Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این سربازان گمنام که به Juggernaut معروف هستند، چطور با این گستوان و گبر جنگی از سربازای معمولی تند تر میدوند؟!
تو S.O تو قسمت Echo یه مرحله هست 10 تا از همینا میان، دو نفری هم عذابه چه برسه به تکی!
RPG به تانک و Hellicopter میزنی میترکه به اینا بزنی میفتن زمین، بلند میشن خودشون رو میتکانند!

این سربازان گمنام که به Juggernaut معروف هستند، چطور با این گستوان و گبر جنگی از سربازای معمولی تند تر میدوند؟!
تو S.O تو قسمت Echo یه مرحله هست 10 تا از همینا میان، دو نفری هم عذابه چه برسه به تکی!
RPG به تانک و Hellicopter میزنی میترکه به اینا بزنی میفتن زمین، بلند میشن خودشون رو میتکانند!
rpg بيخياي شو .
تكي بيان راحت دوره ماشين اسگل ميشه ولي 2 تايي از 2 طرف ميان ديگه هيچي.
اين Infinity Ward

راحت تروفي نميده.
عقده اي:biggrin1:
تو يوتيو* داره ولي كلا تعطيله...

rpg بيخياي شو .
تكي بيان راحت دوره ماشين اسگل ميشه ولي 2 تايي از 2 طرف ميان ديگه هيچي.
اين Infinity Ward

راحت تروفي نميده.
عقده اي:biggrin1:
تو يوتيو* داره ولي كلا تعطيله...
اره اونو حتما باید 2 نفر باشی. من تا 6 نفر رفتم دیگه نشد:biggrin1:

آقا یه نفر پیدا شه مارو کمک کنه... :-"
وقتی میخوام آنلاین بازی کنم میخواد بازیکن پیدا کنه نه تنها وصل نمیشم بلکه از psn هم میپرم بیرون:eek:
اون پایینم مینویسه your nat type moderate یه موقعهایی هم مینویسه your nat type open...
فقط بعضی از رفقا که invite میکنن میتونم بازی کنم...
قضیه چیه؟:biggrin1:

آقا یه نفر پیدا شه مارو کمک کنه... :-"
وقتی میخوام آنلاین بازی کنم میخواد بازیکن پیدا کنه نه تنها وصل نمیشم بلکه از psn هم میپرم بیرون:eek:
اون پایینم مینویسه your nat type moderate یه موقعهایی هم مینویسه your nat type open...
فقط بعضی از رفقا که invite میکنن میتونم بازی کنم...
قضیه چیه؟:biggrin1:
NAT تون رو باید OPEN کنید

این high explosive خیلی هم راحته در صورت اینکه قلقش رو بلد باشید!
منو فردین بلاخره از این راهی که میگم رفتیم!
اول بگم که حتما باید 2 نفری باشید!
بعد همین شروع شد با سرعت میدویید تو اتاقی که تو کوچه سمت راستیه!
یعنی اگه تو وسط اون ماشین ترکیده ها باشید سمت راستتون رو ببینید و اون کوچه رو تا ته برید یه خونه هست که فقط یه ورودی داره و آخرش میرسه به یه اتاق که یه تابلو داره و هیچ پنجره ای نداره!
بلافاصله یکیتون میره پشت دیوار قایم میشه تا تیری بهش نخوره و اون یکی جلوی در وا میسته و اجازه نمیده جاگرنات بیاد تو!
نیازیم به شلیک نیست و باید هی نایف کنه!
نفری هم که پشتشه فقط باید تند تند ریوایوش کنه!
با این روش که خیلی خیلی آسونه ما 10 دقیقه ای high explosive رو تموم کردیم:biggrin1:
فقط بعید نیست یه پچ بدن این راه رو ببندن! پس سریع دست به کار بشید!

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من هرموقع که با بر بچ ایرانی بازی میکنم موقع ای که میخواد pick new hostکنه من شوت میشم بیرون بعد یه پیام میده که برو سایت اینفننتی وارز رو چک کنم باید من چیکار کنم تا همچین مشکلی رو نداشته باشم (ابته بعضی موقع ها اینطور میشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or