Call of Duty: Modern Warfare® 2 ,Xbox360 Thread |لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

یه سوال دیگه هم داشتم که رمزی نداره!!!بعد هم میگفتن با این اپدیت جدیده یه شکل هایی واسه اواتارت ازاد میشه که واسه من نشده یا این بازی نداره ؟؟؟

دوستان 1 سوال من یک دمو دیدم که این بازی رو روی 3 پلتفرم pc/ps3/x360 کنار هم مقایسه کرده بود گرافیک pc واقعا قشنگ بود بعدشم xbox قضیش چیه من که خیلی تعجب کردم:confused:

سلام
آقا اين امتيازي كه بايد توي 30 ثانيه مرحله S.S.D.D رو تموم كنيم چقدر سخته؟؟!!
تالا 100 بار رفتم و نميشه بايد چي كار كرد؟!!
كسايي كه رد كردن لطفا يه كمك!!
سلام
فکر کنم چند بار تا حالا دوستان توی صفحه های قبل گفته باشن، اما من یه جورایی یه کار دیگه کردم که به نظرم راحتتر باشه
شما این مرحله روی اگه از قسمت داستانی بازی (نه قسمت Special Ops) برید و بتونید تموم تیر هاتون رو به هدف بزنید (با کلت) و آدمهای عادی رو هم نزنید، آخر مأموریت به خاطر دقت تیر اندازی، چندثانیه ای از وقت کلتون کم میکنه
یعنی با حدود 35 ثانیه و کارهای بالا، میتونید اچیومنت رو بگیرید

سلام
فکر کنم چند بار تا حالا دوستان توی صفحه های قبل گفته باشن، اما من یه جورایی یه کار دیگه کردم که به نظرم راحتتر باشه
شما این مرحله روی اگه از قسمت داستانی بازی (نه قسمت Special Ops) برید و بتونید تموم تیر هاتون رو به هدف بزنید (با کلت) و آدمهای عادی رو هم نزنید، آخر مأموریت به خاطر دقت تیر اندازی، چندثانیه ای از وقت کلتون کم میکنه
یعنی با حدود 35 ثانیه و کارهای بالا، میتونید اچیومنت رو بگیرید
درست ميگي دوست عزيز اما مشكل بعدي اينه كه ستاره توي Special Ops رو چي كار كنم؟؟!! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or