Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه کم خلاقیت به خرج میدادی میتونستی یکم جملت رو خاص تر از این نشون بدی !
در مورد تکراری بودن هر فرد عاقلی میتونه متوجه تکراری بودن بیش از پیش این بازی بشه ! ... بنده با CoD مشکلی ندارم و هنوز هم مولتی B:O رو بازی میکنم ! ...
بازی به نظرم هیچ تغییری نکرده و از B:O هم به مراتب ضعیف تر هست ... از لحاظ داستان ، موسیقی ، گیم پلی ، طراحی نقشه و ... واقعا ضعیف ـه
نمیدونم شاید اگر BF3 معرفی نمیشد ، MW3 ساخته میشد یا نه ولی پر واضح ـه که اکتی برای عقب نموندن حاظر هر کاری بکنه حتی گند بزنه به بزرگترین بازیش !

:|
پ.ن:وقتی دلتون رو به یه اسم (mw3 ) خوش میکنید و میگید " هی لعنتی من الان دارم MW3 رو بازی میکنم ... حتی اگر گرافیکش با MW1 هیچ فرقی نداشته باشه" نتیجش میشه نقل قول بالا !

من شک دارم تا حالا بازی کرده باشی
ازbo ضعیفتره؟؟؟؟؟؟ lol
مگه این بازی بد نیست برید همون بتلتون رو بزنید به خودتون افتخار کنید اینجا نیایید اینجا تاپیک بازیه نه مقایسه و کل کل

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

یه کم خلاقیت به خرج میدادی میتونستی یکم جملت رو خاص تر از این نشون بدی !
در مورد تکراری بودن هر فرد عاقلی میتونه متوجه تکراری بودن بیش از پیش این بازی بشه ! ... بنده با CoD مشکلی ندارم و هنوز هم مولتی B:O رو بازی میکنم ! ...
بازی به نظرم هیچ تغییری نکرده و از B:O هم به مراتب ضعیف تر هست ... از لحاظ داستان ، موسیقی ، گیم پلی ، طراحی نقشه و ... واقعا ضعیف ـه
نمیدونم شاید اگر BF3 معرفی نمیشد ، MW3 ساخته میشد یا نه ولی پر واضح ـه که اکتی برای عقب نموندن حاظر هر کاری بکنه حتی گند بزنه به بزرگترین بازیش !

:|
پ.ن:وقتی دلتون رو به یه اسم (mw3 ) خوش میکنید و میگید " هی لعنتی من الان دارم MW3 رو بازی میکنم ... حتی اگر گرافیکش با MW1 هیچ فرقی نداشته باشه" نتیجش میشه نقل قول بالا !

عزیز دل قبلا هم گفتم ترفندهایی مثل - من با cod مشکلی ندارم فقط خیلی آشغاله ! دیگه خز شده !! راحت بگو از mw متنفرم و منم راحت میگم از سوپر ماریو 3 متنفرم ! تموم شد رفت ....

شما فکر میکنی عاقلی که میگی داستان و گیم پلی mw بد تر شده ؟؟!!!؟؟ دنبال جوک سال میگردی ؟؟

یک سوال که خیلی ذهنمو مشغول کرده : شما فن های بتل سونیک 3 - اگه گرافیک رو نداشتین چی میگفتین ؟؟!؟؟ حالا خوبه اونم با کلی باگ و ... همراه بود ...:-& و صد سال دیگه نمیونه یه بازی با گرافیک روون کال بسازه ...

بعدش این پک من 3 - چه نوآوری تو گیم پلی و ... داشت مثلا ؟ که سبک FPS رو متحول کرد ؟؟؟ ( البته غیر از اینکه مردم کل دنیا فارسی حرف میزنن !!.... )

هویج خور 3 یه سو تفاهمی تو سبک FPS بود که اومد و تموم شد رفت ...

آخرین ویرایش:
تو رو خدا تو سر بازی نزنین فقط یه چیزی رو قبول کنید
بازی 1000 عیب قبول (با در نظرگرفتن ایدال شما)
ولی در این سبک هیچ بازی بهش نمیرسه من دیشب داشتم دو مرحله اخر باتل رو میرفتم مرحله ایی که ماکوف و نیویورک(مرحله اخر)
اگر بخوام قیاس کنم بادلیل منطق مثل سنگرگیری(مثلا اگر دو جا باشه یارات میگیرند جنابعالی باید تو دستو پاشون به حریف شلیک کنید)یا صحنه های سینمایی هر تیکش میگه یه دکمه رو بزن یکم تعلل کنید یا از قبل ندونی کدوم دکمه رو بزنی سوختی:d (دیگه از این مسخره تر نمیشه)
ولی کال اف دیوتی بازی میکنی یه چیز دیگست همین بس که فقط بشینی پاش تاتمومش نکنی ول نمیکنی(چیزی به نام خسته شدم این مرحله تکرار مکررات بود اه این تیکه مرحله بی حوصلم کرد نیست)
خیلی راحت بگم اگر عاشق این سبکی توی کال اف شما بعد از 5 دقیقه احساس میکنی یه سربازی تو بازی(این یعنی گیم پلی داستان گرافیک موزیک باهم مچ شدن تا شما جزء بازی شین)حالا هزارتا ایراد بگیر ولی خدا وکیلی با چه بازی توی این سبک ادم این حس و حالو داره؟؟؟

