Call of Duty: Infinite Warfare

Infinity Warfare آخرین شماره در حال ساخت از این سری هست که توسط استدیو Infinity Ward طراحی میشه.

call-of-duty-infinite-warfare-listing-thumb-01-ps4-us-28apr16-728x409.png

بعد از عنوان نچندان موفق Ghost استدیو IW سعی داشته با تمرکز بر روی کنسول‌های فعلی (و عدم عرضه بازی برای کنسول‌های نسل قبل) و به کار گیری یک تیم مجرب و حرفه‌ای، سری CoD را از ورطه تکرار نجات داده و بار دیگر نام خود را به عنوان غول‌های FPS دنیا مطرح سازد.

CoD:IW در تاریخ 4 نوامبر سال 2016 برای PS4 و X1 و PC عرضه خواهد شد.

پ.ن: اطلاعات تکمیلی سر فرصت اضافه میشه! الان بیشتر تاپیک رو زدم تا خبرهای بازی رو مستقیم بزارم اینجا.

لطف کن یه اطلاعاتی هم به ما بده مثلا هوش مصنوعی گیم پلی چجوریه ؟؟؟ داستانش قابل تحمل هست؟؟؟
حتی یک ثانیه هم کمپین بازی نکردم، BO3 تقریبا 3-4 ماه طول کشید تا واسه اولین بار کمپین رو شروع کنم. :دی
خب بگو دیگه مرد مومن
چجوریاس ؟ :D
فعلا طبق روال معمول آشنایی با هر کد جدید همه چی خر تو خر به نظر میرسه، :دی
Movement بازی نسبت به BO3 به نظر کند تر شده ولی در کل بازی به نظرم سریع تر شده، TTK پایین به نظر میاد، سریع میکشی، سریع میمری. دیگه مثه BO3 نمیشه زد پرید وسط مپ همه رو کشت و در رفت :دی باید شمرده تر جلو رفت.

فعلا مپ ها رو کامل یاد نگرفتم، نمیشه راجع به Flow بازی نظر داد.

اگه سوال خاصی مد نظرت هست بپرس تا بگم. :دی

حتی یک ثانیه هم کمپین بازی نکردم، BO3 تقریبا 3-4 ماه طول کشید تا واسه اولین بار کمپین رو شروع کنم. :D

فعلا طبق روال معمول آشنایی با هر کد جدید همه چی خر تو خر به نظر میرسه، :D
Movement بازی نسبت به BO3 به نظر کند تر شده ولی در کل بازی به نظرم سریع تر شده، TTK پایین به نظر میاد، سریع میکشی، سریع میمری. دیگه مثه BO3 نمیشه زد پرید وسط مپ همه رو کشت و در رفت :D باید شمرده تر جلو رفت.

فعلا مپ ها رو کامل یاد نگرفتم، نمیشه راجع به Flow بازی نظر داد.

اگه سوال خاصی مد نظرت هست بپرس تا بگم. :D

بتا رو بازی کردم ، طبق معمول برای کالاف باید این کاره باشی تا بتونی بازی کنی :D
تازه وارد باشی خیلی سخته راه بیفتی ، بیرحمانه میکشنت و بهت فرصتی نمیدن ،مخصوصا با مشکلات اسپان که داشت ، پس به نظرت برای طرفداراش کاملا اوکی هستش ؟
سمت سینگل رفتی یا نه ؟ زامبی چی ؟

بتا رو بازی کردم ، طبق معمول برای کالاف باید این کاره باشی تا بتونی بازی کنی :D
تازه وارد باشی خیلی سخته راه بیفتی ، بیرحمانه میکشنت و بهت فرصتی نمیدن ،مخصوصا با مشکلات اسپان که داشت ، پس به نظرت برای طرفداراش کاملا اوکی هستش ؟
سمت سینگل رفتی یا نه ؟ زامبی چی ؟
دقیقا، شوخی بردار نیست :دی
نسبت به بتا خیلی بالانس تر شده،
زامبی و سینگل هم اصلا تست نکردم.

• Like
Reactions: NaViiDii
دوستانی که گرفتن، نسخه ی فیزیکی ps4 ، کد دانلود MW داره یا نه؟
اگه نسخه Legacy یا Legacy Pro رو بخری کد داخلش هست، ورژن معمولی (۶۰ دلاری) کد MW نداره.
----------------------------

به سلامتی اولین 50+ مد TDM رو به قول معروف drop کردیم.
شدیدا حال داد، به امید 70+ :دی

92ba474b0647ef0fae34eeba32173011.jpg

Gesendet von meinem iPhone 6s Plus

اقا تمام فرندا من دارن نسخه ریمستر کالاف رو بازی میکنند حتی یکیشون هم خوده مولتی بازی اصلی رو بازی نمیکنه چقدر این اکتی طلاست دمش گرم:)):D
خیلی برام جالب میشد اگه اکتی نسخه ریمستر رو جداگانه به همراه بازی منتشر میکرد اونوقت امار فروش جالب بود:D

• Like
Reactions: .:HO3IN:.
اقا تمام فرندا من دارن نسخه ریمستر کالاف رو بازی میکنند حتی یکیشون هم خوده مولتی بازی اصلی رو بازی نمیکنه چقدر این اکتی طلاست دمش گرم:)):D
خیلی برام جالب میشد اگه اکتی نسخه ریمستر رو جداگانه به همراه بازی منتشر میکرد اونوقت امار فروش جالب بود:D

اتفاقا یه آمار جهانی بگیری میبینی که چقدر ملت دارن IW رو بازی میکنن
راحت ترین راه یه سر به توئیچ بزن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or