Call of Duty: Ghosts را 3 استدیو می‌سازند+جزئیات جدید بازی

RattleSnake

کاربر سایت
آپدیت: Call of Duty: Ghosts را 3 استدیو می‌سازند+جزئیات جدید بازی

57163556773431266853.jpg

پس از نمایش رسمی Call of Duty: Ghosts در رونمایی از Xbox One استدیو Infinity Ward در توییتر رسمی خود بیان کرد:"
ما از استدیو‌های Raven Software به همراه Neversoft در کمک به ساخت بازی Call of Duty: Ghosts تشکر می‌کنیم."

Raven Software قبل از این در ساخت محتوای دانلودی بازی‌های Call of Duty: Black Ops و Call of Duty: Modern Warfare 3 نقش داشته است. طبق گزارشات قبلی Neversoft کار برروی Call of Duty را تایید کرده بود و گفته بود:"
ما در حال حاضر درحال آماده‌ هستیم تا در سبک first-person action شرکت Activision را براس ساخت فرنچیز Call of Duty حمایت کنیم."

Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر برای PlayStation 4, Xbox 360, Wii U,PlayStation 3 و PC عرضه می‌گردد. DLC‌های این بازی نیز در انحصار زمانی Xbox One خواهد بود.

اطلاعاتی از بازی:
بازی در آمریکایی جدید در جریان است.
به عنوان گروه‌هان سرباز آمریکایی به مبارزه با یک ابرقدرت جدید خواهید رفت.
Stephen Gaghan نویسنده Traffic و Syriana داستان نویس بازی است.
Infinity Ward از موتور جدید استفاده می‌کند که کیفیت انمیشن‌ها را بهبود بخشیده است.
بازی دارای سیستم جدید mantling است.
فریم ریت بازی برروی 60 خواهد بود.
موتور گرافیکی جدید از تکسچر‌های(بافت‌ها) HD پشتیبانی می‌کند.
همچنین قابلیت حمایت از shadows بیشتر و tessellation را داراست.
مولتی پلیر بازی بیشتر dynamic می‌باشد و اتفاقات real-time در بازی رخ می‌دهد مانند بلایای طبیعی و دیگر چیزها.
استفاده از نقشه‌های dynamic برای تغییر بازی. این بازی استفاده از استراتژی‌ها متفاوت می‌شود و ممکن است برخی مواقع به ضرر و به نفع تیم شما شود.
قابلیت‌های بیشتر شخصی سازی کاراکتر.
فیزیک جدید در صحنه‌های زیر آب به همراه گیم پلی جدید بخش آبی بازی همراه با سلاح‌های مخصوص آب.
برای اولین بار دشمنان قوی‌تر هستند از قدرت شلیک بیشتر و نیروی انسانی بیشتر در این سری بهره می‌برند.

آپدیت:
Zach Volker سرپرست انیماتور‌های Infinity Ward در مصاحبه با OPM گفت:"
بازی از موتور جدید بهره نمی‌بره بلکه این موتور همون موتور قبلی است بسیار بروز رسانی شده است. اگر ما می‌خواستیم یک موتور جدید بسازیم 2 سال زمان می‌برد و این ممکن نبود پس موتور را ارتقا دادیم تصاویر بصری بهتر را مد نظر قرار دادیم و قسمت‌های زیادی از موتور را ارتقا دادیم. این کار برای ما حکم یک موتور گرافیکی جدید را دارد. با توجه به تمرکز ما برروی کنسول‌های نسل بعد و وضعیت تیممان به این خاطر موتور را ارتقا دادیم وقتی موتوری را می‌سازید باید یک بازی جدید هم برای آن بسازید. موتور قبلی ما قادر به ارائه برخی مسائل نبود به همین خاطر قابلیت‌های جدیدی به این موتور اضافه کردیم."

منابع:
1
2
3
4

آخرین ویرایش:
به نظر من که هیچ تغییر و پیشرفت قابل توجهی تو این بازی دیده نشد، تنها امید همه به همین موتور جدیدش بود که اون هم ظاهرا دروغ از آب در اومد!!

