دقیقا!!! نمیدونم کی میخوان یاد بگیرن درباره ی چیزی که نمیدونن اظهار نظر نکنن.شما بخش Multiplayer بازی KILLZONE 2 رو بازی کردید دوست عزیز ؟
مولتی KZ2 رو که بازی نکردی و فقط یه چیزی شنیدی ، MW1 رو بازی کردی نه 2 رو ، اونوقت چطوری نظر میدی ؟ !من Multiـش رو بازی نکردم ولی خودش رو چرا!Multi COD4 رو هم بازی کردم!
در ضمن آرش یه چیزی اضافه کنم همون Class هایی که تو KZ بود باعث شد که گیم پلی بازی خیلی تاکتیکی بشه. نه مثل MW که به قول تو یه مشت Camper داره.MW2 چیزی به اسم سرور نداره و از سیستم فوق مزخرف Matchmaking استفاده میکنه . سیستمی که یکی Host میشه و بقیه به اون وصل میشن . چیزی به اسم Clan یا مسابقات نداره .
Killzone 2 چیزی به اسم Matchmaking نداشت . توی Multiplayer فقط Loading خود بازی رو داشت . میرفتی Room های مختلف رو میدیدی و انتخاب میکردی .
MW درسته که اسلحه و پرک های مختلفی داره ولی چیزی به اسم Class نداره . نمیتونی هیچ Class یی انتخاب کنی .
خدا رو شکر همه هم که کمپر هستند ، وایمیسن روی یخچال () تا یک نگون بخت رد بشه و بزننش .
MW2 مودهای متنوع تری داره ، Gameplay عامه پسند تری داره و پلیر بیشتری هم داره .
بخش عمده یک بازی Multiplayer باید سرورهای قوی و سیستم مسابقات قوی باشه . هر کسی که یکم Killzone 2 بازی کرده باشه از همه این ها خبر داره . همین Modern Warfare 2 توی 3 روز 60 مگ Update گرفتم که چی ، بتونم با دوستانم توی یه Party باشم .
9 ماه شب و روز KZ2 بازی کردم ، قبلش هم سابقه WaW و MW داشتم ، الان هم MW2 و فکر کنم بتونم با قاطعیت راجع به جفتشون صحبت کنم .
در ضمن MW2 یک حسن عالی داره و اون هم بخش بسیار زیبای Spec Ops ه که به شدت زیباست و اگر یه پارتنر داشته باشید خیلی لذت بخشه .
مولتی KZ2 رو که بازی نکردی و فقط یه چیزی شنیدی ، MW1 رو بازی کردی نه 2 رو ، اونوقت چطوری نظر میدی ؟ !![]()
حتما از روی سیستم آب و هوای Gran Turismo 5 ؟![]()
تایید:cheesygri تازه یه مشت گلیچرم دارهدر ضمن آرش یه چیزی اضافه کنم همون Class هایی که تو KZ بود باعث شد که گیم پلی بازی خیلی تاکتیکی بشه. نه مثل MW که به قول تو یه مشت Camper داره.
MW2 چیزی به اسم سرور نداره و از سیستم فوق مزخرف Matchmaking استفاده میکنه . سیستمی که یکی Host میشه و بقیه به اون وصل میشن . چیزی به اسم Clan یا مسابقات نداره .
Killzone 2 چیزی به اسم Matchmaking نداشت . توی Multiplayer فقط Loading خود بازی رو داشت . میرفتی Room های مختلف رو میدیدی و انتخاب میکردی .
MW درسته که اسلحه و پرک های مختلفی داره ولی چیزی به اسم Class نداره . نمیتونی هیچ Class یی انتخاب کنی .
خدا رو شکر همه هم که کمپر هستند ، وایمیسن روی یخچال () تا یک نگون بخت رد بشه و بزننش .
MW2 مودهای متنوع تری داره ، Gameplay عامه پسند تری داره و پلیر بیشتری هم داره .
بخش عمده یک بازی Multiplayer باید سرورهای قوی و سیستم مسابقات قوی باشه . هر کسی که یکم Killzone 2 بازی کرده باشه از همه این ها خبر داره . همین Modern Warfare 2 توی 3 روز 60 مگ Update گرفتم که چی ، بتونم با دوستانم توی یه Party باشم .
9 ماه شب و روز KZ2 بازی کردم ، قبلش هم سابقه WaW و MW داشتم ، الان هم MW2 و فکر کنم بتونم با قاطعیت راجع به جفتشون صحبت کنم .
در ضمن MW2 یک حسن عالی داره و اون هم بخش بسیار زیبای Spec Ops ه که به شدت زیباست و اگر یه پارتنر داشته باشید خیلی لذت بخشه .
اگر میشه بگین مترجمتون این (
هرکس یه نظری داره خو ! کیلزون 2 هم نسبتا خوب بود ! ولی چون مپ هاش زیاد جالب نبود (لا اقل من باهاش حال نکردم) ولی درکل اگر من 2 سال هم mw2 رو بازی کنم خسته نمیشم ! ولی کلیزون 2 رو نتونستم بیشتر از 2 ماه بازی کنم :biggrin1:اگر میشه بگین مترجمتون این () رو ترجمه کنه .![]()
ممنون . اگر حرفی برای گفتن دارید خوشحال میشم دوستانه راجع بهش بحث کنیم چون در این زمینه تجربشو دارم .
