Call of Duty: Ghosts را 3 استدیو می‌سازند+جزئیات جدید بازی

RattleSnake

کاربر سایت
آپدیت: Call of Duty: Ghosts را 3 استدیو می‌سازند+جزئیات جدید بازی

57163556773431266853.jpg

پس از نمایش رسمی Call of Duty: Ghosts در رونمایی از Xbox One استدیو Infinity Ward در توییتر رسمی خود بیان کرد:"
ما از استدیو‌های Raven Software به همراه Neversoft در کمک به ساخت بازی Call of Duty: Ghosts تشکر می‌کنیم."

Raven Software قبل از این در ساخت محتوای دانلودی بازی‌های Call of Duty: Black Ops و Call of Duty: Modern Warfare 3 نقش داشته است. طبق گزارشات قبلی Neversoft کار برروی Call of Duty را تایید کرده بود و گفته بود:"
ما در حال حاضر درحال آماده‌ هستیم تا در سبک first-person action شرکت Activision را براس ساخت فرنچیز Call of Duty حمایت کنیم."

Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر برای PlayStation 4, Xbox 360, Wii U,PlayStation 3 و PC عرضه می‌گردد. DLC‌های این بازی نیز در انحصار زمانی Xbox One خواهد بود.

اطلاعاتی از بازی:
بازی در آمریکایی جدید در جریان است.
به عنوان گروه‌هان سرباز آمریکایی به مبارزه با یک ابرقدرت جدید خواهید رفت.
Stephen Gaghan نویسنده Traffic و Syriana داستان نویس بازی است.
Infinity Ward از موتور جدید استفاده می‌کند که کیفیت انمیشن‌ها را بهبود بخشیده است.
بازی دارای سیستم جدید mantling است.
فریم ریت بازی برروی 60 خواهد بود.
موتور گرافیکی جدید از تکسچر‌های(بافت‌ها) HD پشتیبانی می‌کند.
همچنین قابلیت حمایت از shadows بیشتر و tessellation را داراست.
مولتی پلیر بازی بیشتر dynamic می‌باشد و اتفاقات real-time در بازی رخ می‌دهد مانند بلایای طبیعی و دیگر چیزها.
استفاده از نقشه‌های dynamic برای تغییر بازی. این بازی استفاده از استراتژی‌ها متفاوت می‌شود و ممکن است برخی مواقع به ضرر و به نفع تیم شما شود.
قابلیت‌های بیشتر شخصی سازی کاراکتر.
فیزیک جدید در صحنه‌های زیر آب به همراه گیم پلی جدید بخش آبی بازی همراه با سلاح‌های مخصوص آب.
برای اولین بار دشمنان قوی‌تر هستند از قدرت شلیک بیشتر و نیروی انسانی بیشتر در این سری بهره می‌برند.

آپدیت:
Zach Volker سرپرست انیماتور‌های Infinity Ward در مصاحبه با OPM گفت:"
بازی از موتور جدید بهره نمی‌بره بلکه این موتور همون موتور قبلی است بسیار بروز رسانی شده است. اگر ما می‌خواستیم یک موتور جدید بسازیم 2 سال زمان می‌برد و این ممکن نبود پس موتور را ارتقا دادیم تصاویر بصری بهتر را مد نظر قرار دادیم و قسمت‌های زیادی از موتور را ارتقا دادیم. این کار برای ما حکم یک موتور گرافیکی جدید را دارد. با توجه به تمرکز ما برروی کنسول‌های نسل بعد و وضعیت تیممان به این خاطر موتور را ارتقا دادیم وقتی موتوری را می‌سازید باید یک بازی جدید هم برای آن بسازید. موتور قبلی ما قادر به ارائه برخی مسائل نبود به همین خاطر قابلیت‌های جدیدی به این موتور اضافه کردیم."

منابع:
1
2
3
4

آخرین ویرایش:
به عنوان یه بازی ابتدای نسل همون جهشی که باید داشت رو داشته حالا فک انداز نبوده ولی بد هم نبود.

بهنام مسئله اینه که اگه BF4 برای کنسولهای نسل بعد همون کیفیت PC رو داشته باشه اون موقع میشه گفت اون تونسته جهش ابتدای نسل رو داشته باشه اما واسه COD نمیشه گفت چون گرافیک خاصی رو ارائه نمیکنه "ایندفعه هم نمیشه 60 فریم رو بهانه کرد چون سخت افزار نسل بعد قدرت بالایی داره" امیدوارم سرشون به سنگ بخوره و تغییر اساسی در گرافیک بدن

البته ممکن هم هست در نمایش بعدی وضعیت بهتری رو نشون بدن که %ـش پایینه ...

