Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من ی نفر شنیدم که تو صدر اخبار گیم جهان اینه که نسخه ps3 بازی mw2 شدیدا مشکل آن لاین داره حتی میگفت شرکت قبول کرده بازیو جمع آوری کنه مشکل رو حل کنه دوباره پخش کنه ی چیزی مثل جریان موزیک متن بازی little big planet.از اونجایی که آدم هر حرفی رو نباید باور بنماید میخواستم ببینم دوستانی که بازی رو تهیه کردن آیا با این مشکل روبرو شدن یا خیر
متشکرم
به نظر من منطقی میاد که براش Patch بدن چون ایراد نرم افزاریه، سخت افزار دیسک که ایراد نداره جمعش کنن.

سلام
دوستان من مشکل های عجیبی برام پیش میاد. یه بار صدای بازی کاملا قطع شد وسط بازی مجبور شدم دوباره بیام. یه بار دیگه تا زدم رو مولتی پلیر هنگ کرد. همیشه هم وسط بازی داره یک هاست جدید پیدا میکنه بازی متوقف میشه و معمولا پیدا نمیکنه!
میخواستم بدونم کسی به غیر از من مشکلی داره؟

سلام
دوستان من مشکل های عجیبی برام پیش میاد. یه بار صدای بازی کاملا قطع شد وسط بازی مجبور شدم دوباره بیام. یه بار دیگه تا زدم رو مولتی پلیر هنگ کرد. همیشه هم وسط بازی داره یک هاست جدید پیدا میکنه بازی متوقف میشه و معمولا پیدا نمیکنه!
ظاهرا بازی مشکل داره، میگن یه پچ جمعه میاد که یه سری مسائل رو حل میکنه.
ظاهرا مشکل بیشتر واسه نسخه PS3 بوده.

به نظر من منطقی میاد که براش Patch بدن چون ایراد نرم افزاریه، سخت افزار دیسک که ایراد نداره جمعش کنن.
منم همینطور فکر میکنم چون هر دفعه که برای اولین بار وارد MP بازی میشدم فقط 1 یکی 2 بار تونستم به دوستام وصل بشم بریم بازی ولی دیگه نشد...:(
با گرافیکش حال نکردم
امیدوارم یه گیم پلیه درست داشته باشه چون 15 مین بیشت بازی نکردم
درسته گرافیکش اصلا در حد یه بازی با این همه فلان و ... نبود ه و نیست!
سلام
- یه بار دیگه تا زدم رو مولتی پلیر هنگ کرد.(اینو امروز صبح منم دیدم)
- همیشه هم وسط بازی داره یک هاست جدید پیدا میکنه بازی متوقف میشه.(بندرت همین مشکل برای منم پیش میاد)
ظاهرا بازی مشکل داره، میگن یه پچ جمعه میاد که یه سری مسائل رو حل میکنه.
ظاهرا مشکل بیشتر واسه نسخه PS3 بوده.
دیشب یه پچ 1.3 اومدش فکر کنم اون بود...این جوری که بوش میاد هر روز باید هی 15MB یه پچ دانلود کنیم قبل بازی :دی

با گرافیکش حال نکردم
امیدوارم یه گیم پلیه درست داشته باشه چون 15 مین بیشت بازی نکردم
اتفاقا گرافیک بازی خیلی خوبه . ولی خوب کلا بازی هایی مثل کیلزون 2 و انچارتد 2 یه مقدار توقع گیمر ها رو بالا بردن !! در کل من با گرافیک مشکلی ندارم . البته خودم هنوز بازی رو نخریدم . فقط یه 30 دقیقه بازی رو پیش یکی از دوستان بازی کردم . که راضی بودم از همه چیز .

موفق باشید

دوستان ميگفتن بافت هاي بازي در حد (:sick:) هست.
من هم تريلر ها رو ديدم بيان گر همين موضوع بود.اصلا زمينو وقتي نگاه ميكنيد بغض تو گلوتون جمع ميشه :biggrin1:
ولي هر چي فكر ميكنم نميتونم امتياز هايي كه سايت ها و مجلات بهش دادن رو فراموش كنم...:smile:

درسته گرافیکش اصلا در حد یه بازی با این همه فلان و ... نبود ه و نیست!

حتماً تمومش نکردی که این حرفو میزنی! بهترین گرافیک رو داره (گرافیک همه چیز یه گیم توپ نیست)
بعضی جاها اصلاً فک زیریم افتاد زمین:biggrin1: مخصوصاً تو act3

دوستان ميگفتن بافت هاي بازي در حد (:sick:) هست.
من هم تريلر ها رو ديدم بيان گر همين موضوع بود.اصلا زمينو وقتي نگاه ميكنيد بغض تو گلوتون جمع ميشه :biggrin1:
ولي هر چي فكر ميكنم نميتونم امتياز هايي كه سايت ها و مجلات بهش دادن رو فراموش كنم...:smile:

تریلر با بیت ریت مزخرف 3000 (میانگین!) نمیتونه تصویر اصلی رو نشون بده. به تریلرها اعتماد نکن!
دوستان هم اشتباه میکنن!

آخه gamespot به نسخه ps3 و xbox امتیاز 9 داده ولی به pc امتیاز 8.5 داده در حالیکه به نظر من باید امتیازا برعکس باشه به خاطر fps بودن

عزیز نقدش رو کامل خوندی؟!

Costs more, has fewer multiplayer features than other PC shooters - Campaign is short - Plot is muddled and inelegant
بنظرم همون یه موردی که قرمز کردم کافی باشه! بقیه بماند...​

دوستان خواهشا از اسپویل استفاده کنید . راجع به هر قسمت از بازی که می خواین صحبت کنید . فرودگاه و نمی دونم اینکه حالتون توی کدوم صحنه گرفته شد و ... همشو بذارید تو اسپویل لطفا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or