من کی گفتم مهم نیست و حسابش نکردم ؟! :|:-/ گفتم نمیشه بهانش کرد چون سخت افزار نسل بعد قدرت زیادی داره

در مورد اون قسمت بولد شده هم باید بگم اون موقع هنوز cod دستگاه پولسازی نشده بود ...
منظورم تو نبودی :دی بقیه رو میگم ولی چون مرتبط با پستم بود همونجا گفتم دیگه :دی

آره خب ولی من هنوز معتقدم که Ghosts حکم COD3 نسل قبل رو داره و پیشرفت اصلی رو تو نسخه ی بعد از Ghosts میبینیم. هرچند که همین Ghosts هم بد به نظر نمی رسه اصلا.

اتفاقا گیمپلی بتل ِ که با سلیقم جوره و گرنه گرافیک رو که تا ته کشیدم پایین تا تونستم اجراش کنم ...
حالا چرا به خودت میگیری؟ :دی
من با شما که نبودم ا همه اون BF فنا بودم!
اونایی که گرافیک شونصدو شصد جی تی دارن که میتونن راحت اجراش کنن:دی

گیم پلی بتل کاملا با CoD فرق داره! بتل از نظر Real بودن سر تر از CoD هست و CoD از نظر سرعت و هیجان گیم پلیش سر تر از BF هست اینو که دیگه همه باید قبول کنن:دی حداقل بخش سینگل

شما متوجه منظور من نشدی;) بتل تو کنسولای حاضر گند زد و تو این شک نیست;) در حالی که کال اف با گرافیک محدودی که نسبت به بتل داشت موفق تر بود!!!!! مث اون دشمنات جلو چشمات respawn نمیشدن... منطقی باشی متوجه منطورم میشی...
بحث جدید ؟ :>

توش شکی نیست که COD به این نسل شوتر گند زد رفت . گرافیکشم از سال 2007 به اینور توش تغییر خاصی دیده نشده . گیم پلی هم همون . اما نکته خیلی عیجب اینه که چطور یه بازی با گرافیک خیلی عالی - صداگذاری عالی - گیم پلی بی نظیر تونسته تو کنسول های این نسل گند بزنه ولی COD با گرافیک محدود که چه عرض کنم گرافیک زیر محدودی داشت موفق تر بود ؟؟؟ این موفیت از نظر من یک EPIC FAIL در صنعت گیم هست و خواهد بود . کنسول های این نسل (مربوط میشن به 7 سال پیش) از کجا باید یه بازی حدودا شبیه به نسل بعدی از لحاظ گرافیک رو دقیقا مثل یه PC Top End که حداقل یه 680 و یه i7 داره رو رندر کنه ؟ به نظر من همین که کنسول تونسته این بازی رو اجرا کنه خودش کلی هنر میخواد .
منظورتم از Respawn اینه که BF خیلی تخیلی هست ؟ عزیز من Haters gonna hate . من الان میتونم هزاران نکته درباره گیم پلی بازی بگم که بفهمی الکی نیست و خیلی هم روش کار شده . حداقل دیگه مثل COD نیست توی Base خودت Spawn کنی همونجا دشمن منتظرت باشه زنده بشی بزنت لااقل اینجا روی Squad اسپاون میشی و این بازی اگر بخوای vs کنی باید تاکتیک بالایی داشته باشی .

