Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اخه تو بگو کدوم گرافیک ؟! این چیزی که من تو mw3 دیدم رو حالت 60 فریم بازم ازش خیلی سرتره ! محیط ها 10 برابر شلوغتر پُر تراکمتر با انواع افکتهای از دود و نور و گرد و غبار و اتیش و.......هست افکتهای ذره ایش هم خیلی بهتره . اتمسفر بازی هم که بسیار بسیار سنگینتره تعداد دشمناش خیلی بیشتره هوش مصنوعیش خیلی بهتره انیمیشن دشمناش خیلی بهتره ! تنوع محیطهای و ارت محیط ها خیلی بهتره . مثل بازی اسم خطا هم باگهاهای خنده دار نداره با اون نورپردازی فیک و تو چشم زن حتی بلد نیستند تو حالت 30 فریم دود 3d وحجم دار بسازن ! ادم میخواد بره دور دود بچرخه ببینه دود حجم داره ؟ بعد میبینه دود با خودش میچرخه :lol: کلا اگه بازی اسمه خطا میخواست نصف mw3 محیط سنگین داشته باشه روی کنسول براتون گرافیک نیتندو میساختن !
توی این بازی هم نورپردازی رئال ها؟

===================

بازی رو گرفتم، و یه تاسف گنده خوردم.

ترکیبی از COD MW و COD MW2 و COD BO رو به عنوان COD MW3 دارن میدن به خوردمون.
اگه خیلی مهربون هم به بازی نگاه کنیم هیچ پیش رفتی نداشته چه برسه که بخوایم مو شکافانه بررسیش کنیم.

مراحل کاملا تکراری که شما رو کاملا یاد بازی های قبلی و حتی Homefront میندازه و مهمترین مسئله گرافیک منقضی در منقضی بازی هست. نمیدونم حس میکنم حتی گرافیک در پاره از لحظات از Mw2 هم پائین تر میره و میشه در سطح COD BO تکستچر ها یه جاهایی واقعا خنده دار هستند.
داستان چندان دهن پرکنی هم نداره

وقتی با یه ساعت بازی 17 درصد از بخش سینگل پر میشه دیگه باید فاتحه این بخش رو هم بخونی.
حتی به کامل کردن مشکلات نسخه ی قبلی هم نپرداختن و فقط مراحل رو اضافه کردن، نمیدونم چه دردشون هست؟

تا اینجای کار من حتی 5 هم به این آشغال نمیدم.
به نظرم واقعا آشغال هست، همه چیز تکراری، همه چیز بوی کهنگی میده. بازی رو که شروع میکنی یه دریچه هست به سال 2007 هیچ چیز عوض نشده بلکه بدتر هم شده کیفیت بازی در سطح COD BO رسیده حتی اون خوش ساختی COD MW2 هم نداره. یکی از جذابیت های این سری برام گیم پلی هیجان انگیزش بود که الان میبینم اونم دیگه اینقدر تکرار مکررات شده خسته کننده شده.
حتی به خودشون زحمت تغییر منوی بازی رو هم ندادن فقط یه عکس جدید انداختن پشتش.
به سختی میتونید فرق DLC و MW3 رو بفهمید.

در کل هیچی نیست. حالا تمومش کنم نظر قطعی رو میگم :دی.

دوستان من اتفاقا خیلی با گرافیک این بازی حال کردم

تموم لوکیشن ها به شدت پر از انوع آبجکت و نورپردازی و سایه و افکت های زیبا و ... هستند ، انیمیشن ها مثل همیشه روون و محیط های خارجی هم بسیار شلوغ هستند . که اینها زیبایی ذریفی به بازی میدن
تمام این ها روی 60 فریم به روونی کمل اجرا میشه

من کوچک ترین مشکل گرافیکی تو هیچ جای بازی ندیدم . هر چه قدر هم انفجار شد و صحنه شلوغ شد و ... حتی فریم ریت 59 هم نشد !

از اونطرف کوچکترین باگ گرافیکی هم ندیدم -- پارگی تصویر و دیر لود شدن تکستچر و ... هم به هیچ عنوان تو بازی معنی نداره ...

