Black Roz
کاربر سایت
دوستان هرکی ندونه بیاد تو این تاپیک فکر میکنه در باره بهترین بازی تاریخ بحث میشه! دیگه اینقدر هم شاهکار شاهکار نکنید، بازی خیلی کمبود ها داشت، همونطور که BF3 هم بازی کاملی نیست.
اما اینکه بگیم بهترین نسخه سری و ازینجور بحث ها بنظرم منطقی نمیاد، من خودم خیلی از بازی لذت بردم، صحنه های سینمایی عالی، داستان قابل قبول، شخصیت های دوست داشتنی و ... این بازی رو یکی از بازیهای خوب امسال میکنه، اما اینجوری که صحبت میکنید اغراقی بیش نیست! (هنوز تو جو بازی هستین)
اما نباید از گرافیک تاریخ انقضا گذشته بازی، HUD هایی که از نسخه 4 ام سری عوض نشدن، هوش مصنوعی ضعیف و باگ های مختلفش گذشت، اینقدر بی منطق و یک طرفه به بازی نگاه نکنید.
من خودم هنوز BF3 رو نتونستم بازی کنم، اما دیگه این واضحه که حد اقل توی زمینه صدا گذاری و گرافیک MW3 هیچ حرفی برای گفتن جلوش نداره، از اونور BF3 با شخصیت پردازی و بخش داستانی ضعیفش کمکاری کرده!
در کل میخواستم بگم بنده خودم از حرف دوستان تعجب کردم، اگه عینکی خاصی میزنید که بازی براتون بی نقص میشه به من هم بدین
پ.ن: فکر نکنین چون آواتارم BF3 هست دارم بازی رو تخریب میکنم، من حق رو به طرف برنده میدم و میدونم که BF حالا حالا ها برای رسیدن به بخش تکنفره ای به زیبایی سری CoD کار داره!
امتيازات بازی نشون میده اين بازی واقعاً شاهکار بوده يا نه.

قبلا هم گفتم به نظر من ضعف بَتل توی داستانش بود.
چرا شیکست؟اها بخاطر اون GF3 نامرده که در حد اون همه هایپ و 100 میلیون دلار تبلیغ ظاهر نشد.