Call of Duty: Infinite Warfare

Infinity Warfare آخرین شماره در حال ساخت از این سری هست که توسط استدیو Infinity Ward طراحی میشه.

call-of-duty-infinite-warfare-listing-thumb-01-ps4-us-28apr16-728x409.png

بعد از عنوان نچندان موفق Ghost استدیو IW سعی داشته با تمرکز بر روی کنسول‌های فعلی (و عدم عرضه بازی برای کنسول‌های نسل قبل) و به کار گیری یک تیم مجرب و حرفه‌ای، سری CoD را از ورطه تکرار نجات داده و بار دیگر نام خود را به عنوان غول‌های FPS دنیا مطرح سازد.

CoD:IW در تاریخ 4 نوامبر سال 2016 برای PS4 و X1 و PC عرضه خواهد شد.

پ.ن: اطلاعات تکمیلی سر فرصت اضافه میشه! الان بیشتر تاپیک رو زدم تا خبرهای بازی رو مستقیم بزارم اینجا.

منم بازی را گرفتم فقط تا الان چند مرحله داستانیش رفتم که میتونم بگم فوق العاده بوده وتا حدودی همون حس کال اف دیوتی های قدیمی وmw1را داره .مولتیشا بازی نکردم ولی بنظر من از لحاظ مراحل داستانی خیلی بهتر از بتل 1 وتایتان فال بوده تا اینجا.بتل 1 که مراحل داستانیش خیلی بیخود بود همش مخفی کاری .البته مولتی بتل 1 عالی بود
داداش از بازیایه مولتی بیس انتظار بیشتری داری بتل 1 خیلی هم نسبت به سبکش خوبه

من راستش بتاي تايتان رو بازي كردم و فقط ٢ ساعت بازيش كردم بعدش ديگه خسته شدم ازش. من خودم فن بتلفيلدم ولي هيچ چيز كال اف نميشه حتي اگر گند بزنه بازم من اون رو به بقيه ي بازيا ترجيح ميدم.

• Like
Reactions: ps34
مطمئن باش تایتان خستت میکنه من با اینکه بتلم دارم اما به همه قول میدم callofتا1سال سرگرمتون میکنه از بتلم میزنه جلو
منم بدم نمیاد بازیش کنم مخصوصا مدرن و منتها 40 گیگ زیاده . صبر میکنم اگه فیزیکیش اومد میگیرم. تایتان و بتل جواب میدن

سلام دوستان
من نسخه LEGACY EDITION رو گرفتم و ۲ تا کد توش بود و یکی از کدهارو وارد کردم اوکی بود
اما متاسفانه کد Modern Warefare رو که وارد میکنم قبول نمیکنه ؟! گیمی که من گرفتم پلمپ بود و امکان نداره کسی دیگه ای استفاده کرده باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان
من نسخه LEGACY EDITION رو گرفتم و ۲ تا کد توش بود و یکی از کدهارو وارد کردم اوکی بود
اما متاسفانه کد Modern Warefare رو که وارد میکنم قبول نمیکنه ؟! گیمی که من گرفتم پلمپ بود و امکان نداره کسی دیگه ای استفاده کرده باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
ريجن بازي با اكانتتون يكي بود؟

• Like
Reactions: iMahmoud
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
من میخواستم بپرسم مطمنی ریجن بازی و اکانتت یکی هست ولی دیدم نوشتید یکی از کدها رو قبول کرده پس ریجن ها یکی هست و اینکه کد ریمستر رو قبول نکرده واقعا جای تعجب داره.
پلمپ بازی اصل بوده دیگه ؟؟؟؟پلاستیک روش یدفعه نایلون که زیرش سوراخ سوراخ هست که نبود؟؟؟اگر اینجور بوده کد رو کشیدن از داخلش بیرون بعد دوباره پلمپ کردن.چون این کدها همه از کارخونه تست میشن بدون استثنا.
ريجن بازي با اكانتتون يكي بود؟
خب نوشته یکی از دوتا کد رو قبول کرده و فقط ریمستر رو قبول نکرده پس حتما ریجنش درست بوده که اون یدونه رو قبول کرده

• Like
Reactions: iMahmoud
چند تا ویدیو از توییچ دیدم واقعا بدم اومد از ویدیو من تا حالا آنلاين کال بازی نکردم و فقط بتل و بازی های دیگر آنلاين زدم ولی وقتی آنلاين این بازی رو دیدم واقعا خیلی برام عجیب غریب و مسخره بود اصلا ارزش هزینه نداره اگه واقعا این باشه

چند تا ویدیو از توییچ دیدم واقعا بدم اومد از ویدیو من تا حالا آنلاين کال بازی نکردم و فقط بتل و بازی های دیگر آنلاين زدم ولی وقتی آنلاين این بازی رو دیدم واقعا خیلی برام عجیب غریب و مسخره بود اصلا ارزش هزینه نداره اگه واقعا این باشه
کسایی که با نسخه BO3 حال کردن با اینم حال میکنن

sent from my s7 edge

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or