آپدیت:
Zach Volker سرپرست انیماتور‌های Infinity Ward در مصاحبه با OPM گفت:"
بازی از موتور جدید بهره نمی‌بره بلکه این موتور همون موتور قبلی است بسیار بروز رسانی شده است. اگر ما می‌خواستیم یک موتور جدید بسازیم 2 سال زمان می‌برد و این ممکن نبود پس موتور را ارتقا دادیم تصاویر بصری بهتر را مد نظر قرار دادیم و قسمت‌های زیادی از موتور را ارتقا دادیم. این کار برای ما حکم یک موتور گرافیکی جدید را دارد. با توجه به تمرکز ما برروی کنسول‌های نسل بعد و وضعیت تیممان به این خاطر موتور را ارتقا دادیم وقتی موتوری را می‌سازید باید یک بازی جدید هم برای آن بسازید. موتور قبلی ما قادر به ارائه برخی مسائل نبود به همین خاطر قابلیت‌های جدیدی به این موتور اضافه کردیم."
اوکی ! حرف شما قبول ولی من یه سوال دارم از ایشون که بعد از عرضه ی Mw3 تا الان دقیقا یک سال و نیم وقت داشتید و فقط داشتن موتور تقویت میکردید؟ خوب مگه مجبورید یه سال در میون بازی بدید؟ همچین میگه " ممکن نبود " انگار چاقو زیر گلشون گذاشتن واسه عرضه ی هر ساله که فکر کنم اکتیویژن گذاشته باشه. والا فیفا نیستید که بخواید هر سال یه نسخه بدید بیرون. سال بعد هم Treyarch میگه وقت نبود و کلی اراجیف دیگه. از زمان عرضه ی BO2 تا الان حدود 5-6 ماه گذشته ، حدود 1 سال دیگه هم بازیه جدیدشون که 100% COD هست معرفی میشه. تو این مدت میتونن یه موتور زاقارت دیگه طراحی کنن که ما دلمون خوش بشه بگیم حداقل موتور Next Gen ـه ولی عمرا همچین کاری نمیکنن. DLC بازی BO2 رو آدم بازی میکنه از خودش میپرسه واقعا چرا 50$ من season pass گرفتم؟!! پس خداروشکر معلومه که اصلا روی DLC به جز اون تیمی که زامبی میسازه تمرکز ندارن. IW هم دقیقا پارسال همین وضعیت رو داشت و این حرف که وقت طراحی موتور جدید نداشتن بولشیتی بیش نیست. حداقل اگه مثل DICE بودن که وقتی DLC میده که واقعا روش کار میکنه اینا فقط پول DLC میگیرن. خجالت آوره که با انجینی که 8 سال پیش ساخته شده ، قراره با یه آپگرید اسه نسل بعد هم باهاش بازی بسازن. حالم داره از اکتیویژن بهم میخوره.
البته اینم بگم که همه ی این مطالب پیرامون گرافیک و انجین بود ولی درکل که COD یکی از بهترین شوتری هایی هست که این نسل بازیش میکردیم ( اون یکی BF3 ـه به نظر من ) و هیچ مقایسه ای هم بین BF3 و COD هم برای من ارزش نداره چون من جفتشو دوست دارم ولی سبک مالتی این دو بازی فرق داره. کال Close combat ــه ولی BF3 نه و این یعنی تفاوت.

آخرین ویرایش:
اوکی ! حرف شما قبول ولی من یه سوال دارم از ایشون که بعد از عرضه ی Mw3 تا الان دقیقا یک سال و نیم وقت داشتید و فقط داشتن موتور تقویت میکردید؟
عزیز خوبه خودت داری می گی یک سال و نیم
این ها دارن می گن 2 سال
بعد هم این ها روی بازی جدیدشون هم باید کار کنن علاوه بر موتور

یعنی واقعا دشمنات جلو چشت ظاهر شن گند زدن نیست!؟ بابا تعصبتون و عشقه :))

- - -ویرایش - - -

این ها دارن می گن 2 سال
خب کار نکنن برن موتور جدید بسازن . مگه هر سال یه بازی ندن بیرون ورشکست میشن ؟

تا الان فن 28374 آتیشه COD بودم, ولی وقتی اینا به شعور آدم توهین میکنن نمیشه حرفی نزد. مردک اومده گفته انجینمون جدیده و... بعد اومده گفته جدید نیست, آپدیتش کردیم. حالم از این اکتی بهم میخوره. ولی بازم فن 2 آتیشه COD ام:دی