خیلی بیشتر از این حرفا به پیشرفت گرافیکش امید داشتم که انگار بازم گند زدن :دی
گرچه بی اهمیت ترین چیز توی CoD واسم همین گرافیکشه و اگه برام اهمیت داشت که مثل این BF فنا میرفتم میچسبیدم به همون BF میومدم فحش میدادم به این بازی:دی

برا من که مهم خود بازی و جذابیتش هست! حالا گرافیکش هرطور میخواد باشه مهم نیست:دی گرچه دیگه واقعا گند زدن به گرافیک بازی!
یعنی یک بازی به این بزرگی و مشهوری نباید یک گرافیک پیشرفته داشته باشه؟

نسل عوض شد همه چیز عوض شد غیر از COD :lol:
هر جند طرفداراش هم همینو میخوان , چون دلیل و منطق اینه که کوچکترین تغییر در این بازی باعث شکستش میشه!! :d
بازی که 10 ساله عوض نشده تا 10 سال دیگه هم نخواهد شد.تنها راهش اینه که فن بوی های گذشته این بازی برن و فن های جدید بیان , شاید فرجی شد !.
نه این که بتل عوض شده:lol:
10 سال عوض نشده حتما از بعد از 3 که توی زمان قدیم بود بعد اومد توی زمان حال این تغییر نیست:d

بهنام مسئله اینه که اگه BF4 برای کنسولهای نسل بعد همون کیفیت PC رو داشته باشه اون موقع میشه گفت اون تونسته جهش ابتدای نسل رو داشته باشه
اگه اینی که میگی اتفاق بیافته من درسته این موس ام رو میبلعم :bighug:

انجین بازی که داره داد میزنه : من همونم ، من همونم :d
الان ما رو چی فزض کردن که میگن بازی با انجین جدید ساخته میشه؟ والا باز همون انجین قبلیه حداقل نورپردازیش اینطوری نبود. نورپردازی خاصی که کلا نداشت ولی اینکه کلا نداشته باشی بدتر از اینه که به این شکل داشته باشی.
تو این تریلری که من دارم تو دقیقه ی 1:04 یه سربازی رو نشون میده که میخواد کلاه بکشه رو سرش. یعنی انقدر گرافیک چرته که تصویر اونجا قطع میشه و بعدش فکر کنم کلا اون مدلی که قبلا بود عوض میشه و بجاش یه سرباز کلاه دار میاد. میخوام بگم که بجای داینامیک کردن مپ هاشون یکم اینارو درست کنن.
در ضمن انجین هم همون قبلیه فقط یکم بهبود پیدا کرده ولی اصلا بدرد Next Gen نمیخوره و اگه قرار باشه این انجین نسل بعد COD باشه دیگه کلا باید بیخیال بحث گرافیک باشیم.
در مورد خود بازی هم اگه دوباره بخوان یه چیزی مثل MW3 و BO2 بسازن امیدوارم هرچه زودتر این بازی با دماغ بخوره رمین.در غیر اینصورت ، اگه بازی مثل mw1 و mw2 موفق ظاهر بشه میتونم از گرافیکش چشم پوشی کنم.

بهنام مسئله اینه که اگه BF4 برای کنسولهای نسل بعد همون کیفیت PC رو داشته باشه اون موقع میشه گفت اون تونسته جهش ابتدای نسل رو داشته باشه اما واسه COD نمیشه گفت چون گرافیک خاصی رو ارائه نمیکنه "ایندفعه هم نمیشه 60 فریم رو بهانه کرد چون سخت افزار نسل بعد قدرت بالایی داره" امیدوارم سرشون به سنگ بخوره و تغییر اساسی در گرافیک بدن

البته ممکن هم هست در نمایش بعدی وضعیت بهتری رو نشون بدن که %ـش پایینه ...
خب باید ببینیم BF4 میتونه رو کنسول هم همون کیفیت PC رو داشته باشه + 60 فریم یا نه.

این 60 فریم خیلی مهمه ولی نمیدونم چرا هیچکس حسابش نمیکنه :دی

نکته ی مهم دیگه که دوستان فراموش کردن ابتدای همین نسل فعلی و شروع COD رو نسل جدید بود. در اصل COD با COD3 که Cross-Gen بود اومد به نسل جدید و COD3 هم آنچنان گرافیکی نداشت ولی از MW که نسخه ی دوم نسل بود جهش خفنی کرد و شد جزو بهترین گرافیک های سال.

