Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

کسی جوابی نمیده ؟
لینک دانلود بازیو می خوام
ظاهرا همه دوستان سخت درحال بازی و یا بحث در مورد بازی هستن و با مبتدیها زیاد حال نمیکنن ، بابا یه جواب به سوال من اینقدر سخت نیستا

کسی جوابی نمیده ؟
لینک دانلود بازیو می خوام
ظاهرا همه دوستان سخت درحال بازی و یا بحث در مورد بازی هستن و با مبتدیها زیاد حال نمیکنن ، بابا یه جواب به سوال من اینقدر سخت نیستا
اینجا جای این درخواست نیست.b-)
توی این تاپیک میتونید از لینک مستقیمش استفاده کنید:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33302
و اینجا هم میتونید لینکهای مبدا رو درخواست کنید:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=2350

باسلام
=====
من اینجا گیر کردم
تو اون مرحله که سوار یک جت جنگی میشی و از بالا سه چهار تا سربازرا کنترل میکنی.
من انجائی گیر کردم که چهار تا سرباز راباید به یه نقطه بیاری اما تا روی نقطه زوم میکنم و دکمه Aرا میزنم سربازان دشمن میریزن بیرون و انها را میکشن ؟؟

باسلام
=====
من اینجا گیر کردم
تو اون مرحله که سوار یک جت جنگی میشی و از بالا سه چهار تا سربازرا کنترل میکنی.
من انجائی گیر کردم که چهار تا سرباز راباید به یه نقطه بیاری اما تا روی نقطه زوم میکنم و دکمه Aرا میزنم سربازان دشمن میریزن بیرون و انها را میکشن ؟؟

باید اول روی سرباز های دشمن بزنی تا اونا را بکشن
کمی جلو تر هم هست که میگی برن اونجا یدفه دشمن میاد باید rs یا ls را بزنی

سلام علیکم...

کاری به گرافیک و گیم پلی و مسایل فنی ندارم...

فقط اینو میخوام بگم که اینجور بازیها -به خصوص همین black ops - شرف دارن به بازیهای تخیلی و فانتزی مثه halo و فاینال فانتزی و امثالهم....

با اینکه داستانش همش دروغ و تحریف جنگ سرد بود-داستانش واقعی نیست- ولی به هر حال اتفاقهای این بازی با 180 درجه تغییر به وقوع پیوسته...

جنگ خیلی سخته...ولی آدمو میسازه...

دو تا باده دیگه هم داریم که قاچاقی از اون طرف با مسافرا میاد...سه تا صد دلار...
باد فتق ایرانی... =))

سلام علیکم...

فقط اینو میخوام بگم که اینجور بازیها -به خصوص همین black ops - شرف دارن به بازیهای تخیلی و فانتزی مثه halo و فاینال فانتزی و امثالهم....

با اینکه داستانش همش دروغ و تحریف جنگ سرد بود-داستانش واقعی نیست- ولی به هر حال اتفاقهای این بازی با 180 درجه تغییر به وقوع پیوسته...

حالا با هیلو مقایسه کردی خیالی نیست....هر چند که بلک اپس با هیلو واقعا قابل مقایسه نیست
ولی نمیدونم چرا با فاینال فانتزی مقایسه کردی.....
سری فاینال فانتزی به جرات میتونم بگم بهترین داستان و شخصیت پردازی رو بین تمام بازیهای تاریخ داره....
و از اولین بازی هایی بود که داستان نقش مهمی در بازی داشت{البته فکر کنم اولین بازی بود}
هیلو هم که از همه لحاظ از black ops سرتره
شما هم گویا از این داستان های تخیلی خوشت نمیاد{90% بازیها داستانشون همینه....حتی همین بلک اپس}
بهتره بری دنبال بازی های سیمولیشن مثل GT5.....نه فانتزیه و نه دروغ و خیال پردازی

• Like
Reactions: Dreadlord
سلام علیکم...

باد فتق ایرانی... =))
خوب خندیدیم!BO شرف داره به هیلو؟

سلام علیکم...

