستمون صداگزاریش خوب بود ...

خوب به نظر شما داستان و گیم پلی و هوش مصنوعیش چیز خاصی بود که من ندیدم !؟
البته گرافیک هم فقط مخصوص نسخه ی PC بود وگرنه روی کنسول همین گرافیک رو هم نداشت ...
البته به قول دوستمون صداگزاریش خوب بود ...
بعدش من یه سوال داشتم.شما رو چه لوِلی بازی کردی که میگی هوش مصنوعیش چیز خاصی نداشت!!:|قبلا هم گفتم به نظر من ضعف بَتل توی داستانش بود.

بعد از 5 ساعت بازي كردن بازي تموم شد يه نقد كوچيك از بازي بكنم :

گرافيك 8/10 :
خب گرافيك بازي بد نبود در سطح متوسط قرار داشت ، بعضي از صحنه هاي بازي واقعا زيبا به نظر ميومد ، در كل گرافيك بدك نبود ....

داستان 9.8/10
شايد چون با COD و مخصوصا سري MW زندگي كردم اين بازي خيلي بهم چسبيد ، بعضي از قسمت ها واقعا بينظير بود ..

گيمپلي 10/10 :
همون گيم پلي ناب COD با سرعت وحشت ناك و سرسام اور از ثانيه ، ثانيه بازي لذت بردم ... هيچ ايرادي نمي تونم به گيمپلي بگيرم .

صداگذاري و موزيك : 10/10
انصافا فكر نمي كردم برايان تايلر از پس موزيك بازي بر بياد ولي بايد بگم واقعا موزيك بازي چيزي از سري هاي قبلي كم نداره ، صداگذاري شخصيت ها هم در بالاترين سطح قرار داره .

در كل هيجاني كه تو 10 دقيقه از اين بازي بود رو من تو 8 ساعت چيزفيلد پيدا نكردم ...

بجز كوتاه بودن بازي من مشكلي باهاش نداشتم

در كل نمره من به بازي 9.45/10

دوستان هرکی ندونه بیاد تو این تاپیک فکر میکنه در باره بهترین بازی تاریخ بحث میشه! دیگه اینقدر هم شاهکار شاهکار نکنید، بازی خیلی کمبود ها داشت، همونطور که BF3 هم بازی کاملی نیست.

اما اینکه بگیم بهترین نسخه سری و ازینجور بحث ها بنظرم منطقی نمیاد، من خودم خیلی از بازی لذت بردم، صحنه های سینمایی عالی، داستان قابل قبول، شخصیت های دوست داشتنی و ... این بازی رو یکی از بازیهای خوب امسال میکنه، اما اینجوری که صحبت میکنید اغراقی بیش نیست :دی! (هنوز تو جو بازی هستین)

اما نباید از گرافیک تاریخ انقضا گذشته بازی، HUD هایی که از نسخه 4 ام سری عوض نشدن، هوش مصنوعی ضعیف و باگ های مختلفش گذشت، اینقدر بی منطق و یک طرفه به بازی نگاه نکنید.

من خودم هنوز BF3 رو نتونستم بازی کنم، اما دیگه این واضحه که حد اقل توی زمینه صدا گذاری و گرافیک MW3 هیچ حرفی برای گفتن جلوش نداره، از اونور BF3 با شخصیت پردازی و بخش داستانی ضعیفش کمکاری کرده!

در کل میخواستم بگم بنده خودم از حرف دوستان تعجب کردم، اگه عینکی خاصی میزنید که بازی براتون بی نقص میشه به من هم بدین :دی

پ.ن: فکر نکنین چون آواتارم BF3 هست دارم بازی رو تخریب میکنم، من حق رو به طرف برنده میدم و میدونم که BF حالا حالا ها برای رسیدن به بخش تکنفره ای به زیبایی سری CoD کار داره!

من که امروز بازی کردم یکم از خودم بدم اومد! چون از شماره اول کال آف طرفدارشم، ولی وقتی این بت...3 اومد طرفدارش شدم فکر کردم از کال آف بهتره، ولی سخت در اشتباه بودم، ایول به IW عجب بازی ایه خدایا! Only Call of Duty

من نمی فهمم
طرفداری یعنی چی
هر بازی قشنگه میریم بازی میکنیم لذتشم میبریم
بحث و کل کل واسه چیه سره یه بازی

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:46 PM ارسال شده بود ----------

دوست ندارم وسط یه بازی بپرم سر یه بازی دیگه! اون که تومو شد میریم کال رو میزنیم به بدن:x

کاملا موافقم
منم بعد تموم کردن بتل حالا زدم تو کار کال او
از بتل بیشتر به خاطر سیاستش ناراحتم تا گیم پلی و این چیزا

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or