Mλjid
کاربر سایت
دوستان
یعنی میخای بگی اینجا گیر کردی میمیری؟ شما باید بری جلوتر چند تا بشکه هست که توش مواد منفجره هست باید بری دکمه ACtion رو بزنی بشکه ها رو میندازه تو گودال ها دیگه ادم نمیاد
دوستان
نه مپ جدید نداره همین 3تا هستتوی مود زامبی چند راند مقاومت کنیم تا یه مپ جدید بده؟ یا کلا همین دو نقشه روداره؟
والا من یادم نیست COD 2 چقدر طول کشید ولی من COD:BO پنج ساعته تموم کردم .مدت زمانی که بخوای رو تموم کنی از call of duty 2 بیشتر زمان می بره؟
اون مپ زامبی اون دکتر چه کارست هی میاد ماره میگیره اونم به نوبت هرکی چشش بیفته بهش دیگه رفته دیروز داشتیم 4 نفره می رفتیم تو راند 25 بودیم یه دکتر بود که همه رو گرفته بود حالا نو بت منه وای #به جز من تو میز بزرگی که تو مپ اول بود دو ساعت باهم دزد پلیس بازی کردیم هی دو نبال میومد من هی فرار دوستام در دو قدمی من بودن داشتند به می خندید ای دکتر خیلی سگ جون خیلی
سلام دوستان گلم من در مرحله redemption وقتی به قسمت استخر میرسی و همه دشمن ها را کشتی این پیام میاد rendezvous weaver below deck گیر کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون
برای این که مرحله تموم شه باید بری نزدیک پله ای که به استخر وسط سالن - اما برای رسیدن به اونجا ( باید بگم که دفعه اول منم این مشکل داشتم ) مطمئن شو که همه رو کشتی چون ممکن یکی داره رو زمین جون میده و تا همه رو نکشی وارد آب نمیشیلطفا راهنمایی کنید
ابدا !خوب منم روی veteran تمومش کردم.
کلا غیر از دو قسمت از بازی (همون راهروهه و اون بشکه ها)بقیش دیگه کاری نداشت.
فقط به نظر من یکم ماشین و هلیکوپتر سواری تو بازی زیاد از حد بود.:d
باحالترین مرحله ی بازی هم توی هنگ کنگ بود(فکر میکنم:d) اونجایی که از روی سقفها میرفتیم.