Call of Duty: Ghosts را 3 استدیو می‌سازند+جزئیات جدید بازی

RattleSnake

کاربر سایت
آپدیت: Call of Duty: Ghosts را 3 استدیو می‌سازند+جزئیات جدید بازی

57163556773431266853.jpg

پس از نمایش رسمی Call of Duty: Ghosts در رونمایی از Xbox One استدیو Infinity Ward در توییتر رسمی خود بیان کرد:"
ما از استدیو‌های Raven Software به همراه Neversoft در کمک به ساخت بازی Call of Duty: Ghosts تشکر می‌کنیم."

Raven Software قبل از این در ساخت محتوای دانلودی بازی‌های Call of Duty: Black Ops و Call of Duty: Modern Warfare 3 نقش داشته است. طبق گزارشات قبلی Neversoft کار برروی Call of Duty را تایید کرده بود و گفته بود:"
ما در حال حاضر درحال آماده‌ هستیم تا در سبک first-person action شرکت Activision را براس ساخت فرنچیز Call of Duty حمایت کنیم."

Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر برای PlayStation 4, Xbox 360, Wii U,PlayStation 3 و PC عرضه می‌گردد. DLC‌های این بازی نیز در انحصار زمانی Xbox One خواهد بود.

اطلاعاتی از بازی:
بازی در آمریکایی جدید در جریان است.
به عنوان گروه‌هان سرباز آمریکایی به مبارزه با یک ابرقدرت جدید خواهید رفت.
Stephen Gaghan نویسنده Traffic و Syriana داستان نویس بازی است.
Infinity Ward از موتور جدید استفاده می‌کند که کیفیت انمیشن‌ها را بهبود بخشیده است.
بازی دارای سیستم جدید mantling است.
فریم ریت بازی برروی 60 خواهد بود.
موتور گرافیکی جدید از تکسچر‌های(بافت‌ها) HD پشتیبانی می‌کند.
همچنین قابلیت حمایت از shadows بیشتر و tessellation را داراست.
مولتی پلیر بازی بیشتر dynamic می‌باشد و اتفاقات real-time در بازی رخ می‌دهد مانند بلایای طبیعی و دیگر چیزها.
استفاده از نقشه‌های dynamic برای تغییر بازی. این بازی استفاده از استراتژی‌ها متفاوت می‌شود و ممکن است برخی مواقع به ضرر و به نفع تیم شما شود.
قابلیت‌های بیشتر شخصی سازی کاراکتر.
فیزیک جدید در صحنه‌های زیر آب به همراه گیم پلی جدید بخش آبی بازی همراه با سلاح‌های مخصوص آب.
برای اولین بار دشمنان قوی‌تر هستند از قدرت شلیک بیشتر و نیروی انسانی بیشتر در این سری بهره می‌برند.

آپدیت:
Zach Volker سرپرست انیماتور‌های Infinity Ward در مصاحبه با OPM گفت:"
بازی از موتور جدید بهره نمی‌بره بلکه این موتور همون موتور قبلی است بسیار بروز رسانی شده است. اگر ما می‌خواستیم یک موتور جدید بسازیم 2 سال زمان می‌برد و این ممکن نبود پس موتور را ارتقا دادیم تصاویر بصری بهتر را مد نظر قرار دادیم و قسمت‌های زیادی از موتور را ارتقا دادیم. این کار برای ما حکم یک موتور گرافیکی جدید را دارد. با توجه به تمرکز ما برروی کنسول‌های نسل بعد و وضعیت تیممان به این خاطر موتور را ارتقا دادیم وقتی موتوری را می‌سازید باید یک بازی جدید هم برای آن بسازید. موتور قبلی ما قادر به ارائه برخی مسائل نبود به همین خاطر قابلیت‌های جدیدی به این موتور اضافه کردیم."

منابع:
1
2
3
4

آخرین ویرایش:
نقش بچه های Neversoft چی بوده!؟ :-?
شايد كَمي اسكيت بازي رو در بازي گنجوندن :d .

--
حالا اين همه فحش به اين بازي ميديم آخرشم ميريم بازي ميكنيم و تا 1000ـش نكنيم ول كن نيستيم. در هرصورت گرافيكش كه مالي نبود.