باد فتق ایرانی... =))
LOL
میشه بگی کجای جنگ سرد رو تحریف کرده؟ اصولا شما با تاریخچه USSR اشنایی داری؟؟
در مورد صحبتت درباره هیلو هم Extreme LOL!!!

آخرین ویرایش:
در راستای اهداف بلند مدت فروم بازیسنتر بنده بر آن شدم که یک لیست جدید از ژانر های محبوب بین برخی اعضا تهیه و در اختیار عموم قرار بدم که دوستان زحمت بکشن و از این پس بر طبق این ژانر ها اظهار نظر کنن و اصلا یعنی چی که ما حرف این بیگانگان رو قبول میکنیم و اونا باید ژانر برامون انتخاب کنن. در همین باب لطفا از این پس ژانر های زیر رو با دقت انتخاب کنید:

Fantasy: این ژانر کاملا مهم و خوب است. دوستان توجه داشته باشند به هیچ عنوان فرقی نمیکنه بازی شما در فضا رخ بده یا توی یه جزیره ی اسرار آمیز یا توی جنگ جهانی موضوع مهم فقط نیت شماست! شما حس میکنید این بازی سبکش فانتازی هست پس حتما فانتازی و اصلا گور پدر فلسفه و ... !

Non-fantasy: اصولا همه ی بازیها فانتازی هستن مگر اینکه خلافش ثابت بشه! البته در اینجا هم مهم نیت هستش! مثلا بازی black ops یه بازی در این ژانر ممکنه باشه در صورتی که شما مخالف ژانر Fantasy باشید و اگر هم عاشق ژانر فانتازی باشید BO توی اون ژانر هست... آقا اصلا این حرفا رو بیخیال مهم قلب آدمه و همانا خداوند این دو تا ژانر رو بیشتر نیافرید ولی ملت بیکار رفتند و خودشون رو گمراه کردند که چه بد کاری بود!

پ.ن: از اون روزی که فهمیدم FF و BO با هم قابل مقایسه هستند واقعا به معنای عظیم این شعر رسیدم که میگوید:

تازه فهمیدم شقیقه با گَوَز ربط دارد در بلاد کافری!

• Like
Reactions: M0HAMAD
LOL
میشه بگی کجای جنگ سرد رو تحریف کرده؟ اصولا شما با تاریخچه USSR اشنایی داری؟؟
در مورد صحبتت درباره هیلو هم Extreme LOL!!!

تحریف تاریخ که شاخ و دم نداره...
داستان بازی رو کسی نوشته که ید طولایی در فیلمنامه نویسی و سینما اونم از نوع هالیوودیش داره...
صحنه آخر بازی -به قول فردوسی پور-، قشنگ معلومه...سرباز پیروز آمریکایی و پرچم برافراشته آمریکا و جنگنده های در حال پرواز...چقد دیگه رمبو و راکی بازی...

عملیات جاسوسی تو کوبا و ترور بدل کاسترو و سلاح کشتار جمعی آلمانها nova6 و درخواست کندی برای نابودی این سلاح و خیلی چیزای دیگه،معلومه که دروغه....

ولی داستان با ظرافت و زیرکی خاصی-توهم mason- میخواد اینا رو واقعی جلوه بده...

هیچ جای بازی هم به دروغ یا راست بودن داستان بازی اشاره نمیشه !!!!

قسمت تهوع آورش هم دوستی و برادری reznov -سرباز شوروی- با mason-سرباز آمریکایی- بود :
reznov خطاب به mason : ما همه سربازیم،ما همه با هم برادریم :-&

بدبخت تر و توسری خورتر از آلمانی جماعت تو دنیا نیس...
خدمتی که دانشمندای آلمانی تو چند ساله جنگ جهانی دوم به علم و به بشریت کردن اندازه کل تاریخ علم تا اون زمان بود...

چند ساله از جنگ جهانی میگذره؟؟ هنوزم که هنوزه دارن از مردم آلمان به خاطر کار نکرده باج میگیرن...