به جرأت میتونم بگم یکی از روان ترین بازی از لحاظ گرافیکی هست که انجام دادم ...

قشنگ . همونایی هم که CoD رو میخرن واسه مالتیش میخرن نه سینگل !
شما میگی کسی واسه سینگل 50 دلار نمیده! 50 دلار واسه ماها زیاده نه واسه اونی که ماهی 1000 دلار درآمد داره!/:)
کی گفته آخه فقط واسه مالتی میخرن؟! داستان غنی و صحنه های سینماتیک تو مالتی ام هست؟!

شما میگی کسی واسه سینگل 50 دلار نمیده! 50 دلار واسه ماها زیاده نه واسه اونی که ماهی 1000 دلار درآمد داره!/:)
کی گفته آخه فقط واسه مالتی میخرن؟! داستان غنی و صحنه های سینماتیک تو مالتی ام هست؟!

در مورد چیزی اطلاع ندارید مجبور نیستید بیخود اظهار فضل کنید
تشریف ببرید توی فروم های اونور آبی تا ببینید که 60 دلار واسه اونا هم پول کمی نیست.
یه حساب سر انگشتی کنی میبینی که 60 دلار واسه اونی که 1000 دلار درآمد داره مثه 60 هزار تومن برای کسی هست که 1 میلیون درآمد داره
توی ایران هم وضعیت در آمد خونواده ها همینجوره ، کمی بالاتر کمی پایین تر.
نه آقا جون ، اونور هم واسه خردین بازیاشون حساب و کتاب میکنن و اینجوری نیست که فکر کنی یه بازی واسشون مثه 2000 تومن برای ماست ، خیلی هاشون پولاشون رو بالا و پایین میکنن که توی سال 4 تا بازی بخرن.
اینو جدی میگم ، در مورد چیزی اطلاع ندارید به هیچ عنوان اجباری در کار نیست در موردش نظر بدید
بازم میگم هیچ کس برای 6 ساعت نمیاد 60 دلار بده ، چون بعد از این که سینگلش تموم شد باید چیکار کنه ؟ بشینه دوباره سینگل رو بره ؟ بعدش چی ؟
هر کسی هم اوریج میخره و فقط واسه سینگلش میخره 4 روز بعد از تموم کردن بازیشو میذاره واسه فروش

عزیز آشغال فیلد 3 رو برای شما ساختن دیگه !! برو بازی کن حال کن - بیخیال بازیهای حرفه ای مثل کال بشو ... باری شما نیست ...

شما پست بابک و تذکری که داد را دیدی؟

به جرأت میتونم بگم یکی از روان ترین بازی از لحاظ گرافیکی هست که انجام دادم ...
کله صحبتات به کنار که فقط تعریف از بازی محبوبته که میثم نکات منفی و واقعیتو گفته تو اومدی 180 درجشو گفتی
ولی این جملتو خودت فهمیدی چی گفتی ؟
خدایی فهمیدی؟

بازی شاهکار بود
یعنی فکر نمی کنم از این بهتر می شد که بسازن
اون بتلفیلد 3 بدجوری من رو نا امید کرد ولی واقعا کد شاهکار کرد :|
فقط می گم منتظر فروش میلیاردیش باشید !
تا ماه ها این بازی خواهد فروخت من هم اگر ایکس باکس هک نشده داشتم یکی اورجینال برای مولتی می خریدم

خب اینبار هم نمره قبولی گرفت اکتیویژن>:d< این بازی با فاصله زیاد از رقیبش جلو تر هست و البته من میدان نبرد3 رو هم خیلی خوشم اومد ازش ولی مشخص بود که اون همه هایپ دایس تو خالیه....
دوستان لذت ببرید از بازی

کله صحبتات به کنار که فقط تعریف از بازی محبوبته که میثم نکات منفی و واقعیتو گفته تو اومدی 180 درجشو گفتی
ولی این جملتو خودت فهمیدی چی گفتی ؟
خدایی فهمیدی؟

به امضات که با قرمز هم نوشتی توجه کنی بد نیست ! :|

اگرم تعریف کردم - تعریفی بوده ! فقط منم نمیگم - کل بچه های حرفه ای فروم میگن ...