به هر حال 60% هر بازی گرافیک هستش :-/ :دی
اون که "فکت کامل" از حضرت هست:d
واقعا ایول داره که یه بازی 60 فرمی رو با یه بازی که به زور 26 فرم میده مقایسه میکنند

http://kotaku.com/i-swear-to-god-they-had-better-not-kill-call-of-duty-d-509332379
kotaku هنوز بازی نیومده با سگ رابطه ی احساسی برقرار کرده
سگ COD توییت میکنه:http://twitter.com/collarduty
چند تا کامنت در مورد سگه:
This actually made me excited for this game!
I have GSD so I already love this dog, but I think we can all see that it will probably die.
The dog is going to die. I know it, and it's sad.
if something bad happens to that dog we are going to have big problems

lol:
I already know they're gonna kill the dog mid-way in the game. Get us all attached and then boom, we're bawling over a digital doggie.

آخرین ویرایش:
نمایش CoD رو وقتی تو خود کنفرانس دیدم فکر کردم شاید چون با کیفیت پایین دیدم، گرافیکش اینجوریه. فرداش رفتم تریلر HD ـشو دانلود کردم و عوض اینکه نظرم بهتر بشه برعکس خیلی هم منفی شد. برای یک بازی نسل بعدی بسیار ضعیف بود. بازی نسل بعدی باید طوری باشه که بازیباز رو نسبت به تهیه کنسول جدید ترغیب کنه. مثل Forza Motorsport 5 که با اینکه بازی لانچه ولی تفاوت های بسیار زیادی با FM4 داره و من خودم باورم نمیشد این داره روی Xbox One اجرا میشه. (چه برسه به شماره های بعدی). نه مثل CoD که حداقل منو به هیچ وجه برای خرید یه کنسول راضی نمیکنه. درسته سری CoD رو الان بازی میکنم، ولی اونم تنها دلیلش، کپی خور بودن کنسول و قیمت پایین بازیهاس وگرنه اگه هک نبود، خیلی وقت پیش سری CoD رو میذاشتم کنار.

نمایش CoD رو وقتی تو خود کنفرانس دیدم فکر کردم شاید چون با کیفیت پایین دیدم، گرافیکش اینجوریه. فرداش رفتم تریلر HD ـشو دانلود کردم و عوض اینکه نظرم بهتر بشه برعکس خیلی هم منفی شد. برای یک بازی نسل بعدی بسیار ضعیف بود. بازی نسل بعدی باید طوری باشه که بازیباز رو نسبت به تهیه کنسول جدید ترغیب کنه. مثل Forza Motorsport 5 که با اینکه بازی لانچه ولی تفاوت های بسیار زیادی با FM4 داره و من خودم باورم نمیشد این داره روی Xbox One اجرا میشه. (چه برسه به شماره های بعدی). نه مثل CoD که حداقل منو به هیچ وجه برای خرید یه کنسول راضی نمیکنه. درسته سری CoD رو الان بازی میکنم، ولی اونم تنها دلیلش، کپی خور بودن کنسول و قیمت پایین بازیهاس وگرنه اگه هک نبود، خیلی وقت پیش سری CoD رو میذاشتم کنار.

فرمولی که جواب داده رو تغییر نمی‌‌دن تا زمانی که بازخورد منفی داشته باشه. تا وقتی با کمترین زحمت می‌تونن میلیارد میلیارد سود داشته باشن، واسه چی باید به خودشون زحمت بدن؟!
تا زمانی که گیمرها به همین راضی باشن، اونا هم همینو تحویل ملت می‌دن.

البته به نظر من گرافیکش خوب بود، یعنی خیلی افتضاح نبود، ولی WoW هم نبود.

فرمولی که جواب داده رو تغییر نمی‌‌دن تا زمانی که بازخورد منفی داشته باشه. تا وقتی با کمترین زحمت می‌تونن میلیارد میلیارد سود داشته باشن، واسه چی باید به خودشون زحمت بدن؟!

بازی های اول نسلی معمولا گرافیک آنچنان متفاوتی با نسل قبلی ارائه نمیدن و یا اگرم داشته باشن بازم یجورایی کامل نیستن. با این حال، اکثر بازیهایی که معرفی شدن گرافیک بسیار خوبی داشتن و بعد از چند سال مطمئنا پیشرفت خوبی خواهند داشت. با توجه به شناختی که از اکتیویژن داریم احتمال اینکه گرافیک CoD بهتر بشه (قابل توجه باشه) خیلی خیلی کمه و احتمالا تا آخر نسل گرافیکش تغییر آنچنانی نمیکنه. با در نظر گرفتن این موراد نمایشی که CoD از گرافیکش داشت بسیار بسیار ضعیف بود.

