Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من Mw2 رو هنوز بازی نکردم (نمیدونم چرا اصلا دلم نمیخواد ... بگذریم) و Killzone 2 رو هم 5 روز بازی کردم. بیشتر MW1 بازی کردم (اونم نه خیلی، در حد 2ماه با 360). 2تا نظر داشتم در مورد این صحبت هایی که میکنین:

1- فکر میکنم پر واضحه که به صورت تابلویی نسخه PS3ـه MW2 از بقیه نسخه ها بدتره، فک کنم فقط PS3 بود که Patch گرفت که اینو میتونین به حساب بد بینی من بذارین یا به حساب اینکه Microsoft حسابی با IW روی هم ریختن واسه نسخه 360ـه بازی. ولی Kz2 بازی First Party سونی هستش و سالها روش سرمایه گذاری کرده. این تا رو باهم قاطی کنی، فک کنم بد بودن نسخه PS3ـه بازی واضح بشه.

2- من چون PS3 ندارم الان Kz2 میتونم بازی کنم، بدی ای که حس میکنم اینه که سرور های بازی خیلی خلوته، مدت ها من میرم و فقط یکی دوتا room میبینم.

3- Kz2 درسته Class داره ولی MW هم با وجود Perk هایی که داره، رسما انتخاب های شما رو برای Class بیشتر Customizable میکنه. دقت کنی تو Mw1 یه سری Class داره به صورت پیشفرض که 5تاس، هرکدوم تشکیل شده از Perk ها و اسلحه های بازی هستش که با انتخاب یه سریشون کنار هم، Sniper رو ساخته. نمیخوام از Kz2 بد بگم چون روزها به عشق این بازی دفترچه اش رو تو جیبم حمل میکردم! ولی احساس میکنم MW تو این زمینه بهتر عمل کرده تا صرفا بگیم Medic یعنی این و هیچ تغییری نمیتونی بدی (لااقل تغییر اساسی).

بیشتر اینا رو واسه آرش نوشتم ولی توقع "جواب" ندارم.

بیشتر اینا رو واسه آرش نوشتم ولی توقع "جواب" ندارم.
آیدین دارم میرم بخوابم صبح بلند شم برم دانشگاه .
پستت رو خوندم . ممنون که تو بحث شرکت کردی و منصفانه و دور از تعصب حرف زدی .
فردا شب با هم صحبت می کنیم . :دی
2- من چون PS3 ندارم الان Kz2 میتونم بازی کنم، بدی ای که حس میکنم اینه که سرور های بازی خیلی خلوته، مدت ها من میرم و فقط یکی دوتا room میبینم.
راجع به این فقط بگم که کلا سرورها نسبت به قبل خلوت تر شده که خوب دلیلش هم واضحه آیدین . یه چیز دیگه هم هست اینکه باید تنظیمات رو جوری بزاری که Room های زیادی پیدا کنه .
راجع به پرک ها و اسلحه ها هم آیدین تو اولین پستم اشاره کردم . حالا الان خوابم میاد :دی میام فردا شب :ی
قربانت !

اگر میشه بگین مترجمتون این (
sigh.gif
) رو ترجمه کنه .
ممنون . اگر حرفی برای گفتن دارید خوشحال میشم دوستانه راجع بهش بحث کنیم چون در این زمینه تجربشو دارم .
اگر که شما هم از دوستانی هستید که نه Killzone 2 رو بازی کردید و نه MW2 رو که هر چی شما میفرمایید درست هست ، بر منکرش لعنت !

سلام

شما با همون جمله ی اولت به من نشون دادی چقدر اطلاعاتت در ضمينه بازيهای آنلاين پايينه!
نظر شما هم برای من محترمه! :smile:

سایت رسمی Killzone 2 که هر کسی برای خودش یه Page داشت که توش Accuracy تک تک تفنگ ها ، تعداد تیرهای شلیک شده با هر اسلحه و Kill per hour و ذخیره شدن 10 بازی آخر و ... و لیدربورد های روزانه ، هفتگی و ماهانه و کلی رو میزاشت
شما غير Killzone 2 بازی آنلاين ديگه اي هم انجام دادی؟؟
چون شما هر چی بيشتر پست ميزاری من بيشتر خندم ميگيره!