در مورد اون جملم هم اگه پست منو رو کامل بخونی متوجه میشی !

"بازی آشغال هست" - نکته منفیه ؟؟

آخرین ویرایش:
یعنی‌ خوشم میاد بعد از ۵ سال هنوز داره از سر اسلحه به جای آتیش دود میاد بیرون. به نظر من نسبت به BO از همه نظر عقب گرد داره چه برسه به mw ۲ محیطهای بازی خیلی‌ شبیه mw۱ هستند یعنی‌ خشک، بیروح و بی‌ کیفیت. برا سال ۲۰۰۷ خیلی‌ هم خوب بود ولی‌ الان دیگه نه. دریغ از یک مرحله خوش آب و رنگ. فقط کافیه مراحل آمریکای mw۲ را با این مقایسه کنید. mw ۲ خیلی‌ زیباتر بود به نظر من. همه چی‌ تو این بازی بی‌ رنگ و زشت طراحی‌ شده از اسلحه‌ها بگیر تا بافتهای محیط. انیمیشن آدم هم من نمیدونم چی‌ دیدید که میگید خوبه از چیز ۳ هم بدتره. کلا من متعجبم چیزی که خیلی‌ خوب بود را چرا الکی‌ دستکاری کردن یعنی‌ همه‌چیزش مثل mw ۲ بود بس بود که نیست. خواهشاً نیاید بگید که فن چیز ۳ هست و از این چیزا من خودم قبل از منتشر شدن این ۲ تا فکر می‌کردم اکتی بعد جوری جواب دایس را میده ولی‌ حالا میبینم هر ۲ تا هیچ چی‌ نشدند. این دفعه به نظر من اصلا حقش امتیاز بالای ۹ نیست وگرنه به mw ۲ توهین میشه.

مرحله معدن زشترین گرافیکی بود که تو سری cod دیده بودم کیفیت بافتها مخصوصاً تو این مرحله افتضاح بود.

"نفس گیر"ترین بازیی هست که من امسال بازی کردم.تو قسمت داستانیش که واقعا اینطوره،دیگه ببین مولتیش چیه :-o
به شدت بات موافقم واقعا بازی هیجان زیادی داره...
گرافیکش خوبه
صدا گذاریش عالی
گیم پلی واقعا عالی و رون
جذایبتشم که اووووووووووف.....!
call of,mw3 رو هر کسی نباید انجام بده....این بازی واسه کسی که بتونه ببینه و درکش کنه چی ساختن....بعید می دونم!!!!
برادرایی که به بازی "آشغال" میگن دو حالت دارن یا xbox720 یا ps4 دارن!!!!!! یا اینکه وقت زن گرفتنو...تشکیل خانواده و بچه داریو رسیدن به آرامش:d ایناشون... خلاصه رسیده!!
عزیز یادت باشه بازی به این بزرگیو که چند میلیون طرفدار داره اینجوری ازش یاد نکن اینو دوستانه بهت گفتم........

یعنی‌ خوشم میاد بعد از ۵ سال هنوز داره از سر اسلحه به جای آتیش دود میاد بیرون. به نظر من نسبت به BO از همه نظر عقب گرد داره چه برسه به mw ۲ محیطهای بازی خیلی‌ شبیه mw۱ هستند یعنی‌ خشک، بیروح و بی‌ کیفیت. برا سال ۲۰۰۷ خیلی‌ هم خوب بود ولی‌ الان دیگه نه. دریغ از یک مرحله خوش آب و رنگ. فقط کافیه مراحل آمریکای mw۲ را با این مقایسه کنید. mw ۲ خیلی‌ زیباتر بود به نظر من. همه چی‌ تو این بازی بی‌ رنگ و زشت طراحی‌ شده از اسلحه‌ها بگیر تا بافتهای محیط. انیمیشن آدم هم من نمیدونم چی‌ دیدید که میگید خوبه از چیز ۳ هم بدتره. کلا من متعجبم چیزی که خیلی‌ خوب بود را چرا الکی‌ دستکاری کردن یعنی‌ همه‌چیزش مثل mw ۲ بود بس بود که نیست. خواهشاً نیاید بگید که فن چیز ۳ هست و از این چیزا من خودم قبل از منتشر شدن این ۲ تا فکر می‌کردم اکتی بعد جوری جواب دایس را میده ولی‌ حالا میبینم هر ۲ تا هیچ چی‌ نشدند. این دفعه به نظر من اصلا حقش امتیاز بالای ۹ نیست وگرنه به mw ۲ توهین میشه.