فقققط COD و دیگر هیییچچچ!!:دی

با حس هفتم باس درکش کنی...یعنی عشق:دی

با دیدن تکسچر و نورپردازی نمیشه اصلا!!به هیچ وجه حس بینایی کافی نیست!!
حس بینایی(گرافیک)مال کساییه که عقلشون ب چششونه:دی

چـــ سگ بازی بکنیم ما COD فنا:دی
therealcliffyb-mvt0-570x.jpg

+
اراجیف !

میخوای اراجیفو برعکس بکنم تو حلقت؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان بیشتر انتظاراتشون رو می گن
به نظر من همین خوبه( البته من خودم 2 شماره آخری رو بازی نکردم) ... چون سود داره و عده زیادی رو سرگرم می کنه. مگه یه گیمر از بازی چی می خواد ؟ سری کال آو همون حداقل انتظارات رو همیشه بر آورده می کنه.

به قول یکی از دوستان :

فقققط COD و دیگر هیییچچچ!!:دی

با حس هفتم باس درکش کنی...یعنی عشق:دی

با دیدن تکسچر و نورپردازی نمیشه اصلا!!به هیچ وجه حس بینایی کافی نیست!!
حس بینایی(گرافیک)مال کساییه که عقلشون ب چششونه:دی

چـــ سگ بازی بکنیم ما COD فنا:دی
therealcliffyb-mvt0-570x.jpg

اراجیف !

یعنی واقعا دشمنات جلو چشت ظاهر شن گند زدن نیست!؟ بابا تعصبتون و عشقه :))
بخدا اگه واضح تر بگی منظورت رو بهتر میشه. یعنی چی دشمن ظاهر میشه؟ کجا؟ تو کودوم بخش؟
دلایل روز افزون رو مثل همیشه میخوای ردیف کنم بعد دوباره بیای پست ها رو پاک کنی؟ :d ول کنین. کلا کنسولی ها هنوز نتونستن اون عظمت اصلی که بری تو مترو 64 نفره بازی کنن رو بچشن این همه bf bf هم میکنن.:d
من هیچ وقت پست پاک نکردم الکی سفسطه را ننداز. وقتی هم که پست پاک کرد شرایط طوری بوده که فرد مقابل بلد نبوده مثل یه انسان بالغ بحث کنه. الان اینجا بحث کنسولی ها و PC بازی هاست یا کمبود CoD در نسل بعد؟ حرف رو عوض نکن جواب نوشته هامو بده.

الان به نظرم ن بزرگترین مشکل برای گرافیک COD G همین هست :
گرافیک در اون حدی نیست که بشه تا آخر نسل بعد تحمل کرد (2) :دی.

واقعا :|.

حالا از این سوتی نورپردازیش که بگذریم گرافیکش برای من کاملا راضی کننده بود. به عنوان یه بازی ابتدای نسل همون جهشی که باید داشت رو داشته حالا فک انداز نبوده ولی بد هم نبود.

قصاص قبل از جنایت هم نمیکنم که تا آخر نسل گرافیکش همین میمونه.

منتظر نمایش E3 میمونیم...

بخدا اگه واضح تر بگی منظورت رو بهتر میشه. یعنی چی دشمن ظاهر میشه؟ کجا؟ تو کودوم بخش؟

من هیچ وقت پست پاک نکردم الکی سفسطه را ننداز. وقتی هم که پست پاک کرد شرایط طوری بوده که فرد مقابل بلد نبوده مثل یه انسان بالغ بحث کنه. الان اینجا بحث کنسولی ها و PC بازی هاست یا کمبود CoD در نسل بعد؟ حرف رو عوض نکن جواب نوشته هامو بده.

نوسته های شما چیزی نداره جز این که گفتی cod بده جیزه :-?? از cod خوشت نمیاد دست من نیست اینجوری هم نیست که به زوری باشه خوشت بیاد اما میگی میشه بفرمایید bf3 چجوری گند زد که دلیل های متفاوتی همیشه گفتم هنوزم میشه گفت خودتم اون پست ها رو خوندی میدونی من چی میگم.

نسل عوض شد همه چیز عوض شد غیر از COD :lol:
هر جند طرفداراش هم همینو میخوان , چون دلیل و منطق اینه که کوچکترین تغییر در این بازی باعث شکستش میشه!! :d
بازی که 10 ساله عوض نشده تا 10 سال دیگه هم نخواهد شد.تنها راهش اینه که فن بوی های گذشته این بازی برن و فن های جدید بیان , شاید فرجی شد !.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or