همه اینها دلیل هایی هستند که من و همه بچه ها تو Party ازش می نالیم . خدا رو شکر هنوز هیچی نشده پر از Cheater و Glitcher شده .
در حالی که تو اون مدت KZ2 ما هیچ Glitch ندیدیم ، سیستم Report داشت که میتونستی Offensive و Bad Language و Cheat رو گزارش بدی .
خواهشا دور از تعصب حرف بزنید . باز هم میگم نظر هر کس قابل احترام هست به شرطی که مستند و به دور از تعصب باشه .
واقعا همینجوری هست که شما میگی
یه سر به u t u b e بزنید هنوز هیچی نشده انواع و اقسام Glitch دیده میشه

می گم تاپیک یه خورده ( یه خورده بیشتر از یه خورده :biggrin1: ) به بیراهه کشیده نشده ؟ خواهشا این بحث هارو اینجا ادامه ندید . و توی یه تاپیک دیگه بهش بپردازید . اینجا بهتره فقط راجع به mw 2 بحث کنیم .

پ.ن : می خواستم برم یه تاپیک killzone 2 vs mw 2 باز کنم . ولی یاد صحنه های دلخراشی افتادم :biggrin1: گفتم بی خودی تلفات می دیم تو سایت و یه عالمه کاربر بن می شن :biggrin1:

سلام

شما با همون جمله ی اولت به من نشون دادی چقدر اطلاعاتت در ضمينه بازيهای آنلاين پايينه!

شما KZ رو بازی کردی؟ همینو بگو و تمام. اگه نه پس اون شکلکت نشان دهنده منطق و پیشگویی بالای شماست!! آرش جفت بازی ها رو بازی کرده اومده نظر میده. ولی شما اگه KZ رو بازی نکردی اینجا نظرت برای هیچکس محترم نیست . کاملا بی ارزش هست. (ممکنه نظرت برای خیلی از فن های 360 محترم باشه!!)
در مورد لیدربورد هم شما اگه یه بازی سراغ داری که لیدربوردی مثل KZ داشته باشه نام ببر تا بهره مند شیم از اطلاعاتت در ضمینه ی آنلاین. حتما لیدربورد CoD از KZ بهتره؟؟!!!

شما KZ رو بازی کردی؟ همینو بگو و تمام. اگه نه پس اون شکلکت نشان دهنده منطق و پیشگویی بالای شماست!! آرش جفت بازی ها رو بازی کرده اومده نظر میده. ولی شما اگه KZ رو بازی نکردی اینجا نظرت برای هیچکس محترم نیست . کاملا بی ارزش هست. (ممکنه نظرت برای خیلی از فن های 360 محترم باشه!!)
در مورد لیدربورد هم شما اگه یه بازی سراغ داری که لیدربوردی مثل KZ داشته باشه نام ببر تا بهره مند شیم از اطلاعاتت در ضمینه ی آنلاین. حتما لیدربورد CoD از KZ بهتره؟؟!!!

من این مساله برام هضم نمی‌شه ۲ روز اینجا فنّ‌های ۳۶۰‌ها یا کسائی که تک کنسول دارن (۳۶۰ دارن فقط) اینجا چیکار می‌کنن و نظر میدان تو این تاپیک ؟
و یک بازی اختصاصی رو با یک بعضی‌ مولتی‌ رو مقایسه می‌کنن ...
امیدوارم رسیدگی بشه به این مساله... واقعا کم کم داره سوژه می‌شه:smile:

