Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

شما چی دیدی که ما ندیدیم حالا برای شما شد awsome?
سلام به نظرم بازی داستان خیلی خوبی باید داشته باشه . حد اقل از سری قبلی که Treyarch زد بهتره .با این که تریلر خیلی کوتاه بود ولی به نظر من رنگ بندی محیط ها . خشونت زیاد باعث شد به بازی امیدوار بشم واسه همینم گفتم Awesome .گرافیک بازیم قشنگه . امیدوارم بازی خوبی از اب در بیاد

من یه چزایی از این تریلره انگار فهمیدم!
اولش یه چیزی در مورد اسم بازی بگم. شاید اسم عملیات های سیاه به اسمتون خورده باشه. عملیات هایی که بدون هیچ مدرکی اجرا میشن. میشه ماموریت ترور ایمرا زاکائف به دست کاپیتان مک میلام و لوتوس پرایس رو توی mw1 مثال زد. من احتمال میدم تیمی که قراره باهاش بازی کنیم هم به همین دلیل اسمش black ops هستش! اول تریلر مرده میگه که این بهت کمک میکنه تا همه چیز رو به یاد بیاری! این میتونه خودش نشون دهنده این باشه که داستان خوبی ساختن که حتما دولت میخواد طرف چیزی یادش بیاد :دی
ضمنا تو بازی انگار هلیکوپتر روندن هم هستش!
به نظر من که چیزه خوبی در دست ساخت هستش!

من فکر کنم این بازی هم تو جنگ ویتنام اتفاق بیوفته و هم تو دنیای مدرن. تو تریلر انگار داشتن خاطرات یه سرباز رو بازسازی میکردن تا به یه چیزی برسن:confused:

همشهری خوب بود یک زمانی تحریریه بودی ها ! الآن پیر شدی بی خبری !
رئیس قبلی Acti که خیلی بی شرف تشریف داشتن فاتحه ی Infinity Ward رو خوندن و عملا این شرکت از هم پاشیده شد ، پس این شایعه ای بیش نیست و ما شاید یک بازی آبکی با نو آوری های محدود و ساخته شده با موتور IW Engine خواهیم بود . :biggrin1:

آخ از تحریریه نگو که دلم میره به سمتش!!!!!!!!!!اون موقع که یه کامپیوتر ذغالی داشتم تحریریه بودم وقت نوشتنم داشتم الان که 360 دارم دیگه وقت نوشتن ندارم! این کنکور من رو پیر کرد و از مرحله پرتاب! :biggrin1:

یعنی IW کلا پاشید از هم یا از Activision جدا شده؟؟
بازیای شوترشون معرکه بود!

آخ از تحریریه نگو که دلم میره به سمتش!!!!!!!!!!اون موقع که یه کامپیوتر ذغالی داشتم تحریریه بودم وقت نوشتنم داشتم الان که 360 دارم دیگه وقت نوشتن ندارم! این کنکور من رو پیر کرد و از مرحله پرتاب! :biggrin1:

یعنی IW کلا پاشید از هم یا از Activision جدا شده؟؟
بازیای شوترشون معرکه بود!
IW داره منحدم میشه....!:biggrin1:

با این که COD داره تکراری میشه ولی من فقط منتظر اون عملیات پرنسس گیت بازیم ببینم چیه چون تو این عملیات 26 گروگان داخل سفارت ایران رو آزاد کردند

با این که COD داره تکراری میشه ولی من فقط منتظر اون عملیات پرنسس گیت بازیم ببینم چیه چون تو این عملیات 26 گروگان داخل سفارت ایران رو آزاد کردند

این مربوط به همین نسخه جدید میشه؟؟؟

ایرانیا کسی رو گروگان گرفتن؟! یعنی بازم ما ایرانیا آدم بده میشیم؟ :laughing:

این مربوط به همین نسخه جدید میشه؟؟؟

ایرانیا کسی رو گروگان گرفتن؟! یعنی بازم ما ایرانیا آدم بده میشیم؟ :laughing:
26 کارمند سفارت ایران در لندن توسط اعراب گروگان گرفته شده بودند که نجات یافتند که این عملیات تو بازی هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or