اگر که شما هم از دوستانی هستید که نه Killzone 2 رو بازی کردید و نه MW2 رو که هر چی شما میفرمایید درست هست ، بر منکرش لعنت !
دقیقا ! نظر هر کس هم محترم هست . ولی نظر کسی که بدون تعصب نظر بده . ما اینجا کسانی رو داریم که پیش بینیشون از مایا ها هم قویتره . هیچ کدوم رو بازی نکردن ، از من و شما هم قاطعانه تز نظر میدن .هرکس یه نظری داره خو ! کیلزون 2 هم نسبتا خوب بود ! ولی چون مپ هاش زیاد جالب نبود (لا اقل من باهاش حال نکردم) ولی درکل اگر من 2 سال هم mw2 رو بازی کنم خسته نمیشم ! ولی کلیزون 2 رو نتونستم بیشتر از 2 ماه بازی کنم :biggrin1:
انشاءالله KZ3 میاد و کله همه ی اینهارو میخوابونه !دقیقا ! نظر هر کس هم محترم هست . ولی نظر کسی که بدون تعصب نظر بده . ما اینجا کسانی رو داریم که پیش بینیشون از مایا ها هم قویتره . هیچ کدوم رو بازی نکردن ، از من و شما هم قاطعانه تز نظر میدن .
راجع به خسته کننده بودن به خاطر سبک گیم پلی سنگینش بود ، حد وسط نداشت همونطور که برای من و چند نقر دیگه به شدت معتاد کننده بود .
بالا گفتم MW2 گیم پلی عامه پسند تری داره . الان یه هفتست دارم MW2 می کنم واقعا از نظر سرعت ، پینگ و سرور یه افتضاح به تمام معناست . میخوایم Party تشکیل بدیم هر دفعه یه نفر میوفته بیرون ، 1 ساعت طول میشکه تا به یه بازی درست و حسابی Join بشیم .
من تو 10 ماهی که KZ2 بازی کردم یک بار هم به هر دیلیلی از بازی بیرون نیفتادم ، یک بار هم نشد از پینگ و Delay شاکی باشم .
تو MW2 دیگه اینو باید بدونی ، وقتی Kill Cam رو نگاه میکنم ، طرف مقابلم داره به پای من شلیک میکنه ، من هدشات میشم در حالی که من به سرش رگبار بستم وایمیسه صاف صاف منو نگاه میکنه . اینم بگم پینگ بنده با انگلستان 150 هست .
همه اینها دیلیل هایی هستند که من و همه بچه ها تو Party ازش می نالیم . خدا رو شکر هنوز هیچی نشده پر از Cheater و Glithcer شده .
در حالی که تو اون مدت KZ2 ما هیچ Glitch ندیدیم ، سیستم Report داشت که میتونستی Offensive و Bad Language و Cheat رو گزارش بدی .
خواهشا دور از تعصب حرف بزنید . باز هم میگم نظر هر کس قابل احترام هست به شرطی که مستند و به دور از تعصب باشه .

این که نشد جوابانشاءالله KZ3 میاد و کله همه ی اینهارو میخوابونه !![]()
البته یک چیز دیگه ای رو هم باید در نظر گرفت ! اونم اینکه KZ2 انحصاری PS3 بود ولی MW2 برای 3 کنسول بود ! KZ2 چون انحصاری بود , بیشتر میشد روش کار کرد ! اما MW2 رو باید 3 نسخشو تقریبا تو یک زمان میدادن بیرون ! به نظر من اگر MW2 هم انحصاری بود چه بسا که میتونست از KZ2 هم بهتر باشه :laughing:این که نشد جواب![]()
بدی های Modern Warfare 2 رو گفتم ، به روی خودت نمیاری![]()
قبول کنید ! پر از مشکله ، خیلی از MW1 بیشتر ، خیلی ! مشکل منظورم فنی هست وگرنه مودها و پرک های بیشتری اضافه شدند . هر کسی یه پروفایلی داره و این ها . به این ها اشاره کردم ، مزیتش هم گفتم که گیم پلی سریع و عامه پسند و ... .
شما که Killzone 2 بازی کردی حتما از سیستم Challenge هاش خبر داشتی که خودکار برنامه ریزی میکرد مسابقات رو یا سایت رسمی Killzone 2 که هر کسی برای خودش یه Page داشت که توش Accuracy تک تک تفنگ ها ، تعداد تیرهای شلیک شده با هر اسلحه و Kill per hour و ذخیره شدن 10 بازی آخر و ... و لیدربورد های روزانه ، هفتگی و ماهانه و کلی رو میزاشت .
چون از Killzone 2 لذت بردم ، چون توقعم از MW2 بیشتر بود ، چون خیلی منتظرش بود چون کلی پول بابتش دادم دارم این حرف ها رو میزنم . وگرنه خودت هم میدونی الان دارم از MW2 لذت میبرم ولی اینا یچزهاییه که یک سری نمیخوان قبول کنند چون ... !
به هر حال الان که داریم MW2 بازی می کنیم تا Bad Company 2 بیاد ، انشالله !