Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب بالاخره ما هم موفق شدیم بازی رو یه 2 - 3 ساعتی بازی کنیم.
واقعاً زیبا و فوق العاده کار شده.
گرافیک، موسیقی، کاراکترها و ... بسیار زیبا به نمایش در اومدند.

این survival mode رو کسی‌ تست کرده؟ خوب هست؟ میشه offline زد یا لایو میخواد؟ آخرم یکی‌ نیومد بگه میشه bot گذاشت و مپ‌های مولتی رو بازی کرد یا نه. البته اونجوری که من جاهای دیگه خوندم انگار نمیشه.

این survival mode رو کسی‌ تست کرده؟ خوب هست؟ میشه offline زد یا لایو میخواد؟ آخرم یکی‌ نیومد بگه میشه bot گذاشت و مپ‌های مولتی رو بازی کرد یا نه. البته اونجوری که من جاهای دیگه خوندم انگار نمیشه.

survivall mode رو میشه افلاین زد و همینطور splitscreen خیلی خیلی هم لذت بخشه .......... .

با bot ها نمیتونین مدهای مولتی رو بازی کنید همچین چیزی نیس تو این نسخه......... .

همه تعریف کنید،مبادا کسی نقاط ضعف رو بگه که ممکنه به فن های افراطی بربخوره... !

خوب بازی رو تموم کرد در یک کلام خوب بود.گرافیک به نظرم فرقی با نسخه قبل نداشت
اما خدا رو شکر میکنم که بدتر نبود.(به خاطر استودیوی جدیدی که روی بازی کار کرد)

حقیقت اینه که من بتلفیلد رو نتونستم با کیفیت بالا بازی کنم پس نمیتونم از نظر گرافیکی
مقایسه ای کنم.اما از نظر داستانی همیشه به این سری مدرن وارفِیر علاقه بیشتری داشتم.

تنها مشکل این بود که کمی کوتاه بود.بازی رو روی درجه سختی کَژوال تو 6 ساعت و 28 دقیقه
تموم کردم.البته نظر واقعی رو زمانی باید بدم که روی Veteran رفتم :ی

در کل میشه گفت خیلی خوب بود. و ارزش صبر کردن رو داشت.ما که لذت بردیم.

پایدار باشید
من رو درجه سختي Veteran تا الان 80 درصد بازي رو تو 6 ساعتو 5 دقيقه تموم كردم،ديگه خستم شد بلند شدم آخه گردنم درد گرفت،واقعا عاليه بازي،مخصوص درگيري ها و همچنين محيط كه حس جنگ رو القا ميكنه ،يك شاهكاره ديگه از اكتيوي‍ژن،گرافيك نميشه گفت تغيير نكرده اما خوب در حد كمي ترميم شده

از هر درگیریش دارم لذت میبرم واقعا راز زیبا بودن این بازی چیه فرمولی که بد جور جواب میده حتی اگه گرافیکم اونقدر پیشرفت نکرده باشه و یا حتی ما این صحنه هارو قبلنم دیده باشیم

بالاخره تموم شد.

بازيش خدا بود...خدا

ببينيم چه سايتی روش میشه امتياز زير 9 به بازی بده

حدسی که من میزنم میانگين امتياز 93 تا 96 هست

بدون شک برترين نسخه کال اين نسخه هست اصلا جای بحث نداره

آقایونی که بازی کردن بگن موسیقیها مثل شاهکار نسخه قبل یعنی mw2 میشه؟
اين سري واقعا روي موسيقي كار كردن
يه جايي اصلا من بيخيال بازي شدم تا بيشتر به موسيقي بازي گوش كنم
اگه بازي كني مي فهمي كه موسيقي شبيه به فيلم هاي درجه يك سينمايي هستش
انصافا رو موسيقي هم سنگ تموم گذاشتن

یجورایی نا امید شدم :(

راستش اون حس خوبی که سری CoD همیشه بهم میدادرو داره میده و واقعاً از بازی کردنش لذت میبرم، اما دوست داشتم گرافیکش بجز افکتها مخصوصاً افکت دود توی زمینه های دیگه هم پیشرفت کنه! :(
گیمپلی تنوع قابل قبولی داشت، مخصوصاً که هر مرحله توی یک منطقه با شرایط خاص خودش دنبال میشد! :دی

در کل بازی خوبی بود، اما دوست داشتم بهتر باشه!

خدایا ما رو ببخش !
یعنی اکتیویژن ما رو ببخش ! که دو تا تریلر پر زرق و برق دیدیم - کل سری کال رو بردیم زیر سوال و کلی داستان سر هم کردیم !!!
حالا که MW3 اومده هممون ... :-o عجب بازی خفنیه خدا وکیلی !
یعنی از این بهتر نمیتونه باشه !
گیم پلی خارق العاده - که هیچ بازی نمیتونه به این سیستم جادویی گیم پلی کال برسه ...
داستان - بسیار حماسی و عمیق ... شخصیت پردازی هم که ....
صداگذاری : میخکوب کننده !! جو وحشتناکی که صدای یارات و دشمنا و جنگ به آدم میده بی نظیره !
گرافیک : من که بسی با گرافیکش حال کردم ...
کل صنعت بازی سازی یه طرف - دموهای قبل از هر مرحله MW یه طرف ! جو میده در حد مرگ !

واقعا FPS فقط فقط و فقط CALL OF DUTY .
این MODERN WARFARE 3 به حدی نسبت به قبل جذاب تر و سینمایی تر شده که بعدش سخت بتونید کال آف دیوتی های قبلی رو بازی کنید ...

نصیحت من به دایس :
!!! first rule of making FPS : DO NOT **** WITH THE ORIGINAL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or