Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

اقا این زامبی ها اصلا تموم میشه یا نه؟ کسی رفته زیاد؟من تا راند 17 رفتم ولی همینطوری میومدن اصلا پایان داره؟

فک کنم بايد بريم و power رو on کنيم(طبق چيزی که تو بازی ميگه و من هم دقيقاً نميدونم power کجاست اما يه بار on کردم)و بعد برگردی و چيزای که power روشن لازم داشتن رو يه کاری بکنی......
البته من بعد از on کردن power مردم....

نه مثل اینکه تموم ی نداره:-/راستی گفتی تا 17 رفتی؟حتما فکر می کنی خوب رفتی هان:d:d:d
من اخرین باری که رنکینگ xbox live دیدم <<72 >>>راند بود:)):)) حالا با خودت مقایسه کن ببین کجای کاری دادا:-s:-s:-s

من خوب رفتم به نظر خودم!!! اینم که شما میگی عجیبه من بیشترین چیزی که دیدم تو youtub e بود اونم 32 بود حالا 72!!!!>:)

دوستان توی اون مرحله ویتنام !

اون قسمتی هست که از یک دالون در میام میرسیم به چند تا یار خودی !
یه دکتر ـه هم هست هد شات میشه همون وسط :دی

اونجا من هرچی تلاش میکنم نمیشه رفت جلو ...

راهکاری داره ؟!

ممنون

اقایانی که این بازیو تا 42 رفتن بگن از چه روشی استفاده کردن مثلا تا چه راندی از کدوم اسلحه استفاده کردن ؟!
پ.ن : ادم رسما جر می خوره اینو وقتی می ره ؟! :(

دوستان توی اون مرحله ویتنام !

اون قسمتی هست که از یک دالون در میام میرسیم به چند تا یار خودی !
یه دکتر ـه هم هست هد شات میشه همون وسط :دی

اونجا من هرچی تلاش میکنم نمیشه رفت جلو ...

راهکاری داره ؟!

ممنون

اگر روی درجه سختی آسون میری که فقط باید بری پایین دو تا بشکه آبی رنگ هست که با زدن X پرتابش کنی پایین و مشکلی نداره ولی اگر روی درجه سختی Vetern میخوای بری به راهنمای زیر گوش کن..

بعد از اینکه دکتره هدشات شد برو سمت راست پشت کاور بشین و شروع کن به زدن دشمن که پایین هستن بعد صدای یک چیزی مثل سقوط هواپیما میاد و تصویر میلرزه حالا باید سریع از کاور در بیایی و بری پایین و پشت اولین کاور سینه خیز قرار بگیری بعد سمت چپ یک کاور دیگه هست سریع برو اونجا حالا میبینی یکی دونفر از پایین تو گودال دارن بهت شکلیک میکنن اونها رو سریع بزن و برو کاور سمت راستی اونجا سینه خیز به طرف راست برو که میبینی دو نفر به فاصله 10 متری جلو (راست) هستن اونها رو بزن و برو پشت بشکه آبی x رو بگیر بعد همون جای که اون دونفر رو کشتی بشکه دوم هم قرار داره باید حواست باشه کسی دوباره بالا نیاد و اخر هم اون بشکه دوم رو که بندازی چک پوینت میده..

مسیر هم با عکس زیر مشخص کردم اون سبز رنگ ها هم دشمنانی هستن که باید کشته بشن..

http://up.iranblog.com/Files0/ce1de240e8a6492dbb1d.JPG

==

هر کس روی درجه Vetern گیر کرد بگه تا بهترین راهنمایی رو بهش بدم..

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان گلم من در مرحله redemption وقتی به قسمت استخر میرسی و همه دشمن ها را کشتی این پیام میاد rendezvous weaver below deck گیر کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or