[h=2]Call of Duty Ghosts: not a new engine, but is upgraded says dev[/h]
اینم که گندش در اومد

انجین جدید نیست ولی اپگرید شده! بخوره تو فرق سر و مغزتون که پول پارو میکنید اون وقت نمیخواید انجین جدید طراحی کنید علتش هم که مشخصه میخوان هر دو نسل بدون مشکل بازی ساخته بشه براش که $یی جا نمونه :|

آپدیت:
Zach Volker سرپرست انیماتور‌های Infinity Ward در مصاحبه با OPM گفت:"
بازی از موتور جدید بهره نمی‌بره بلکه این موتور همون موتور قبلی است بسیار بروز رسانی شده است. اگر ما می‌خواستیم یک موتور جدید بسازیم 2 سال زمان می‌برد و این ممکن نبود پس موتور را ارتقا دادیم تصاویر بصری بهتر را مد نظر قرار دادیم و قسمت‌های زیادی از موتور را ارتقا دادیم. این کار برای ما حکم یک موتور گرافیکی جدید را دارد. با توجه به تمرکز ما برروی کنسول‌های نسل بعد و وضعیت تیممان به این خاطر موتور را ارتقا دادیم وقتی موتوری را می‌سازید باید یک بازی جدید هم برای آن بسازید. موتور قبلی ما قادر به ارائه برخی مسائل نبود به همین خاطر قابلیت‌های جدیدی به این موتور اضافه کردیم."

خیلی بیشتر از این حرفا به پیشرفت گرافیکش امید داشتم که انگار بازم گند زدن :دی
گرچه بی اهمیت ترین چیز توی CoD واسم همین گرافیکشه و اگه برام اهمیت داشت که مثل این BF فنا میرفتم میچسبیدم به همون BF میومدم فحش میدادم به این بازی:دی

برا من که مهم خود بازی و جذابیتش هست! حالا گرافیکش هرطور میخواد باشه مهم نیست:دی گرچه دیگه واقعا گند زدن به گرافیک بازی!
یعنی یک بازی به این بزرگی و مشهوری نباید یک گرافیک پیشرفته داشته باشه؟

اتفاقا گیمپلی بتل ِ که با سلیقم جوره و گرنه گرافیک رو که تا ته کشیدم پایین تا تونستم اجراش کنم ...

خب باید ببینیم BF4 میتونه رو کنسول هم همون کیفیت PC رو داشته باشه + 60 فریم یا نه.

این 60 فریم خیلی مهمه ولی نمیدونم چرا هیچکس حسابش نمیکنه :دی

نکته ی مهم دیگه که دوستان فراموش کردن ابتدای همین نسل فعلی و شروع COD رو نسل جدید بود. در اصل COD با COD3 که Cross-Gen بود اومد به نسل جدید و COD3 هم آنچنان گرافیکی نداشت ولی از MW که نسخه ی دوم نسل بود جهش خفنی کرد و شد جزو بهترین گرافیک های سال.

من کی گفتم مهم نیست و حسابش نکردم ؟! :|:-/ گفتم نمیشه بهانش کرد چون سخت افزار نسل بعد قدرت زیادی داره

در مورد اون قسمت بولد شده هم باید بگم اون موقع هنوز cod دستگاه پولسازی نشده بود ...

اگه اینی که میگی اتفاق بیافته من درسته این موس ام رو میبلعم :bighug:

اگه از این موس کوچیکا باشه قبول نیست :d

مشخص بود که موتورش همون موتور قبلیه چون استایل گرافیکیش هیچ تغییری نکرده و از نظر تکنیکیم اصلا در حد نسل بعد نبود فقط یکم بهتر شده بود

واقعا دروغ گویی تا چه حد؟ جلوی چشم میلیون ها نفر توی مراسم گفتن موتورمون جدیده و نکست جن و ... این کارا چیه واقعا. خجالت نمیکشن؟ :|

اگه این بازی 1 نسخه هم بفروشه باید اونی که خریدرو دار زد عمو:| هی میخرن که همون انجین تا الان مونده:| اکتی انگار میترسه انجینه این بازیو عوض کنه:| کجایید MW1 و 2 که یادتان جاویدان عمو:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or