Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی رو خریدم فوق العاده هستش به همهپیشنهاد میکنم از یکش هم باحالتره.

هر کی خواست که بگم از کجا تو پرو فایلم بگه.

راستی 78 خریدمش!!!

دوستان فرق اینا چیه ؟؟

چند روز پیش که دایی دوستم از کویت این بازی رو آورده بود عکس کاور اینطوری بود:

1.jpg - 0.02MB

و بازی که دوستم از دبی اورده عکس کاورش به این صور هستش:

2.jpg - 0.02MB
رجین ها هم یکی هستش
زیرش نوشته دیگه Hardened Edition

اینم چیزای اضافه ای که داره:
game, steel book with metallic finish, art book, game manual and token to download the original 'Call of Duty.'

نسخه 360 و PS3 هم به صورت یکسان همین چیزای اضافه رو دارن.

خدا قسمت ما هم بکنه.

یه سوال

کسی میدونه چرا تو سایت gamerankings امتیاز نسخه ps3 از pc و xbox360 بیشتره مگه فرقی از لحاظ گرافیکی یا....دارن ؟

امتیاز fifa10_batman هم اینطوریه

MW2 در روز اول انتشار 1.23 میلیون نسخه فروش کرده در صورتی که GTA 4 در روز اول در انگلیس 631,000 نسخه بود این در حالی هست که MW2 در همین روز اول فروشش 1,230,588 نسخه فروش کرده!!!این یک رکورد fastest-selling در انگلستان هست.( حدودا 47£ میلیون)
gt6newestDivider2.gif

خبر مهم
Robert Bowling در صفحه ی تویت ر خود نوشت:
Thanks for the feedback from PS3 players we already have a patch in the wings for release. Trophy update asap. Party invite update by Friday
خب این یعنی این که با پچی که جمعه میاد مشکل Party invite بر طرف میشه.(اگه درست بشه 2 روز از تاریخ انتشار می گذره 2 تا update دادن!!!)

سلام دوستان

من ی نفر شنیدم که تو صدر اخبار گیم جهان اینه که نسخه ps3 بازی mw2 شدیدا مشکل آن لاین داره حتی میگفت شرکت قبول کرده بازیو جمع آوری کنه مشکل رو حل کنه دوباره پخش کنه ی چیزی مثل جریان موزیک متن بازی little big planet.از اونجایی که آدم هر حرفی رو نباید باور بنماید میخواستم ببینم دوستانی که بازی رو تهیه کردن آیا با این مشکل روبرو شدن یا خیر
متشکرم

من ی نفر شنیدم که تو صدر اخبار گیم جهان اینه که نسخه ps3 بازی mw2 شدیدا مشکل آن لاین داره حتی میگفت شرکت قبول کرده بازیو جمع آوری کنه مشکل رو حل کنه دوباره پخش کنه ی چیزی مثل جریان موزیک متن بازی little big planet.از اونجایی که آدم هر حرفی رو نباید باور بنماید میخواستم ببینم دوستانی که بازی رو تهیه کردن آیا با این مشکل روبرو شدن یا خیر
متشکرم
نه بابا فقط به دلیل حجم زیاد کسایی که روزای اول عرضه بازی زیاد Online بازی کردن Server ها از کار افتاد بعد درستش کردن جدیدآ هم چنتا آپدیت دادن همه چیز درست میشه تا جمعه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or