Killzone 2 | PS3 Exclusive

ارتباطش با این کسای که ۳۶۰ دارن و این پست‌ها چیه ؟

من این مساله برام هضم نمی‌شه ۲ روز اینجا فنّ‌های ۳۶۰‌ها یا کسائی که تک کنسول دارن (۳۶۰ دارن فقط) اینجا چیکار می‌کنن و نظر میدان تو این تاپیک ؟
و یک بازی اختصاصی رو با یک بعضی‌ مولتی‌ رو مقایسه می‌کنن ...
امیدوارم رسیدگی بشه به این مساله... واقعا کم کم داره سوژه می‌شه:smile:

Killzone 2 | PS3 Exclusive

ارتباطش با این کسای که ۳۶۰ دارن و این پست‌ها چیه ؟
ارتباطش رو تو قسمت نظرات این نقد توضیح دادم تورج :) http://bazicenter.com/forums/showthread.php?p=865432#post865432
اصولا خالی بودن اسلحه یه کنسول باعث شده یه سری دست به دامن یه بازی مولتی بشن و دیگه از اون بازی و همه چیزش بت بسازن !!

سلام ! جسدم رسیده خونه از دانشگاه ولی دلم نیومد برم بخوابم :دی اگر اجازه بدید !
اول اینکه دوستانی که میگن بحث نکنید و تاپیک رو به بیراهه نکشونید ، خوشحال میشم بدونم کجای تاپیک داره با بحث های دوستانه و علمی به بیراهه کشیده میشه . به بنده خندیدند ، به بنده گفتند هیچ تجربه ای نداری ، منم ناراحت نیستم . به هر حال تا چیزی روشن نشه ملت علم و غیب ندارن که :دی
سلام

سلام
من توی اون جمله گفتم معنی اون شکلک رو ترجمه کنید چون با اون پست قطوری که من دادم و موشکافانه بررسی کردم و شما فقط یه شکلک میزاری کنجکاو شدم بدونم منظورتون چیه.
این هم جالبه که چجوری از درخواست ترجمه یه شکلک به این رسیدید که تجربه Online بنده پایینه ، اگر امکان داره اینو برام روشن کنید . :smile:
ممنونم که به نوشته ها و حرف های بنده میخندید و مورد تمسخر قرار میدید . :smile:
اگر حمل بر خودستایی نمیشه ، اگر کسی ناراحت نمیشه هر موقع شما اجازه بدید تجربیات Online ام رو تو این نسل خدمتتون میگم . :smile:
صفحه قبل خدمتتون عرض کردم ، اگر در Modern Warfare 2 و Killzone 2 تجربه Online دارید ، از صمیم قلب خوشحال میشم تک تک حرفاتون رو بشنوم .
اگر ندارید بازم صفحه قبل گفتم تمام حرف های شما رو قبول دارم چون پیشگویی و تعصب از تجربه و واقعیت خیلی قویتره و این موضوع حداقل توی این فروم ثابت شده !
سعی کنیم اگر چیزی برای گفتن نداریم حرفمون رو با کوبیدن و مسخره کردن دیگران ، اون هم به دروغ نزنیم .
من Halo 3 و GeoW 1 , 2 رو بازی نکردم ، حق ندارم برم اونجا و نظر بدم ، حتی اگر بخوام به به و چه چه کنم تا حالا هم این اجازه رو به خودم ندادم . همونطور که یک پست از بنده اونجا پیدا نمی کنید .
این فرق بنده و شماست دوست عزیز . :smile:
موفق باشید .

آخرین ویرایش:
سلام

اینجا کسی نمیخواد گزارش بده یا بن کنه :-"
1 نگاه تو تاپیک PS3 بندازی میبینی هرجا اسم بازی انلاین هست اسم ارش هم هست :cheesygri
شما یک نگاه بندازی بد نیست !!!!!

داداش الکی نپرون من يادم نمياد بازی بوده باشه که آنلاين درست درمون داشته و آرش توش نبوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or