سلام به نظرم بازی داستان خیلی خوبی باید داشته باشه . حد اقل از سری قبلی که Treyarch زد بهتره .با این که تریلر خیلی کوتاه بود ولی به نظر من رنگ بندی محیط ها . خشونت زیاد باعث شد به بازی امیدوار بشم واسه همینم گفتم Awesome .گرافیک بازیم قشنگه . امیدوارم بازی خوبی از اب در بیادشما چی دیدی که ما ندیدیم حالا برای شما شد awsome?
همشهری خوب بود یک زمانی تحریریه بودی ها ! الآن پیر شدی بی خبری !
رئیس قبلی Acti که خیلی بی شرف تشریف داشتن فاتحه ی Infinity Ward رو خوندن و عملا این شرکت از هم پاشیده شد ، پس این شایعه ای بیش نیست و ما شاید یک بازی آبکی با نو آوری های محدود و ساخته شده با موتور IW Engine خواهیم بود . :biggrin1:
IW داره منحدم میشه....!:biggrin1:آخ از تحریریه نگو که دلم میره به سمتش!!!!!!!!!!اون موقع که یه کامپیوتر ذغالی داشتم تحریریه بودم وقت نوشتنم داشتم الان که 360 دارم دیگه وقت نوشتن ندارم! این کنکور من رو پیر کرد و از مرحله پرتاب! :biggrin1:
یعنی IW کلا پاشید از هم یا از Activision جدا شده؟؟
بازیای شوترشون معرکه بود!
با این که COD داره تکراری میشه ولی من فقط منتظر اون عملیات پرنسس گیت بازیم ببینم چیه چون تو این عملیات 26 گروگان داخل سفارت ایران رو آزاد کردند
نه اینبار عربا ادم بده میشناین مربوط به همین نسخه جدید میشه؟؟؟
ایرانیا کسی رو گروگان گرفتن؟! یعنی بازم ما ایرانیا آدم بده میشیم؟ :laughing:
26 کارمند سفارت ایران در لندن توسط اعراب گروگان گرفته شده بودند که نجات یافتند که این عملیات تو بازی هست!این مربوط به همین نسخه جدید میشه؟؟؟
ایرانیا کسی رو گروگان گرفتن؟! یعنی بازم ما ایرانیا آدم بده میشیم؟ :laughing: