Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

کسی جایی رو میشناسه که بازی call of duty black ops رو اورجینال بفروشه؟
من خودم اریج دارم ولی حدود 85 پول دادم
خواستی بگو

ویرایش: چند نفر از دوستان پی ام زده بودن که ما بازی را میخوایم ولی گرون میدی و از این حرفا :دی
فکر کنم سوء تفاهم شده، چرا ؟ چون من بازی خودم را اصلا نمیفروشم و اگر هم کسی خواست، آشنا دارم و این قیمت براش میاره ( البته کاملا اریج و آک آک )

آخرین ویرایش:
دوستان بازی باگ داره؟؟؟

من یه جا گیر کردم! توی قسمت ویتنامواون چپتری که هواپیما ها ترکیدن و اینا!

یه جا از روی بال هواپیما رد میشی بعد میترکه میری زیر هواپیماو بعد دیگه گیر میکنه....!

چیکار باید کرد؟!

دوستان بازی باگ داره؟؟؟

من یه جا گیر کردم! توی قسمت ویتنامواون چپتری که هواپیما ها ترکیدن و اینا!

یه جا از روی بال هواپیما رد میشی بعد میترکه میری زیر هواپیماو بعد دیگه گیر میکنه....!

چیکار باید کرد؟!

منم همونجا گیر کرده بودم . اون مرحله رو یه بار دیگه از اول بری درست میشه

Call of Duty - Black Ops Guide

اگه شما یه راهنمایی بهتر میخواید برید به تاپیک زیر و کتاب Call of Duty - BradyGames Strategy Guide رو دانلود کنید.

یه راهنمایی کامل و جامع به همراه همه ی Tips & Tricks، به همراه راهنمایی مالتی پلیر و بررسی نقطه های کور تمام نقشه ها و نحوه ی بازی کردن در هر نقشه و راهنمایی تمام اچیومنت ها و ... با فرمت PDF که به صورت کتاب در دسترس عموم قرار میگیره و میتونید از تاپیک بالا دانلودش کنید.
_______
برای تمام بازی های خوب این راهنمایی های رسمی که کاملترین هم هستن به صورت کتاب در تاپیک بالا موجوده!

توی بازی call of duty مرحله ای که توی ویتنام هستی و وقتی wood میگه باید یه راه دیگه پیدا کنیمو با هم شروع میکنیم به هول دادن بعدش یه انفجار صورت میگیره بعدش کل تصویر سیاه هست فقط جهت نشون میده که به یه طرف میشه رفت اونم نهایت تا 4 متری و بیشتر نمیره
تو تاریکی هم که چیزی دیده نمیشه باید چیکار کنیم ؟؟؟

توی بازی call of duty مرحله ای که توی ویتنام هستی و وقتی wood میگه باید یه راه دیگه پیدا کنیمو با هم شروع میکنیم به هول دادن بعدش یه انفجار صورت میگیره بعدش کل تصویر سیاه هست فقط جهت نشون میده که به یه طرف میشه رفت اونم نهایت تا 4 متری و بیشتر نمیره

کسی نمی تونه کمک کنه ؟

واسه منم اینطوری شده بود .اول فکر میکردم باید اونجا دوربین دید در شب داشته باشه واسه همین دو روز داشتم دنبال دکمه دوربین میگشتم!!!:))
ولی باید مرحله رو از اول بری و اونجا که درو هول میدن باید تند تند دکمه x رو بزنی اگه دکمه رو نگه داری تصویر سیاه میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or