بحث جدید ؟ :>

توش شکی نیست که COD به این نسل شوتر گند زد رفت . گرافیکشم از سال 2007 به اینور توش تغییر خاصی دیده نشده . گیم پلی هم همون . اما نکته خیلی عیجب اینه که چطور یه بازی با گرافیک خیلی عالی - صداگذاری عالی - گیم پلی بی نظیر تونسته تو کنسول های این نسل گند بزنه ولی COD با گرافیک محدود که چه عرض کنم گرافیک زیر محدودی داشت موفق تر بود ؟؟؟ این موفیت از نظر من یک EPIC FAIL در صنعت گیم هست و خواهد بود . کنسول های این نسل (مربوط میشن به 7 سال پیش) از کجا باید یه بازی حدودا شبیه به نسل بعدی از لحاظ گرافیک رو دقیقا مثل یه PC Top End که حداقل یه 680 و یه i7 داره رو رندر کنه ؟ به نظر من همین که کنسول تونسته این بازی رو اجرا کنه خودش کلی هنر میخواد .
منظورتم از Respawn اینه که BF خیلی تخیلی هست ؟ عزیز من Haters gonna hate . من الان میتونم هزاران نکته درباره گیم پلی بازی بگم که بفهمی الکی نیست و خیلی هم روش کار شده . حداقل دیگه مثل COD نیست توی Base خودت Spawn کنی همونجا دشمن منتظرت باشه زنده بشی بزنت لااقل اینجا روی Squad اسپاون میشی و این بازی اگر بخوای vs کنی باید تاکتیک بالایی داشته باشی .

الان معنی موفقیتو میشه بگی؟:دی

تو الان فکر میکنی موفقیت اینه که اکتی یک بازی بسازه که فقط تو خوشت بیاد:دی
بنظرت فروش بالا و متای بالا و کلی نقد مثبت و 60 فریم بودن بازی رو کنسول موفقیت محسوب نمیشه؟؟؟

حالا من به بتل کاری ندارم که موفق بوده یا نه! ولی توی موفق نبودن CoD توی این نسل نمیتونی چیزی بگی!
البته توی BF فن اینا رو نگی کی بگه؟؟؟:دی

این ها دارن می گن 2 سال
یعنی game designer و اون کسانیکه موتور جدید میسازن همه یکی هستن؟ :-/ مطمئن باش اگه میخواستن موتور جدید بسازن اینکارو میکردن و میتونستن هم بکنن ولی نخواستن چون با همین وضعیت فروششون خوبه و نیازی ندیدن زحمت بدن به خودشون.
از mw2 تا mw3 موتور بازی تغییر کرد؟ تغییر نکرد و خیلی راحت میتونستن یه تیمی تشکیل بدن برای طراحی موتور نسل بعد حتی قبل از عرضه ی mw3 . اینا همش بهونست. اول اومدن گفتن Ghosts با موتور کاملا جدید ساخته میشه ولی بعدش لو رفتن حالا میگن آپگرید شده ی موتور قبلی هست. آپگرید موتور قبلی هیچوقت به عنوان موتور جدید شناخته نمیشه و اکتیویژن میخواست دروغ بگه و این حرفشون هم دروغی بیش نیست. آپگیریدی به اون صورت زخ نداده و چیزی که من دارم میبینم قبلا هم دیده بودم.

الان معنی موفقیتو میشه بگی؟:دی

تو الان فکر میکنی موفقیت اینه که اکتی یک بازی بسازه که فقط تو خوشت بیاد:دی
بنظرت فروش بالا و متای بالا و کلی نقد مثبت و 60 فریم بودن بازی رو کنسول موفقیت محسوب نمیشه؟؟؟

