Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آنلاین هیچ مشکلی نداره خیالتون راحت .

من روی 2تا 3 ساعت انلاین میزنم هیچ مشکلی هم ندارم.

خیلی از بچه های این فروم هستن که دارن انلاین بازی می کنند.

سلام.یه مشکلی در یکی از مراحل داشتم اسم مرحلشو نمیدونم ولی اونطور که دوستم گفت
بعد از اتمام این مرحله Roach و Ghost کشته میشن
اول که میریم یه سری اطلاعات باید از یه کامپیوتر بدست بیاریم,بعد از اینکه ریختن اطلاعات تموم شد از همه طرف میریزن سرم,دفاع میکنم میمیرم پشت Ghostهم که میرم میمیرم,چیکار کنم؟(دیفیکالتیش وترین هست.)
فرهاد مشکل سختی داری :دی
هیچی فط باید تو ساختمون باشی زیر پله کنار وایسا بعد پشت سر یه اتاق اونجارو Claymore بزار بعد فقط نگاهت به دره جلوی باشه.

سلام بچه راجب قسمت آنلاین این بازی یه سولی دارم.من شنیدم تو ایکس باکس لایو با سرورای جدید این بازی پینگ های همه ی یازیکن ها با هم برابر سازی میشه طوری که دیگه اصلا تیرا خطا نمیره و با هر کانکشنی مثل پینگ سبز میشه بازی کرد می خواستم بدونم این مورد واسه نسخه پی اس 3 این بازی هم صدق میکنه؟

یه سواله خارج از گود هم دارم ولی چون یکمی به اینجا ربط نداره میزارم تو اسپویلر
من دستگام اگه رجین دو باشه برای اینکه بتونم تو psn لایو بازی کنم حتما بازیم هم باید رجین دو باشه یا با هر رجینی میشه؟

من دستگام اگه رجین دو باشه برای اینکه بتونم تو psn لایو بازی کنم حتما بازیم هم باید رجین دو باشه یا با هر رجینی میشه؟

با هر ريجنی ميشه ولی ريجن دو بهتره بگيری چون محدوده ريجن 2 نزديک تره

راستی دوستانی که منو ADD نکردن ADD کنن از هفته ديگه هستم

سلام بچه راجب قسمت آنلاین این بازی یه سولی دارم.من شنیدم تو ایکس باکس لایو با سرورای جدید این بازی پینگ های همه ی یازیکن ها با هم برابر سازی میشه طوری که دیگه اصلا تیرا خطا نمیره و با هر کانکشنی مثل پینگ سبز میشه بازی کرد می خواستم بدونم این مورد واسه نسخه پی اس 3 این بازی هم صدق میکنه؟

در مورد قسمت اول سوال شما:خیر مثل XBL نیست.

آره خیالت راحت میشه بازی کرد. لایو و psn هیچ فرقی ندارن. من پینگم اکثر اوقات قرمزه ولی همیشه جزو نفرات برتر بیدم! چون راحت میشه بازی کرد
سعی کن ریجن 2 بگیری! (البته فرقی نداره!) چون این بازی به IP وصل میشی و به سرور خارج از کشور که وصل نمیشی(مثل Tekken5DR که وقتی میخواستم با ایرانی بازی کنم اول وصل میشد آمریکا بعد اطلاعات میرفت سمت طرف مورد نظر و دوباره این همه راه طول میکشید برگرده!) این بازی p2p هستش وقتی با همشهری های خودت بازی میکنی انگار داری single میزنی

خب بالاخره منم بازی رو گرفتم. تا حالاش که خیلی خوب بود ولی اونطوری که میگفتن صحنه های سینمایی و هیجانی برام نبود. (البته شاید بخاطر این ـه که همزمان با U2 بازی میکنم)
راستی دوستان قیمت نو بازی الان چنده؟ برا من بازی رو از استرالیا ریجن 4 آوردن به قیمت 120$.

خب بالاخره منم بازی رو گرفتم. تا حالاش که خیلی خوب بود ولی اونطوری که میگفتن صحنه های سینمایی و هیجانی برام نبود. (البته شاید بخاطر این ـه که همزمان با U2 بازی میکنم)
راستی دوستان قیمت نو بازی الان چنده؟ برا من بازی رو از استرالیا ریجن 4 آوردن به قیمت 120$.

قیمت آکبند این بازی الان 64 تا 65 هستش .

شما اگه 120 دلار استرالیا که هر دلارش الان 916 تومان هستش میشه: 109.920 هزارتومان

اگه 120 دلار امریکا حساب کنیم (هر دلار امریکا 990 هستش) میشه: 118.800 هزارتومان میشه.

در هر صورت مبارک باشه;)

يه تروفي بازي ميگه كه اون قسمت اموزشي كه اسمش Pit بود رو زير 30 ثانيه بريد...
كسي رفته ؟!
من تا 32 ثانيه رفتم ولي فك كنم 30 ثانيه يكم خالي بندي باشه...:biggrin1:

آخرین ویرایش:
چيكار كردي ؟!؟
Cheat زدي ؟!؟ :biggrin1:
خون دل خوردم تا تونستم 32 ثانيه اي برم....:biggrin1:

اتفاقا خیلی هم آسونه... دوتا کلت وردار، سعی کن همه تیرات به هدف بخوره، به پله هم که رسیدی تفنگ رو عوض کن، من که تو دفعه دوم یا سوم گرفتمش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or