Call of Duty: Modern Warfare® 2 ,Xbox360 Thread |لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

از شات گان هم میشه استفاده کرد.البته از فاصله ی دور جواب نمیده.اگه یهو جلوت ظاهر بشه احتملش هست که بتونی با شات گان بکشیش.

با Shotgun رو درجه سختی Regular یا حداکثر Hardened شاید بشه ولی تو Veteran جوابگو نیست ! من با RPG تا 4 تا هم بهش میزدم آخ نمیگفت !:biggrin1:

با Shotgun رو درجه سختی Regular یا حداکثر Hardened شاید بشه ولی تو Veteran جوابگو نیست ! من با RPG تا 4 تا هم بهش میزدم آخ نمیگفت !:biggrin1:

من رو hardened بازی میکنم.درسته...نمیشه بهش اعتماد کرد.به نظر من همون اسنایپر از همش بهتره.;)

واقعا بازی فوق العاده ای هست.

مخصوصا در اون مرحله ای که با Gost آتیشمون می زنن :((
در ضمن چرا تو این بازی همه به هم خیانت می کنن می شه یکی توضیح بده. اصلا تو این بازی چند گروه هستیم و جنگ اصلی با کدوم کشور هست؟

در ضمن چرا تو این بازی همه به هم خیانت می کنن می شه یکی توضیح بده. اصلا تو این بازی چند گروه هستیم و جنگ اصلی با کدوم کشور هست؟
دوست عزیز بازی از دید چند گروه روایت میشه که به مناطق مختلف فرستاده شدن برای انجام ماموریت، درست مثل شماره ی اول....

از شات گان هم میشه استفاده کرد.البته از فاصله ی دور جواب نمیده.اگه یهو جلوت ظاهر بشه احتملش هست که بتونی با شات گان بکشیش.
روی regular اگه با thumper (یه همچین اسمی!) بزنی تو سرش درجا میمیره
شات گان روی veterain غیر ممکنه چون با سه تا تیر آدم میمیره(اگه جاگرناته ندوییده باشه)البته مهم نیست چون تو high explosive هیچی نیست!
البته بهترین برای هدفگیری منطقه get sum هست که با 3-4 آر پی جی میمیره

واقعا بازی فوق العاده ای بود از همه نظر مخصوصا مرحله برفی که آدم رو میخ کوب میکنه از همه باحالتر لحظه ای بود که دیدم کاپتان پرایس هنوز زنده است :love:
این بازی ارزش چند بار بازی کردن رو داره

این بازی ارزش چند بار بازی کردن رو داره
تایید میشه:biggrin1:
من از وقتی این بازی خریدم فقط دارم همین بازی انجام میدم.روایت سینمایی و بکر بازی با موزیکهای استاد زیمر و جو هیجانی و جذاب بازی ارزش این بازی خیلی بی بدیل کرده:love:

این Ghost آخرش کی بود؟ من نفهمیدم
انصافا خیلی بازیه خوبیه
ما که از نعمت قسمت آنلاینش محرومیم ولی الان پنجمین باریه که دارم بازی رو میرم باز هم نمیتونم بازی رو کنار بزارم تازه اونم فقط قسمت داستانیشو
بازی رو خیلی روون ساختن همه مراحلش خوب و عالیه

آخرین ویرایش:
منم دیشب تمومش کردم.
به نظرم حرف نداشت و تنوع تفنگش خوب بود ولی زود تموم شد تازه داشتم گرم میشدم که دیدم ...:confused:
اقا یه سوال ما چرا اینقدر تو بازی میموردیم؟ یه بار تو فرودگاه یه با اتیشمون زدن یه بار چاقو کردن تو سینمون

Last edited by a moderator:

اقا یه سوال ما چرا اینقدر تو بازی میموردیم؟ یه بار تو فرودگاه یه با اتیشمون زدن یه بار چاقو کردن تو سینمون
همونطوری که بچه های گفتن آدمای مختلفی تو بازی هستن که ما نقششونو داریم اونی که تو فرودگاه تیر خورد آلن بود که رفته جاسوسی ماکاروفو بکنه اونی که شپرد کشتش و بعد آتیشش زدن ساندرسون بود اونی که چاقو خوردم جیگر من مک‌تاویش بود که نمردش ...

Last edited by a moderator:
با سلام
من وقتي هارد روي كنسوله هي ميگه اپديت كن و اخر بازي رو نمياره ولي وقتي هارد رو در ميارم درست ميشه و ميره تو بازي
ديسك اكتيو هم امتحان كردم جواب نداد
فريموير من 1.6 هست يا 1.61 ؟
كاري ميشه كرد كه با هارد بتونم بازي كنم البته بجز تبديل بازي به ويو 3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or