اره MAP PACKهاش بیاد باید خرید!US بهتره(بنظر من)درود خدمت همه.بچه ها من که میخوام آنلاین بزنم باهاش نسخه uc این بازی رو بگیرم بهتر نیست؟ البته psn card نگرفتم.در کل به لحاظ مولتی میگم؟ یا همون پال رو بگیرم؟ نظره شماها چی هست؟
اره MAP PACKهاش بیاد باید خرید!US بهتره(بنظر من)درود خدمت همه.بچه ها من که میخوام آنلاین بزنم باهاش نسخه uc این بازی رو بگیرم بهتر نیست؟ البته psn card نگرفتم.در کل به لحاظ مولتی میگم؟ یا همون پال رو بگیرم؟ نظره شماها چی هست؟
میشه مجانی بازی کرد map های که رو خود بازی هست ، ولی بعدآ که DLC دادن باید اونا رو بخریيعني حالت عادي نميشه انلاين زد؟(مجاني؟)حتما بايد map pack خريد؟
داداش منظور ميلاد جان مپ پك ها بودن كه پوليه و بايد با PSN كارت خريد كه تو ايران فقط PSN كارت UC گير مياد.يعني حالت عادي نميشه انلاين زد؟(مجاني؟)حتما بايد map pack خريد؟

نه منظورم این نبود :biggrin1: کسانی که تمایل دارن DLC های بازی رو بگیرن چون سایت فقط برای US میده اگر بخوان DLC هارو بگیرن باید US بگیرن مگرنه هر چی دیگه گرفتید میتوانید MP رو بازی کنید...يعني حالت عادي نميشه انلاين زد؟(مجاني؟)حتما بايد map pack خريد؟
هنوز مشخص نیست ، این هم که فقط بازی های انحصاری توی سرورها Free هستند کاملا غلطه .اگه UC بگیریم، به سرور های PAL میتونیم وصل بشیم؟
شنیده بودم این امکان فقط برای بازی های Excluvsive هستش، مثله Killzone 2.
گیر میاد ! فروشگاه کنج داره ولی یکم گرون میده ! ولی ارزش داره! :cheesygriبچه ها الان psn card pal گیر میاد ؟ اگه نمیاد همون uc رو بگیرم؟
جایی بازیو اورده؟
اخه بعضی از دوستام بازیو دارن(خارج)