Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

این که به فنا رفته ست، از اونم چیز درست درمونی نشون ندادن. همینجوری قضاوت نکن :دی.

کلا با مقایسه ی EAـی جدید و اکتی و دیدن دیباتی که برای هر کدوم اومد این قضاوت رو کردم:دی
.
این قدر هم به این Treyarch مفلوک بدبین نباشید.گناه دارن طفلکی آ:smile:

همه اش زیر سر اکتیویژنه!آخه بازیی با داستان گذشته چرا مدرن شده؟همش به خاطر اکتی هست که برای پول له له می زنه!نباید تری آرک مدرن می ساخت!به نظر من MOH بهتر از آب در میاد!

من MOH رو که هیچ وقت قبول نداشتم و هیچ وقت هم ازش خوشم نیومد ( خدایش خیلی گند بود بازیاش ) ولی از COD ها هم بدم نمیاد ولی از بازیهایی که Treyarch می‎سازه، کمتر خوشم میاد تا اون یکی استودیو.
از این بازیم یه تریلر بیشتر ندیدم که اونم چیزی از بازی نشون نداد ( بیشتر اعلام حضور بود! :d )

من MOH رو که هیچ وقت قبول نداشتم و هیچ وقت هم ازش خوشم نیومد ( خدایش خیلی گند بود بازیاش )
اره قبول دارم هیچوقت به پای COD نمیرسه ولی تو این شماره اخریه مثل اینکه سازنده ها یه تکونی داره به خودشون میدن...

اره قبول دارم هیچوقت به پای COD نمیرسه ولی تو این شماره اخریه مثل اینکه سازنده ها یه تکونی داره به خودشون میدن...
خیلی امیدوار نباشین.کلا ea استاده تبلیغ و تقلیده.هربازیه خفنی که خوب میفروشه و محبوبه یه دفعه میبینیم ea بر میداره عین اون بازیو میسازه اخرشم معلوم میشه که چه افتضاحی شده.
تجربه خیلی از بازیهای ea بهم ثابت کرده.نمونه اخرشم bcc2 هست.army of two که یادتونه؟تمام المانهای موفق gears رو برداشت کپی کرد و اخرشم چه افتضاحی تحویل ملت داد.

خیلی امیدوار نباشین.کلا ea استاده تبلیغ و تقلیده.هربازیه خفنی که خوب میفروشه و محبوبه یه دفعه میبینیم ea بر میداره عین اون بازیو میسازه اخرشم معلوم میشه که چه افتضاحی شده.
تجربه خیلی از بازیهای ea بهم ثابت کرده.نمونه اخرشم bcc2 هست.army of two که یادتونه؟تمام المانهای موفق gears رو برداشت کپی کرد و اخرشم چه افتضاحی تحویل ملت داد.
اون army of two رو قبول دارم افتضاحی بیش نبود اما bc2 اونقدر ا هم بد نبود و حتی گاهی در برخی از ویژگی هاش cod رو پشت سر میذاشت..

اون army of two رو قبول دارم افتضاحی بیش نبود اما bc2 اونقدر ا هم بد نبود و حتی گاهی در برخی از ویژگی هاش cod رو پشت سر میذاشت..
بابا عزیزم نگو این حرفو.bcc2 با اینکه دائم میگفتن گرافیکش فلان هیجانش فلانه مولتیش فلانه و...اخرشم معلوم شد چی شد.اینا که اصلا میخواستن برای تبلیغ هم که شده دائم اسم mw2 میووردن و باهاش سرشاخ میشدن. .این بازی فقط تخریب پذیری داشت و بس.بخش سینگلش هم که دیگه یه چیزی فراتر از فاجعه بود.
من انقدر بهم گفتن برو bcc2 بگیر ببین چیه رفتم 50تومن پول دادم گرفتم اخرشم با بدبختی ردش کردم رفت و جالب اینجاست که دوستانی که هی میگفتن برو بگیر خودشون دیگه با بازیش حال نمیکنن.
همونطور که یکی از دوستان گفتن یه جو بدی تو این سایت راه افتاده.یه عده مدیر و یا پیش کسوت اگه بیان بگن یه بازی خداست یه عده زیادی دنبالشون راه میفتن و به به و چه چه میکنن و البته برعکسشم صادقه.استقلال فکری و نظری انگار وجود نداره.یه عده هم که کلا از منطق بویی نبردن.البته این حرفام کلی بود و اصلا و ابدا منظورم شما نبودی فقط دلم خیلی پر بود.
در هر صورت من نمیگم moh بازیه بدی میشه ولی میگم خیلی دلتونو صابون نزنین.هیچی cod نمیشه:love:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or