Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا ول کنید این بحث رو...جزء جنگ و دعوا چیزی نداره...
احیانا شما PS3 دارید و این بازی رو هم تهیه کردید و خیلی به این تاپیک سر میزنید یا مدیر مخفی یا ناظمی چیزی هستید ؟
گفتم بحث ، دوستانه و دور از توهین . به من توهین شد ولی من یک کلمه توهین توی پستم استفاده نکردم .
یکم از این که فکر می کنید مدیر هستید بیاید بیرون . :smile:

نه اصلا این فکر رو نمیکنم که مدیر هستم...بعدشم من اومدم تو تاپیک چون میخواستم ببینم اون قضیه به کجاها رسیده...سر در تاپیک زدن "ورود دارندگان PS3 و MW2 ـه PS3 فقط حق ورود "دارن؟!من اتفاقا منظورم شما نبود...منظورم این بود که بحث VS و فن بازی نکنیم بهتره...آخرش همش پاک میشه میره...بعدشم شما مدیر هستید که تعیین میکنید چه کسانی بیان تو تاپیک؟

نه اصلا این فکر رو نمیکنم که مدیر هستم...بعدشم من اومدم تو تاپیک چون میخواستم ببینم اون قضیه به کجاها رسیده...سر در تاپیک زدن "ورود دارندگان PS3 و MW2 ـه PS3 فقط حق ورود "دارن؟!من اتفاقا منظورم شما نبود...منظورم این بود که بحث VS و فن بازی نکنیم بهتره...آخرش همش پاک میشه میره...بعدشم شما مدیر هستید که تعیین میکنید چه کسانی بیان تو تاپیک؟
خوب دیدی به قضیه به کجا رسید ؟ سر در تاپیک چیزی ننوشتن ، فقط نوشتن Modern Warfare 2 | PS3 .
کی بحث فن بازی کرد ؟ شما کلا توهم زدید همه چیز رو فن میبینید ؟ چرا انقدر مطمئنی که پست ها پاک میشه ؟ یه دوستی اومد گفت MW2 و Killzone 2 بنده هم چون هر جفتش رو بازی کردم نظر دادم و معایب و محاسن جفتشون رو هم گفتم . تا اینجاش که از دیدگاه شما اشکالی نداره ؟ بعدش یک دوستی میاد میگه شما کی هستی ؟ تو اصلا Online نمیدونی چیه ! به بنده خندیدند منم در کمال احترام بهشون جواب دادم . تا اینجا هم که از دیدگاه شما موردی نداره ؟
شما هیچ حرفی برای گفتن توی این بحث نداری ، فقط میای میگی بحث رو تموم کنید ، بحث نکنید ، ول کنید و ... !
و طبق یک پست تاریخی http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=864636&postcount=239 نظر خودتون رو اعلام می کنید !
حالا چرا ، چگونه و بر چه اساسی ، بماند .

آخرین ویرایش:
کی بحث فن بازی کرد ؟ شما کلا توهم زدید همه چیز رو فن میبینید ؟ چرا انقدر مطمئنی که پست ها پاک میشه ؟
فن بازی نبود ولی اینکه مقایسه بشه به نظر خودتون پاک نمیشه؟!عین بقیه جاها که بحث این بهتره یا اون شده و پست هاش پاک شده...حالا بحث سره اینه که چزا من گفتم آخرش دعوا میشه؟!:laughing:
ه دوستی اومد گفت MW2 و Killzone 2 بنده هم چون هر جفتش رو بازی کردم نظر دادم و معایب و محاسن جفتشون رو هم گفتم . تا اینجاش که از دیدگاه شما اشکالی نداره ؟ بعدش یک دوستی میاد میگه شما کی هستی ؟ تو اصلا Online نمیدونی چیه ! به بنده خندیدند منم در کمال احترام بهشون جواب دادم . تا اینجا هم که از دیدگاه شما موردی نداره ؟
خب مگه من اومدم این حرفا رو زدم؟!مگه من به شما گفتم که بحث رو تموم کن؟!چرا الکی حرف تو دهن ادم میندازین؟!
شما هیچ حرفی برای گفتن توی این بحث نداری ، فقط میای میگی بحث رو تموم کنید ، بحث نکنید ، ول کنید و ... !
باریکلا به شما که دارین...شما هم مدیر نیستید که بخواین به کاربرا تکلیف کنید که این کارو کنید بیاین یا نیاین!ناراحتی میتونید گزارش کنید!
===
کسی به شما نگفت که شما از آنلاین سر در نمیارید...(حداقل من نه)ولی خب شما طوری حرف میزنید که انگار من این حرف رو زدم...بهتره به اونی که اون حرف رو به شما زده این جواب هارو بدید...