مرحله معدن زشترین گرافیکی بود که تو سری cod دیده بودم کیفیت بافتها مخصوصاً تو این مرحله افتضاح بود.

یکی از دلایلش این که بازی اومده خیلی از چیز های MW2 رو کش رفته. یکیش همین انیمیشن ها هست که شدیدا حال گیری میشند. انیمیشن های MW2 مختص مراحل همین بازی ساخته شدن یعنی چون بازی هم خطی هست حتی راه رفتن شخصیت ها هم بر اساس اون مراحل ساخته شدن حالا همون انیمیشن هارو آوردن توی MW3 توی مراحل متفاوت گذاشتن دیگه زحمت ندادن به خودشون انیمیشن های جدید بسازن در نتیجه شدیدا ضایع شدن.
یه سری از انیمیشن هارو هم که از COD BO قرض گرفتن.

مرحله ای که توی هواپیما هستید دقیقا لوکیشن همون مرحله ای هست که توی MW1 پس از پایان بازی باز میکنیم چیزی رو اضافه یا کم هم نکردن به اون صورت.

خنده داره واقعا یه عده جوری از بازی حرف میزنن که من حس میکنم برای بار اوله دسته کنسول دستشون گرفتن.

اصلا cod:mw3 آشغال بازی بدترین باز سال حتی ضعیفترین اکشن اول شخص تاریخ ولی یه عده دارن از بازی لذت میبرن الان مشکلی داره اصلا خوششون میاد بگن بهترین باز اول شخص ساله و یا بهترین بازی سال من نمیدونم چرا وقتی خودتون از بازی لذت نمیبرید میخواید مانع لذت بردن دیگران از بازی بشید برید همون بازی پر باگرو بازی کنید که رو کنسول گرافیکش در حد بازیایی نسل قبلم نیست

آخرین ویرایش:
به امضات که با قرمز هم نوشتی توجه کنی بد نیست ! :|

اگرم تعریف کردم - تعریفی بوده ! فقط منم نمیگم - کل بچه های حرفه ای فروم میگن ...

در مورد اون جملم هم اگه پست منو رو کامل بخونی متوجه میشی !

"بازی آشغال هست" - نکته منفیه ؟؟
من خودم میدونم چی نوشتم و بهشم پایبندم و به شمام چیزی نگفتم که فرتی رفتی به اون جمله پناه آوردی
من میگم که شما الکی داشتی تعریف میکردی یه موتوری که 4 سال پیش یا بیشتر طراحی شده و با اندکی دستکاری چجوری میتونه انقدر عالی باشه که شما گفتین
یکم خنده دار نیست اون بازی غیر مجازه هر چیش ضعیف باشه گرافیکش حتی در بعضی زمینه ها از C2 بنظرم بالاتر بود انقدر تعریف نمیکردند ازش چه برسه به این
تعریف داریم تا تعریف نه اینجور فن بازی بی منطق و الکی
یه جوه بدی شده تو این تاپیک که هرکی انتقاد کنه کافره و فنه اون بازیست و از این داستانا متاسفانه انگار فقط باید تعریف کرد
از کاهش شدید نظره کابران تو این تاپیک و تاپیکای دیگه ام معلومه که دیگه بازیا بنظرم ارزش ندارن که بخاطرش انقدر بحث بشه ( مخصوصابازی های FPS که متاسفانه هر کدومشون شدن به تنهایی ناامید کننده ترین بازی های سال که بنده رو زده کردند از هر چی بازی کردن و FPS بازی کردن ) بغیر از بازی های با ارزش و با احترام از جمله B:AC و.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or