Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من تو مرحله ی اول آموزش یه مشکلی پیدا کردم killed civilision +22 می ده که اون قرمزه و نمی ذاره برم مرحله ی بعد همونجایی که باید سریع آدمک ها رو بکشی .

دوستان من تو مرحله ی اول آموزش یه مشکلی پیدا کردم killed civilision +22 می ده که اون قرمزه و نمی ذاره برم مرحله ی بعد همونجایی که باید سریع آدمک ها رو بکشی .
اگه اشتباه نکنم بايد ميرفتی رو دايره قرمز وای ميسادی يه در جلوت باز ميشد بعد بايد L3 رو ميزدی که بدو بعد چون در سريع بسته ميشه

دوستان این ویدیو رو دیدید:؟
Modern Warfare 2 comparison between PS3,360,PC
مثل همیشه روی نسخه ی PS3 کم کاری شده..

آره، خیلی هم مشکوکه برای من چون
1- انجین بازی همون انجین Mw1 هستش که روش بیشتر کار شده.
2- این انجین 2سال پیش رو PS3 پورت شده بوده.
3- این بازی DLC انحصاری واسه 360 داره.
4- این بازی نسخه Limited Edition و Bundle با 360 داره.
5- مولتی پلیر Ps3 بود که مشکل داره (نمیدونم مرتفع شد یا نه).

و بهترین گرافیک هم واسه 360ش هستش، به نظر من از PCش هم بهتره.

آره، خیلی هم مشکوکه برای من چون
1- انجین بازی همون انجین Mw1 هستش که روش بیشتر کار شده.
2- این انجین 2سال پیش رو PS3 پورت شده بوده.
3- این بازی DLC انحصاری واسه 360 داره.
4- این بازی نسخه Limited Edition و Bundle با 360 داره.
5- مولتی پلیر Ps3 بود که مشکل داره (نمیدونم مرتفع شد یا نه).

و بهترین گرافیک هم واسه 360ش هستش، به نظر من از PCش هم بهتره.
آره، کلا به نسخه ی 360 خیلی توجه بیشتری شده.
در ضمن آیدین جان به نظر من PC از 360 بهتره، مثلا تو انجا که با اسنایپ زوم کرده تو صورت یارو کاملا بافت ها و روشنایی تو PC بهتره..

واقعا برای من جای سواله چطور از اون ویدیو تشخیص دادین نسخه 360 خیلی بهتره؟ :دی
من که هرچی نگاه میکنم تفاوتی نمی بینم جز کنتراست طبق معمول

آخرین ویرایش:
شما هم خورا کتون اینه یه ویدیو گیر بیارین بگین این از اون بهتره :biggrin1:ول کنین این حرفارو بازی کنید به فیض برسید:smile::biggrin1:

سلام

خوب ما هم بلاخره بازی رو تهیه کردیم . همونطور که از قبل مشخص بود گیم پلی این بازی همه چیز داره و واقعا کامله ! یک اکشن تمام عیار و فوق سینمایی که بازی رو خیلی جذاب کرده . همچنین صدا گذاری عالی و موسیقی از اون عالی تر ! اما من با این 3 مورد مشکل دارم :
1. فیزیک بازی که من زیاد خوشم نیومد ازش !
2. AI دشمنان ! که به هیچ وجه نمی تونه یاد اور AI در کیلزون 2 باشه !!
3. گرافیک هم با اینکه خوبه و مشکلی نداره . اما نسبت به بزرگان این نسل مثل کیلزون 2 و انچارتد 2 حرفی برای گفتن نداره . هر چند بازم می گم در کل از گرافیک هم راضیم . ولی من یک جاهایی افت فریم هم دیدم. حالا اگه کسی به این موضوع پی برده بیاد بگه که منم مطمئن بشم .

خلاصه اینکه در کل هر کسی نخره بازی رو یکی از بهترین و سینمایی ترین شوتر های اول شخص رو از دست داده.

موفق باشید

سلام دوستان من منم موافقم بازی خیلی عالی بود....از لحاظ سینمایی حرف نداره....توی گرافیک زیاد روی بافتهای محیط کار نشده....درختچه های توی بازی خیلی غیر طبیعی جلوه میکنه....ولی صدا گذاری بازی مرگ نداره...اگه از سیستم 5.1 DOLBY استفاده میکنید...بازم میگم....بازی رضایت بخش بود......:laughing::groupwave:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or