شما باید در قسمت آخر آموزشی سریع حرکت کنید و از در خروجی خارج بشیددوستان من تو مرحله ی اول آموزش یه مشکلی پیدا کردم killed civilision +22 می ده که اون قرمزه و نمی ذاره برم مرحله ی بعد همونجایی که باید سریع آدمک ها رو بکشی .
در این تاپیک هم ثابت شد کیفیت 360 بیشتره
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=863295#post863295
گمون کنم بخاطر اینه که لوگوی ps3 رو روی خود theme قرار دادن.خوب بود . کوتاه بود . راستی من با این بازی اپدیت دستگاهم شده 3.1 ولی هر بازی که میزارم اولش دیگه آرم playstation3 نمیاد چرا ؟؟
۱
البته من جز به پلیس ها و سربازا به کسی تیر اندازی نکردم !!!!!!!!!
فقط یه مشکل داشت اونم این بود که نمیشد تو قتل عام پیش دستی کرد!!! نامردا تا یکم جلو میزدم از پشت خنجر میزدن!!!اقا این سوال منم هست . کسی می دونه بگه !!راستی این makarov اخرش چی شد؟
این ماکاروو لعنتی رفت برا Modern Warfare 3!اقا این سوال منم هست . کسی می دونه بگه !!
میخواستم خوار مادر ماکاروو رو با هم اشتی بدما:cheesygriچه ضد حالی زدن
بنظرتون از قسمت 1ش کوتاهتر نبود؟
کاشکی 1 یا 2 تا مرحله دیگه تو برزیل داشت من که با مرحله برزیل خیلی حال کردم.
تازه گفته بودن که میخوایم تایم بازی رو افزایش بدیم !اره بازی هم واقعا کوتاهه . اخه 6 ساعت گیم پلی هم شد چیز ؟ خیلی کوتاه بود .
با اینکه ربطی به تاپیک نداره ولی به نظر من تو آنلاین MW خیلی بهتره!سلام دوستان یک سوال ساده.
COD:MW2 بهتر هست یا KILLZONE 2.
منظورم online بازی کردنش هست. یعنی از KILLZONE 2 نرم تر هست یا مثل COD:MW1 ادماش خشک هستن؟
شما بخش Multiplayer بازی KILLZONE 2 رو بازی کردید دوست عزیز ؟تازه گفته بودن که میخوایم تایم بازی رو افزایش بدیم !
با اینکه ربطی به تاپیک نداره ولی به نظر من تو آنلاین MW خیلی بهتره!