همین چند وقت پیش بود که تقش دراومد آمریکاییها یه سری واکسن رو سیاه پوستا امتحان کردن و جماعتی رو نابود کردن...
چرا راه دور بریم، همین وبای هاییتی که تا الان داره قربانی میده کار آمریکاس...

حالا هی nova6 خیالی و زامیی ببندن به ناف آلمانیها....

اون تیتراژ و اوایل مراحل که به سبک اسناد محرمانه ایی که فاش میشن، ماژیک کشیده بودن کرکر خنده بود :))
بابا اینا ما رو چقد جواد فرض کردن؟؟!!

قابل ذکره که من از این بازی در پست قبلی تعریف کردم، چون معتقدم این سبک بازی(نه با این داستان خیالی) میتونه یه حقایقی رو روشن کنه...

تحریف تاریخ که شاخ و دم نداره...
داستان بازی رو کسی نوشته که ید طولایی در فیلمنامه نویسی و سینما اونم از نوع هالیوودیش داره...
صحنه آخر بازی -به قول فردوسی پور-، قشنگ معلومه...سرباز پیروز آمریکایی و پرچم برافراشته آمریکا و جنگنده های در حال پرواز...چقد دیگه رمبو و راکی بازی...

عملیات جاسوسی تو کوبا و ترور بدل کاسترو و سلاح کشتار جمعی آلمانها nova6 و درخواست کندی برای نابودی این سلاح و خیلی چیزای دیگه،معلومه که دروغه....

ولی داستان با ظرافت و زیرکی خاصی-توهم mason- میخواد اینا رو واقعی جلوه بده...

هیچ جای بازی هم به دروغ یا راست بودن داستان بازی اشاره نمیشه !!!!

قسمت تهوع آورش هم دوستی و برادری reznov -سرباز شوروی- با mason-سرباز آمریکایی- بود :
reznov خطاب به mason : ما همه سربازیم،ما همه با هم برادریم :-&

بدبخت تر و توسری خورتر از آلمانی جماعت تو دنیا نیس...
خدمتی که دانشمندای آلمانی تو چند ساله جنگ جهانی دوم به علم و به بشریت کردن اندازه کل تاریخ علم تا اون زمان بود...

چند ساله از جنگ جهانی میگذره؟؟ هنوزم که هنوزه دارن از مردم آلمان به خاطر کار نکرده باج میگیرن...

همین چند وقت پیش بود که تقش دراومد آمریکاییها یه سری واکسن رو سیاه پوستا امتحان کردن و جماعتی رو نابود کردن...
چرا راه دور بریم، همین وبای هاییتی که تا الان داره قربانی میده کار آمریکاس...

حالا هی nova6 خیالی و زامیی ببندن به ناف آلمانیها....

اون تیتراژ و اوایل مراحل که به سبک اسناد محرمانه ایی که فاش میشن، ماژیک کشیده بودن کرکر خنده بود :))
بابا اینا ما رو چقد جواد فرض کردن؟؟!!

قابل ذکره که من از این بازی در پست قبلی تعریف کردم، چون معتقدم این سبک بازی(نه با این داستان خیالی) میتونه یه حقایقی رو روشن کنه...
:|
جناب داستان این بازی واقعی نیست و تنها در بستر تاریخی جنگ سرد جریان داره برای همین نمیشه خرده ای گرفت. ضمنا صحبتت در مورد مردم المان کاملا غلطه چون اونا هم با روی کار اومدن هیتلر سراسر حمایت از اون خونخوار بودن ولی بحثت در مورد دانشمندای المانی صحیحه اونم به خاطر اینکه اونها بر اثر زور بالاسرشون علم رو در اختیار جنگ و دیکتاتوری مثل هیتلر قرار میدادن.
اون بحث واکسنها هم که گفتی هم خیلی خنده داره و هم تاسف اور برای شما که این دروغهای به این شاخداری رو بدون اطلاعات حقیقی باور میکنی.
اگه علاقه به ادامه بحث داری اینجا جاش نیست میتونیم تو پیام خصوصی صحبت کنیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or