Miesam
کاربر سایت
توی این بازی هم نورپردازی رئال ها؟اخه تو بگو کدوم گرافیک ؟! این چیزی که من تو mw3 دیدم رو حالت 60 فریم بازم ازش خیلی سرتره ! محیط ها 10 برابر شلوغتر پُر تراکمتر با انواع افکتهای از دود و نور و گرد و غبار و اتیش و.......هست افکتهای ذره ایش هم خیلی بهتره . اتمسفر بازی هم که بسیار بسیار سنگینتره تعداد دشمناش خیلی بیشتره هوش مصنوعیش خیلی بهتره انیمیشن دشمناش خیلی بهتره ! تنوع محیطهای و ارت محیط ها خیلی بهتره . مثل بازی اسم خطا هم باگهاهای خنده دار نداره با اون نورپردازی فیک و تو چشم زن حتی بلد نیستند تو حالت 30 فریم دود 3d وحجم دار بسازن ! ادم میخواد بره دور دود بچرخه ببینه دود حجم داره ؟ بعد میبینه دود با خودش میچرخهکلا اگه بازی اسمه خطا میخواست نصف mw3 محیط سنگین داشته باشه روی کنسول براتون گرافیک نیتندو میساختن !
===================
بازی رو گرفتم، و یه تاسف گنده خوردم.
ترکیبی از COD MW و COD MW2 و COD BO رو به عنوان COD MW3 دارن میدن به خوردمون.
اگه خیلی مهربون هم به بازی نگاه کنیم هیچ پیش رفتی نداشته چه برسه که بخوایم مو شکافانه بررسیش کنیم.
مراحل کاملا تکراری که شما رو کاملا یاد بازی های قبلی و حتی Homefront میندازه و مهمترین مسئله گرافیک منقضی در منقضی بازی هست. نمیدونم حس میکنم حتی گرافیک در پاره از لحظات از Mw2 هم پائین تر میره و میشه در سطح COD BO تکستچر ها یه جاهایی واقعا خنده دار هستند.
داستان چندان دهن پرکنی هم نداره
وقتی با یه ساعت بازی 17 درصد از بخش سینگل پر میشه دیگه باید فاتحه این بخش رو هم بخونی.
حتی به کامل کردن مشکلات نسخه ی قبلی هم نپرداختن و فقط مراحل رو اضافه کردن، نمیدونم چه دردشون هست؟
تا اینجای کار من حتی 5 هم به این آشغال نمیدم.
به نظرم واقعا آشغال هست، همه چیز تکراری، همه چیز بوی کهنگی میده. بازی رو که شروع میکنی یه دریچه هست به سال 2007 هیچ چیز عوض نشده بلکه بدتر هم شده کیفیت بازی در سطح COD BO رسیده حتی اون خوش ساختی COD MW2 هم نداره. یکی از جذابیت های این سری برام گیم پلی هیجان انگیزش بود که الان میبینم اونم دیگه اینقدر تکرار مکررات شده خسته کننده شده.
حتی به خودشون زحمت تغییر منوی بازی رو هم ندادن فقط یه عکس جدید انداختن پشتش.
به سختی میتونید فرق DLC و MW3 رو بفهمید.
در کل هیچی نیست. حالا تمومش کنم نظر قطعی رو میگم

کلا اگه بازی اسمه خطا میخواست نصف mw3 محیط سنگین داشته باشه روی کنسول براتون گرافیک نیتندو میساختن !