یک سوال که خیلی ذهنمو مشغول کرده : شما فن های بتل سونیک 3 - اگه گرافیک رو نداشتین چی میگفتین ؟؟!؟؟ حالا خوبه اونم با کلی باگ و ... همراه بود ...:-& و صد سال دیگه نمیونه یه بازی با گرافیک روون کال بسازه ...
اخه تو بگو کدوم گرافیک ؟! این چیزی که من تو mw3 دیدم رو حالت 60 فریم بازم ازش خیلی سرتره ! محیط ها 10 برابر شلوغتر پُر تراکمتر با انواع افکتهای از دود و نور و گرد و غبار و اتیش و.......هست افکتهای ذره ایش هم خیلی بهتره . اتمسفر بازی هم که بسیار بسیار سنگینتره تعداد دشمناش خیلی بیشتره هوش مصنوعیش خیلی بهتره انیمیشن دشمناش خیلی بهتره ! تنوع محیطهای و ارت محیط ها خیلی بهتره . مثل بازی اسم خطا هم باگهاهای خنده دار نداره با اون نورپردازی فیک و تو چشم زن حتی بلد نیستند تو حالت 30 فریم دود 3d وحجم دار بسازن ! ادم میخواد بره دور دود بچرخه ببینه دود حجم داره ؟ بعد میبینه دود با خودش میچرخه :lol: کلا اگه بازی اسمه خطا میخواست نصف mw3 محیط سنگین داشته باشه روی کنسول براتون گرافیک نیتندو میساختن !

• Like
Reactions: .:ab:.
عجب نظر باحالی!:دی
قسمت های قبلی mw ام چون کسی نخرید شد پرفروش ترین دیگه! پول ندارن که...میگن بچه ها قلک هاتون و بشکنید مرام بزارید بریم قسمت بعدی mw و بسازیم:))

قشنگ . همونایی هم که CoD رو میخرن واسه مالتیش میخرن نه سینگل !

سلام!!! دوستان بنده امروز بعد از کلی صبر و با ذوق و شوق رفتم این بازی رو گرفتم، حالا که میخوام بازی کنم اررور میده و نمیره تو بازی:
[h=3]"This Game Requires An Update, But It Couldn't Be Found[/h]خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین!!!

نظر كاملا شخصي البته 1 ساعت بيشتر بازي نكردم ولي
سينگل : هيچ فرقي نكرده
مولتي : بازم فرق نكرده اما بعضي Kill Streak هاش جالبند :d

سلام!!! دوستان بنده امروز بعد از کلی صبر و با ذوق و شوق رفتم این بازی رو گرفتم، حالا که میخوام بازی کنم اررور میده و نمیره تو بازی:
"This Game Requires An Update, But It Couldn't Be Found

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین!!!

کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟!؟ کم کم دارم هلاک میشم!!!

جنبه ی بحث کردن داشته باشید ! ...بنده اصلا BF3 بازی نکردم که بخوام فنش باشم یا نباشم ! ... از جملات گوهر بار پست های گذشته میشه متوجه شد که هرکی که انتقادی نسبت به MW3 داشته باشه باید فن BF3 باشه !
سعی میکنم وارد این تایپیک نشم و پستی ندم ! ... ولی اینو بدونید الکی نیست که وقتی از یک بازی کاملا معمولی مثل MW3 شاهکار میسازید ( تو ذهن خوتون البته ) به شما میگن نوب !

نظر كاملا شخصي البته 1 ساعت بيشتر بازي نكردم ولي
سينگل : هيچ فرقي نكرده
مولتي : بازم فرق نكرده اما بعضي Kill Streak هاش جالبند :d
یعنی همون چیزی که انتظار میرفت .... سینگل عالی با مولتی عالی

ولی اینو بدونید الکی نیست که وقتی از یک بازی کاملا معمولی مثل MW3 شاهکار میسازید ( تو ذهن خوتون البته ) به شما میگن نوب !
هیچ کس نگفت بازی بی نقص هست ! ولی تا موقعی که یه بازی به ادم حال بده واسه من شاهکاره کاری ندارم امتیازش چنده ، گرافیکش چطوره یا هرچی دیگه مهم اینه که بعد از تموم کردن بازی Blown Away شدم من ، شاید یکی این بازی رو یه بازی تکراری ، خطی ، با گرافیک بد و... ببینه ولی این چیزا واسه من و خیلی ها مشکل نیست

کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟!؟ کم کم دارم هلاک میشم!!!
آپدیت داشبوردت ورژن چنده؟باید 13599 به بالا باشه
این ارور به معنیه اینه که بازی برای اجرا نیاز به آپدیت داره ولی نمیتونه این آپدیت رو از توی دیسک پیدا کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or