حالا من به بتل کاری ندارم که موفق بوده یا نه! ولی توی موفق نبودن CoD توی این نسل نمیتونی چیزی بگی!
البته توی BF فن اینا رو نگی کی بگه؟؟؟:دی
من کاری به نقد و نمره و فروش و فریم و اینا ندارم .
مهم اینه که آدم خودش بشینه هر 2 بازی رو بازی کنه و بی طرفانه قضاوت کنه .
شما به COD اعتیاد پیدا کردید و نمیتونید ترکش کنید و حتی اصلا نمیخواید قبول کنید این بازی دیگه دورانش تموم شده ولی بازم Activiosion داره کارشو خوب پیش میبره چونکه میتونه چطوری بازم شمارو به سوی این بازی سوق بده . اگرم فن BF هستم واسه اینه که بازیش بهتره رفتم سراغش وگرنه همین 2 3 سال پیش جز COD چیز دیگه ای بازی نمیکردم . دلیل اصلی اونم کرک شدن بازی و سرورهای ایرانیش بودن وگرنه بازم همون موقع BC2 خیلی خیلی بیشتر بهم فاز میداد تا COD . یه مدتی بارم جذاب بود ولی الان نسبت به بقیه بازی ها مسخره شده متاسفانه (نظر شخصی هست) . حالا شما برید یه Engine خوب پیدا کنید واسه بازی ببینید چقدر پیشرفت توش جا میدن شاید منم اومدم :d .

یعنی game designer و اون کسانیکه موتور جدید میسازن همه یکی هستن؟ :-/ مطمئن باش اگه میخواستن موتور جدید بسازن اینکارو میکردن و میتونستن هم بکنن ولی نخواستن چون با همین وضعیت فروششون خوبه و نیازی ندیدن زحمت بدن به خودشون.
از mw2 تا mw3 موتور بازی تغییر کرد؟ تغییر نکرد و خیلی راحت میتونستن یه تیمی تشکیل بدن برای طراحی موتور نسل بعد حتی قبل از عرضه ی mw3 . اینا همش بهونست. اول اومدن گفتن Ghosts با موتور کاملا جدید ساخته میشه ولی بعدش لو رفتن حالا میگن آپگرید شده ی موتور قبلی هست. آپگرید موتور قبلی هیچوقت به عنوان موتور جدید شناخته نمیشه و اکتیویژن میخواست دروغ بگه و این حرفشون هم دروغی بیش نیست. آپگیریدی به اون صورت زخ نداده و چیزی که من دارم میبینم قبلا هم دیده بودم.
مگه من گفتم همشون یک نفر هستن:|به هر حال به کل تیمشون نیاز دارن برای ساخت بازی
اتفاقا توی هر بازی یک سری پیشرفت هایی می کرد با این که کم بود
قبل از mw3 معرفی بشه این ها داشتن روش کار می کردن چطوری بسازن
این ها انقدر تغییر توی موتورشون دادن که براشون جکم موتور جدید رو پیدا کرده
اتفاقا خیلی بهتر شده موتور اپگرید شده
خب کار نکنن برن موتور جدید بسازن . مگه هر سال یه بازی ندن بیرون ورشکست میشن ؟
cod یک سری سالانه هست باید هر تیم روی یک نسخه کار بکنه
این ها موقعی که یک نسخه جدید داره ساخته می شه می رن روی عنوان بعدی کار می کنن
بعدش هم شما خودت رو بذار جای مدیر شرکت وقتی انقدر بازی پرسودی هست و کیفت خوبی هم داره
چرا نباید هر سال یک نسخه رو ندن

به هممون تبریک می گم.
1 ماهه سرکارمون بودیم................."call of duty بعدی با یک انجین کاملا جدید ساخته خواهد شد"
یک ماه بعد..................................."انجین استفاده شده کاملا هم جدید نیست"
مثل شماره های قبلی سری. یک مشت دروغ بی حد و مرز

منادا !

ای خدا !
خدایا :
فیفا و EA جهانخوار فهمیدند بعد از چندین و چند سال موتورشون رو عوض کردند برای نسل جدید و به صراط مستقیم اومدند !
ولی خدایا !
آکتیویژن رجیم هنوز هم بعد از گذشتن 1000 سال هنوز داره مارو گول میزنه و به انحراف میکشون و هنوز موتورشون همونه و دروغ گو هم هستن !
خدایا کود رجیم رو از ما دور بفرما !
{ اعتراف : ولی خدا این کود رجیم نمیتونیم حرف هاشو گوش نکنیم جلوی همه میگیم رجیمه و بده ! ولی یواشکی باهاش آنلاین بازی میکنیم آخه لذتش خیلی زیاده !}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or