فن بازی نبود ولی اینکه مقایسه بشه به نظر خودتون پاک نمیشه؟!عین بقیه جاها که بحث این بهتره یا اون شده و پست هاش پاک شده...حالا بحث سره اینه که چزا من گفتم آخرش دعوا میشه؟!:laughing:
من اصلا بحثم سر اینکه کدوم بهتره یا بدتره نبود . اون دوست سوال پرسید ، منم از جفتشون گفتم . گیم پلی سنگین و خسته کننده KZ2 در حالی که MW2 یک گیم پلی عالی ، روون و عامه پسند داره . سرورهای MW2 افتضاحه به تمام معناست ولی KZ2 بهترین سرور ها رو داشت و ... .
تا اینجا که جواب اون دوستمون بود . وقتی یکی هیچ کدوم رو بازی نکرده ، همین خود شما که میگی فقط یه چیزی از KZ2 شنیدی ! MW2 رو بازی نکردی ولی 1 رو بازی کردی ! میای و نظر میدی ، به نظر خودت قابل قبوله ؟ منصفانه جواب بده .
خب مگه من اومدم این حرفا رو زدم؟!مگه من به شما گفتم که بحث رو تموم کن؟!چرا الکی حرف تو دهن ادم میندازین؟!
من حرف تو دهن کسی نزاشتم . وقتی شما میای میگید بحث رو تموم کنید ، با دیوار نیستید که ! وقتی یکی یهو پیداش بشه و شما رو مورد تمسخر قرار بده ، تمام تجربیات شما رو با یه شکلک زیر پا بزاره ، شما چیکار می کنی . باز من کاری نکردم و در نهایت احترام همونطور که همتون دیدید جواب دادم .
مشکل اینجاست که تا یه چیزی میشه ، n نفر میریزن تو تاپیک ف با این که سال های سال گذرشون به اونجا نمیفته و شروع می کنند به گفتن کلماتی که شما گفتید .
کسی به شما نگفت که شما از آنلاین سر در نمیارید...(حداقل من نه)ولی خب شما طوری حرف میزنید که انگار من این حرف رو زدم...بهتره به اونی که اون حرف رو به شما زده این جواب هارو بدید...
احتمالا شما دچار سوء تفاهم شدی دوست عزیز ، چون من جواب اون دوستی رو که این حرف رو زد دادم . من میگم تا یه چیزی میشه سریع نگید که آقا بسه ، آقا تموم کنید و ... ! همین .
اگر هم امکان داره ، دیگه این بحث رو تموم کنیم . تاپیک بیشتر از این جلو نره .
ممنون

من اصلا بحثم سر اینکه کدوم بهتره یا بدتره نبود . اون دوست سوال پرسید ، منم از جفتشون گفتم . گیم پلی سنگین و خسته کننده KZ2 در حالی که MW2 یک گیم پلی عالی ، روون و عامه پسند داره . سرورهای MW2 افتضاحه به تمام معناست ولی KZ2 بهترین سرور ها رو داشت و ... .
تا اینجا که جواب اون دوستمون بود . وقتی یکی هیچ کدوم رو بازی نکرده ، همین خود شما که میگی فقط یه چیزی از KZ2 شنیدی ! MW2 رو بازی نکردی ولی 1 رو بازی کردی ! میای و نظر میدی ، به نظر خودت قابل قبوله ؟ منصفانه جواب بده
قبول دارم حرفتون رو ولی خب بعیده که یه بازی بیاد قسمت آنلاینش نسبت به قبل افت کنه!منظور من اینه که Cod4 آنلاینش فوق العاده بود...KZ2 هم بازی کردم ولی خب همونطور که خودتون گفتید گیم پلی عامه پسنده تری داره!در مورد سرور و اینا هم چون من متاسفانه دسترسی به اینترنت و آنلاین و این چیزا ندارم زیاد از سرور سر در نمیارم...اون چند بارم که Cod4 بازی کردم با بدبختی بود!
من حرف تو دهن کسی نزاشتم . وقتی شما میای میگید بحث رو تموم کنید ، با دیوار نیستید که ! وقتی یکی یهو پیداش بشه و شما رو مورد تمسخر قرار بده ، تمام تجربیات شما رو با یه شکلک زیر پا بزاره ، شما چیکار می کنی . باز من کاری نکردم و در نهایت احترام همونطور که همتون دیدید جواب دادم .
مشکل اینجاست که تا یه چیزی میشه ، n نفر میریزن تو تاپیک ف با این که سال های سال گذرشون به اونجا نمیفته و شروع می کنند به گفتن کلماتی که شما گفتید .
کاملا باهاتون موافقم!نباید توهین میشد که شد منم منظورم با شما نبود چون که شما اصلا توهینی نکردید که بخوام بیام به کسی که 10000 برابر کاربرای معمولی اعتبار داره تیکه بندازم!در اون مورد هم یه بار جواب دادم دیگه فکر نکنم لازم باشه چیزی بگم!

