این survival mode رو کسی تست کرده؟ خوب هست؟ میشه offline زد یا لایو میخواد؟ آخرم یکی نیومد بگه میشه bot گذاشت و مپهای مولتی رو بازی کرد یا نه. البته اونجوری که من جاهای دیگه خوندم انگار نمیشه.
پشت سر halo :d .البته نظر شماستاین بازی پشت سر سری هیلو به عنوان جذابترین شوتر قرار میگیره واقعا عالیه البته از دید من
من رو درجه سختي Veteran تا الان 80 درصد بازي رو تو 6 ساعتو 5 دقيقه تموم كردم،ديگه خستم شد بلند شدم آخه گردنم درد گرفت،واقعا عاليه بازي،مخصوص درگيري ها و همچنين محيط كه حس جنگ رو القا ميكنه ،يك شاهكاره ديگه از اكتيويژن،گرافيك نميشه گفت تغيير نكرده اما خوب در حد كمي ترميم شدههمه تعریف کنید،مبادا کسی نقاط ضعف رو بگه که ممکنه به فن های افراطی بربخوره... !
خوب بازی رو تموم کرد در یک کلام خوب بود.گرافیک به نظرم فرقی با نسخه قبل نداشت
اما خدا رو شکر میکنم که بدتر نبود.(به خاطر استودیوی جدیدی که روی بازی کار کرد)
حقیقت اینه که من بتلفیلد رو نتونستم با کیفیت بالا بازی کنم پس نمیتونم از نظر گرافیکی
مقایسه ای کنم.اما از نظر داستانی همیشه به این سری مدرن وارفِیر علاقه بیشتری داشتم.
تنها مشکل این بود که کمی کوتاه بود.بازی رو روی درجه سختی کَژوال تو 6 ساعت و 28 دقیقه
تموم کردم.البته نظر واقعی رو زمانی باید بدم که روی Veteran رفتم :ی
در کل میشه گفت خیلی خوب بود. و ارزش صبر کردن رو داشت.ما که لذت بردیم.
پایدار باشید
اين سري واقعا روي موسيقي كار كردنآقایونی که بازی کردن بگن موسیقیها مثل شاهکار نسخه قبل یعنی mw2 میشه؟

به نظر من موسیقی 2 بهتر بود ...آقایونی که بازی کردن بگن موسیقیها مثل شاهکار نسخه قبل یعنی mw2 میشه؟