Fratos
کاربر سایت
این که به فنا رفته ست، از اونم چیز درست درمونی نشون ندادن. همینجوری قضاوت نکن .به بازی امیدوارم ولی از تریلرش خوشم نیومد
یه جورایی انگار جلف بود.فعلا MoH پیشتازِ
این که به فنا رفته ست، از اونم چیز درست درمونی نشون ندادن. همینجوری قضاوت نکن .به بازی امیدوارم ولی از تریلرش خوشم نیومد
یه جورایی انگار جلف بود.فعلا MoH پیشتازِ
این که به فنا رفته ست، از اونم چیز درست درمونی نشون ندادن. همینجوری قضاوت نکن .
خیلی امیدوار نباشین.کلا ea استاده تبلیغ و تقلیده.هربازیه خفنی که خوب میفروشه و محبوبه یه دفعه میبینیم ea بر میداره عین اون بازیو میسازه اخرشم معلوم میشه که چه افتضاحی شده.اره قبول دارم هیچوقت به پای COD نمیرسه ولی تو این شماره اخریه مثل اینکه سازنده ها یه تکونی داره به خودشون میدن...
اون army of two رو قبول دارم افتضاحی بیش نبود اما bc2 اونقدر ا هم بد نبود و حتی گاهی در برخی از ویژگی هاش cod رو پشت سر میذاشت..خیلی امیدوار نباشین.کلا ea استاده تبلیغ و تقلیده.هربازیه خفنی که خوب میفروشه و محبوبه یه دفعه میبینیم ea بر میداره عین اون بازیو میسازه اخرشم معلوم میشه که چه افتضاحی شده.
تجربه خیلی از بازیهای ea بهم ثابت کرده.نمونه اخرشم bcc2 هست.army of two که یادتونه؟تمام المانهای موفق gears رو برداشت کپی کرد و اخرشم چه افتضاحی تحویل ملت داد.
بابا عزیزم نگو این حرفو.bcc2 با اینکه دائم میگفتن گرافیکش فلان هیجانش فلانه مولتیش فلانه و...اخرشم معلوم شد چی شد.اینا که اصلا میخواستن برای تبلیغ هم که شده دائم اسم mw2 میووردن و باهاش سرشاخ میشدن. .این بازی فقط تخریب پذیری داشت و بس.بخش سینگلش هم که دیگه یه چیزی فراتر از فاجعه بود.اون army of two رو قبول دارم افتضاحی بیش نبود اما bc2 اونقدر ا هم بد نبود و حتی گاهی در برخی از ویژگی هاش cod رو پشت سر میذاشت..