بچه ها واقعاً کاپيتان پرايس رو ديديم؟؟؟؟؟؟من که باورم نميشه چجوری نمرده؟؟؟
فك كنم توي شماره ي اولش تحت تاثير مواد راديواكتيوي ناميرا شده...:biggrin1:
تازه توي اين شماره كلي هم ريش در اورده.بسيجي شده...:biggrin1:

بابا ول کنید این بحث رو...جزء جنگ و دعوا چیزی نداره...
خودت میای نظرت رو مبنی بر برتر بودن آنلاین MW2 به KZ میگی، با اینکه آنلاین جفتش هم بازی نکردی. بعد نوبت به یکی میشه که از دو تا بازی تجربه داره و میخواد بر خلاف شما با دلیل و منطق نظرش رو میگه میشه بحث مقایسه ای و باید تموم بشه!!
البته این هم بگم که یکی از دلایل جنگ و دعوا وجود امثال شما هستن که وقتی بحث داره منطقی پیش میره وارد اون بحث میشن که بهشون هیچ مربوط نیست.
حتما الان میگی مگه مدیری که به میگی به من مربوط نیست!!
در هر صورت نه شما آنلاین جفت بازی ها رو بازی کردی نه حتی میدونی سرور چیه
پس خواهش میکنم بذارید بحث منطقی پیش بره.

آخرین ویرایش:
شماره جدید cod لقب پرفروش ترین بازی تاریخ در روز اول را به دست آورد
این بازی توانسته در عرض 24 ساعت نزدیک به 4/7 میلیون نسخه در آمریکا کانادا و انگلیس بفروشد که رکورد قابل توجهی است و 310 میلیون دلار به جیب اکتیویژن سرازیر کرده
رکورد قبلی مربوط به جی تی ای 4 با 3/6 میلیون نسخه البته در همه مناطق دنیا در یک روز
پر فروش ترین فیلم هالیوودی در روز اول شوالیه تاریکی با 158 میلیون دلار در آمد

آخرین ویرایش:
َA Problem

سلام.یه مشکلی در یکی از مراحل داشتم اسم مرحلشو نمیدونم ولی اونطور که دوستم گفت
بعد از اتمام این مرحله Roach و Ghost کشته میشن
اول که میریم یه سری اطلاعات باید از یه کامپیوتر بدست بیاریم,بعد از اینکه ریختن اطلاعات تموم شد از همه طرف میریزن سرم,دفاع میکنم میمیرم پشت Ghostهم که میرم میمیرم,چیکار کنم؟(دیفیکالتیش وترین هست.)

سلام دوستان
من برای خرید این بازی خیلی شک دارم. میخواستم برای آنلاینش رو PS3 بخرم که مثل اینکه وضع خیلی خرابه. اگه اینجوریه مجبور میشم روی PC بگیرم.
در مورد آنلاینش و خود بازیش یکم توضیح میدید و اینکه اصلا ارزش داره روی PS3 بگیرم یا نه؟

سلام دوستان
من برای خرید این بازی خیلی شک دارم. میخواستم برای آنلاینش رو PS3 بخرم که مثل اینکه وضع خیلی خرابه. اگه اینجوریه مجبور میشم روی PC بگیرم.
در مورد آنلاینش و خود بازیش یکم توضیح میدید و اینکه اصلا ارزش داره روی PS3 بگیرم یا نه؟

منم دقیقا همین مشکل رو دارم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or