Apóllōn
کاربر سایت
بله از همه نظر cod به bc2 سرتر شکی نیست و خودمم هم همین نظر رو داره ولی من میگم در برخی چیزا بهتر بود منظورم همین تخریب پذیری بازی و مولتیش بود تو تخریب پذیری که خب شکی نیست bc2 خیلی بهتر اما قسمت مولتیش هم به نظرم خیلی بهتر از cod بود....ولی بازم cod یه چیز دیگست...بابا عزیزم نگو این حرفو.bcc2 با اینکه دائم میگفتن گرافیکش فلان هیجانش فلانه مولتیش فلانه و...اخرشم معلوم شد چی شد.اینا که اصلا میخواستن برای تبلیغ هم که شده دائم اسم mw2 میووردن و باهاش سرشاخ میشدن. .این بازی فقط تخریب پذیری داشت و بس.بخش سینگلش هم که دیگه یه چیزی فراتر از فاجعه بود.
من انقدر بهم گفتن برو bcc2 بگیر ببین چیه رفتم 50تومن پول دادم گرفتم اخرشم با بدبختی ردش کردم رفت و جالب اینجاست که دوستانی که هی میگفتن برو بگیر خودشون دیگه با بازیش حال نمیکنن.
در هر صورت من نمیگم moh بازیه بدی میشه ولی میگم خیلی دلتونو صابون نزنین.هیچی cod نمیشههمونطور که یکی از دوستان گفتن یه جو بدی تو این سایت راه افتاده.یه عده مدیر و یا پیش کسوت اگه بیان بگن یه بازی خداست یه عده زیادی دنبالشون راه میفتن و به به و چه چه میکنن و البته برعکسشم صادقه.استقلال فکری و نظری انگار وجود نداره.یه عده هم که کلا از منطق بویی نبردن.البته این حرفام کلی بود و اصلا و ابدا منظورم شما نبودی فقط دلم خیلی پر بود.
با این حرفت هم کاملا موافقم...در هر صورت من نمیگم moh بازیه بدی میشه ولی میگم خیلی دلتونو صابون