Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

دوستان

آقا من تا این جا رو میام بقیه ـش رو مشکل دارم !

این یه سوله جلوی گودال هست

وایستید تا عکس ها بیاد

ممنون

یعنی میخای بگی اینجا گیر کردی میمیری؟ شما باید بری جلوتر چند تا بشکه هست که توش مواد منفجره هست باید بری دکمه ACtion رو بزنی بشکه ها رو میندازه تو گودال ها دیگه ادم نمیاد

اون مپ زامبی اون دکتر چه کارست هی میاد ماره میگیره اونم به نوبت هرکی چشش بیفته بهش دیگه رفته دیروز داشتیم 4 نفره می رفتیم تو راند 25 بودیم یه دکتر بود که همه رو گرفته بود حالا نو بت منه وای #:-sبه جز من تو میز بزرگی که تو مپ اول بود دو ساعت باهم دزد پلیس بازی کردیم هی دو نبال میومد من هی فرار دوستام در دو قدمی من بودن داشتند به می خندید ای دکتر خیلی سگ جون خیلی

اون مپ زامبی اون دکتر چه کارست هی میاد ماره میگیره اونم به نوبت هرکی چشش بیفته بهش دیگه رفته دیروز داشتیم 4 نفره می رفتیم تو راند 25 بودیم یه دکتر بود که همه رو گرفته بود حالا نو بت منه وای #:-sبه جز من تو میز بزرگی که تو مپ اول بود دو ساعت باهم دزد پلیس بازی کردیم هی دو نبال میومد من هی فرار دوستام در دو قدمی من بودن داشتند به می خندید ای دکتر خیلی سگ جون خیلی
شما به محضی که دکترو دیدین ببندینش به تیر:d.اگه بتونین بکشینش سلاحاتونو پس میگیرین(با لیزر یا اون اسلحه یخی راحت میمیره)

لطفا راهنمایی کنید
برای این که مرحله تموم شه باید بری نزدیک پله ای که به استخر وسط سالن - اما برای رسیدن به اونجا ( باید بگم که دفعه اول منم این مشکل داشتم ) مطمئن شو که همه رو کشتی چون ممکن یکی داره رو زمین جون میده و تا همه رو نکشی وارد آب نمیشی

خوب منم روی veteran تمومش کردم.:)
کلا غیر از دو قسمت از بازی (همون راهروهه و اون بشکه ها)بقیش دیگه کاری نداشت.
فقط به نظر من یکم ماشین و هلیکوپتر سواری تو بازی زیاد از حد بود.:d
باحالترین مرحله ی بازی هم توی هنگ کنگ بود(فکر میکنم:d) اونجایی که از روی سقفها میرفتیم.

خوب منم روی veteran تمومش کردم.:)
کلا غیر از دو قسمت از بازی (همون راهروهه و اون بشکه ها)بقیش دیگه کاری نداشت.
فقط به نظر من یکم ماشین و هلیکوپتر سواری تو بازی زیاد از حد بود.:d
باحالترین مرحله ی بازی هم توی هنگ کنگ بود(فکر میکنم:d) اونجایی که از روی سقفها میرفتیم.
ابدا !
خاطرات رزنو فوق العاده بود !
فلش بک خیلی باحالی بود !

خوب بود
زیاد فرقی بین vetern و hardened نبود فقط هی دشمنا زیاد میشن !
مراحل هم ساده بودن (n بار مردیم :D)
حالا کسی میتونه یک توضیح کلی راجع به داستان بازی بده ؟ البته خوب یک مقدار خودم فهمیدم ! حالا اگه کسی توضیح کاملی بده ممنون میشم !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or